kız kardeşimin yaptıkları

Ya bi kardeş diğerine nasıl bunu yapar.
Üstelik siz zaten eksik büyüyorsunuz birbirinize destek olacağınıza köstek olmuşsunuz.
Ben kardeşimi bırakın ispiyonlamayı yaptığı hataları kendi üstüme alırım, aman ona laf gelmesin diye.
Benim en büyük sırdaşım en iyi dostum her şeyimdir. 2 yaş var aramızda bizim.
Ama ben kardeşime ne yaparsam oda bana aynısını yapar, karşılıklı bir şey olduğunu düşünüyorum aranızda..

allah sizden razı olsun.. yazdıklarınız çok iyi geldi.
kardeşim ömrün boyunca inşallah hep mutsuz olursun dedi ağlayarak..
acaba mutsuz olur muyum.. bedduası tutar mı..

köpeğin duası tutsa gökten kemik yağardı ;) kusura bakmayın ama öyle.

her gün beddua işitiyorum ben de, tutmaz merak etmeyin. bana da öl geber falan diyor :)) senin duanla mı doğdum bedduanla öleyim diyorum ben de. yalnız saçma olucak belki ama nazar demesek bile düşünce gücüne inanıyorum ben.size kötü enerji yolluyorsa terslikler geliyor başınıza. nazar boncuklu kolye küpe bişeyler takın onla görüşürken, saçma ama bende işe yarıyor, belki de psikolojik olarak işe yaradığını düşündüğümden ben de pozitif enerji yayarak engelliyorumdur bilemedim:)) mesela geçen gün duşa girerken lavaboya girdi çıplak gördü beni baya bi inceledi sallamadım 1 gün sonra çok saçma bir şekilde bir yere çarptım korkunç göğsüm çizildi şimdi izi kalacak diye korkuyorum hemen taktım nazar boncuklarımı :p

Haklıysan özür dilemesini bekle yoksa senin bütün ilişkilerini bozar.Benim annem babamda ayrı 4 yaş küçük kız kardeşim var annem çok şımartır erkek arkadaşıma ne mesajlar atmış yalan dolan Aynısını yaşadım herkese kötüler beni kıskanır arkadaşlarından bazıları ne güzel ablan var vs dese anında küser arkadaşlarını kovardı evden.Şimdi görüşmüyorum evlendim çok da Mutlu'yum :))))) Oda anasıyla Mutlu olsun dedim.Sevgilinle irtibatı olmasın kardeşinin böyle bir karaktere sahipse..

Kız kardeşinle hiçbir sırrını paylaşma. Hele erkek arkadaşını asla.hiçbir şeyini anlatma ona. Sana bi daha küfür ederse de çarp ağzının üstüne bi tane hiç acıma çoktan haketmiş edepsiz! Özür dileyerek çok büyük hata etmişsin daha da güçlendirmişsin onu. Neyse sen konuşma onunla bir daha.

allah sizden razı olsun.. yazdıklarınız çok iyi geldi.
kardeşim ömrün boyunca inşallah hep mutsuz olursun dedi ağlayarak..
acaba mutsuz olur muyum.. bedduası tutar mı..

Yok be yavrum
Kardeşler birbirine yürekten beddua etmezler
Allah kullarını bilir, öfkeyle söylenmiş şeyler bunlar
İyiliğin geçte olsa karşılığı her zaman vardır, sen içini ferah tut
Bugün eziliyor görünebilirsin ama yıllar sonra dediklerimi anlayacaksın
Aile başka bir kavram, çetin bir sınavdır bu
Ailene yoldan geçen insana koyduğun gibi tavır koyamazsın, koymamalısın da
Kendini doldurma, akışına bırak olayları ama sağlam durmaya çalış
Hedefin her zaman aileni bir arada tutabilmek olsun, ben bu görüşün faydasını çok gördüm
Yıllar sonra da olsa herkes doğruyu anladı, şimdi dört kardeş birbirimize yoldaş olduk
Sabırlı ol, sende çok gençsin bu dediklerim zor gelir bazen ama gayret et

Hanımlar
Konu sahibesi çok genç bir kız
Ailece zor bir sınavdan geçiyorlar
Şu nefret mesajlarını bir yana atsak
Konuşma, görüşme, ağzının payını ver falan ne kadar kolay yazıyorsunuz
Bu insanlar bu kızın ailesi, tırnağına taş değse onlardan başka kimse yanamaz
Aralarındaki sorunları en minimum zararla sulh etmek yerine neden çocuğu dolduruyorsunuz
Anne hatalı bende söyledim ama her insan hata yapar
Anne de kolay şeyler yaşamıyor, ayrılık olan ailelerde işler birarada ki gibi olmuyor
Keza kardeş de aynı durumun içinde, o da genç yanlışları var, üzüntüleri var, parçalanmış bir ailenin ferdi olmak kolay değil
Uzlaştırıcı olmakta fayda var, hataları da olsa anne annedir, şu an evladını üzmüş de olsa onun annesi
Biraz daha ılımlı gitsek, bu genç arkadaşımızın psikolojik durumunu daha da bozmasak nasıl olur ?

