E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
kızlar bide şöyle düşünün siz taşıyıcı anne olmadınız tamam............
sizin çocuğunuz olmasa karedşinizden taşıyıcı annelik yapmasını istermiydiniz?
sonuçta kardeşiniz çocuğun gerçek annesi olmuyo adı üstünde taşıyıcı anne yanı eşinizin spermi sizin yumurtanız çocuk sizin.......
benim çocuğum olmadığı için bu konuya daha yumuşak bakabiliyorum ben kardeşim için gerçekten sağlığım el verse yapardım.....evlatlık alın demeyın evlatlık almanın şartalarını öğrenin ondan sonra konuşun bir sürü formalite......
yine istemezdim ozaman da benim kardeşimle eşimin çocuğu olacak o sperm ve yumurta
ha dışarda döllenmiş hanormal yolla ben sıcak bakamıyorum bu olya bu nedenle:sm_confused:
ya güzelim kardeşinin çocuğu olmuyo işte.......
taşıyıcı annelikte senin yumurtan ve eşinin spermini dışarda dölleyip kızkrdeşinin karnına koyuyolar yani kardeşin sadece adı üstünde TAŞIYICI ANNE oluyo......
kızlar biliyormusunuz aynı teklifi bana görümcem yaptı benim bebegim olmuyordu eger olmassa sana dogurup veririm veya en kücük kızımı al git dedi ben kesinlikle yapamam ve alamamda bir anneden ayırmak ne demek böyle insanlar var tanıdıgım annesini bilen cocuklar genelde annelerini cok seviyorlar kendini yetistiren anneyi tabi ama ben hala unutamam görümcemin teklifini ben yapamazdım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?