Benim fikrim değişmedi. Tinderdan 6 ayrı erkekle tanışıp hepsiyle ilişkiye girmiş öyle mi? Hiç sevgi ilgi arıyor, kim ne dese kanmış inanmış, değer verildiğini sanmış diye düşündünüz mü? Kardeşimin ciddi sorunu var, ilgilenelim, ne arıyor ne istiyor diyeceğinize bize hadi vurun kahpeye yapıyorsunuz. Önemli olan haklı çıkmanız, kardeşiniz değil. Uzaktan müdahale olmuyor, bazen yakına gelip dokunarak tutarak yardım etmek gerek. İnternette bulabileceği, arkadaşlarına sorabileceği bir şey için bile yine sizi arıyor sizden yardım istiyor. Ablam var demiş, sizi aramış.
İstanbul'a gitti yoldan çıktı, ortalık malı oldu, babam tutar saçından getirir, ben de hayırlı evlat kalırım kafasını yaşıyorsunuz. Anneniz babanızdan gizlediğine göre etkisiz eleman. Belki de çocukluğundan beri yaptığı her sorunda niye böyle demek yerine gizledi halının altına süpürdü. Saçından sürüklemeye hazır babası varken bir çocuğun yanlış yapması gayet normal. Ben kocamdan kızlarımla ilgili hiç bir şeyi gizlemem, sorun varsa konuşur maddi manevi çözüm ararız, kızımın saçına dokunamaz.
Hadi anne babanız eski kafa ama siz abla olarak cinsel yaşamı korunmayı konuşmamışsınız. Siz de nişanlınızla aynı evde kalıyorsunuz, aileden bağımsızsınız, kardeşiniz de birden özgür bağımsız oldu. Niye yol göstermediniz? Şu okula git dedim gitmedi, şu kadar masrafı oldu, bu paraları harcadı... Benim de o yaşlarda kızım var ve kardeşiniz için hala üzgünüm. Kendi başına hayatı tanımaya çalışmak zorunda.