Yok be yavrum
Kardeşler birbirine yürekten beddua etmezler
Allah kullarını bilir, öfkeyle söylenmiş şeyler bunlar
İyiliğin geçte olsa karşılığı her zaman vardır, sen içini ferah tut
Bugün eziliyor görünebilirsin ama yıllar sonra dediklerimi anlayacaksın
Aile başka bir kavram, çetin bir sınavdır bu
Ailene yoldan geçen insana koyduğun gibi tavır koyamazsın, koymamalısın da
Kendini doldurma, akışına bırak olayları ama sağlam durmaya çalış
Hedefin her zaman aileni bir arada tutabilmek olsun, ben bu görüşün faydasını çok gördüm
Yıllar sonra da olsa herkes doğruyu anladı, şimdi dört kardeş birbirimize yoldaş olduk
Sabırlı ol, sende çok gençsin bu dediklerim zor gelir bazen ama gayret et

ablacım güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun

köpeğin duası tutsa gökten kemik yağardı :KK66: kusura bakmayın ama öyle.

her gün beddua işitiyorum ben de, tutmaz merak etmeyin. bana da öl geber falan diyor :)) senin duanla mı doğdum bedduanla öleyim diyorum ben de. yalnız saçma olucak belki ama nazar demesek bile düşünce gücüne inanıyorum ben.size kötü enerji yolluyorsa terslikler geliyor başınıza. nazar boncuklu kolye küpe bişeyler takın onla görüşürken, saçma ama bende işe yarıyor, belki de psikolojik olarak işe yaradığını düşündüğümden ben de pozitif enerji yayarak engelliyorumdur bilemedim:)) mesela geçen gün duşa girerken lavaboya girdi çıplak gördü beni baya bi inceledi sallamadım 1 gün sonra çok saçma bir şekilde bir yere çarptım korkunç göğsüm çizildi şimdi izi kalacak diye korkuyorum hemen taktım nazar boncuklarımı :p
aaaa çok ilginç :) hoşuma gitti..:)

Ya bi kardeş diğerine nasıl bunu yapar.
Üstelik siz zaten eksik büyüyorsunuz birbirinize destek olacağınıza köstek olmuşsunuz.
Ben kardeşimi bırakın ispiyonlamayı yaptığı hataları kendi üstüme alırım, aman ona laf gelmesin diye.
Benim en büyük sırdaşım en iyi dostum her şeyimdir. 2 yaş var aramızda bizim.
Ama ben kardeşime ne yaparsam oda bana aynısını yapar, karşılıklı bir şey olduğunu düşünüyorum aranızda..
ben istesem onu babama çok güzel şikayet ederdim elimde o kadar çok şey oldu ki ama yapmadım.. karşılıklıdır elbette.. ama o biraz sinsi..

Haklıysan özür dilemesini bekle yoksa senin bütün ilişkilerini bozar.Benim annem babamda ayrı 4 yaş küçük kız kardeşim var annem çok şımartır erkek arkadaşıma ne mesajlar atmış yalan dolan Aynısını yaşadım herkese kötüler beni kıskanır arkadaşlarından bazıları ne güzel ablan var vs dese anında küser arkadaşlarını kovardı evden.Şimdi görüşmüyorum evlendim çok da Mutlu'yum :))))) Oda anasıyla Mutlu olsun dedim.Sevgilinle irtibatı olmasın kardeşinin böyle bir karaktere sahipse..

yok sevgilimde bu yaptıklarını bildiği için onunla fazla muhabbet kurmuyor. bu arada allah mutluluğunuzu daim etsin..

Annenizin tüm sevgisini kendine istediği için babanızı kötülüyor laf taşıyor. Ama bu yolda bi rakibi var o da sizsiniz araya sizide sıkıştırıyor işte. Mesele anneniz bence

Annenizin tüm sevgisini kendine istediği için babanızı kötülüyor laf taşıyor. Ama bu yolda bi rakibi var o da sizsiniz araya sizide sıkıştırıyor işte. Mesele anneniz bence

çok mantıklı. Çünkü böyle söylediği zaman annem bana kızıyor ve annemle aramız bozulmuş oluyor..
şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım?

Amin Can'ım fazla yüz göz olma sen de annem de beni terslerdi hep yüzüm babama benziyor diye
Mesafeli davranmanizi oneririm özgüveniniz yokmu kendinize anlamadim

özgüvenle ne alaka? insanın kardeşi olunca vicdanı tartışmalara dayanamıyor. he siz bunu özgüvensizlik olarak algılayabilirsiniz. ama ben vicdan diyorum.

Back
X