• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiz kardesine cokmu düşkün?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba benim nisanlim kiz kardesine cokmu düskun yoksa banamı öyle geliyor. Hep kız kardeşiyle kiyaslama yapar. Bir olay olmustu kız kardeşim olsa cevabını verirdi altinda kalmazdı veya yaşına göre cok olgunmus ben kiz kardesi degilimki onu benle kiyasliyo hatta onun gibi giyinmeni istiyorum demisti. Ilerde sorun olurmu?
biricik kardesın de gelsin bakalım bu aşamalara onu da görürüz dıyeydın öyle aıleye konusmak cemkırmek, laf yetıstırmek kolay.
 
Diğer konularına da baktım.
Düğüne 2 ay kaldi heralde.
Bence düşünün son kez .
Hiç elle tutulur yani yok sizin bu işin
 
bir daha "kız kardeşim şöyle sen değilsin" diyecek olursa "kız kardeşinle sevişmek istiyor musun" diye sorun. muhtemelen çok ağır ve ters bir tepki verecektir. söyleyecekleri bitince "o zaman neden kardeşin gibi olmamı istiyorsun" diye sorun.

biraz çirkin ama kesin çözüm.
 
Bence kız kardeş bahane olmuş sizde hoşuna gitmeyen şeyleri onun üzerinden yumuşatarak gösterme çabası gibi. Ben böyleyiö beni böyle sevdin değiştirmeye çalışma deyin
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X