Kız KaRdeşinİz için TaşıYıcı AnNe oluRmusunuZ

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yapmazdım...
Çok zor durumlarla karşılaşılabilir böyle birşey yapılırsa... a.s
Bunu düşünerek yapmazdım, kardeşime sadece çok iyi teselli verebilirdim ve bir evlat edinmesini söylerdim :teselli:

kızkardeşim yok.
ama olsada olmazdım..........
birsürü anne,baba hasreti çeken çocuk var..
evlat edinmesini isterdim.............

anne değilim şu an ama düşünüyorum da olamam herhalde

zaten olsun diye uğraşıyorum:icecream: kardeşimin çocuğunu taşıma imkanım yok. olsa bile imkansız yapamam
kendi çocuğumuda kardeşimde olsa onun içinde büyümesini istemem
sonra onamı teyze diyecek banamı olmaz
insan kıyamazki vermeye.bana gelip her gördüğünde içi sızlar
onun karnında büyüyecek o hissedecek olmaz olamaz :1no2:
o şekilde olana kadar evlatlık alırım daha mantıklı yerimseniben

Kesinlikle hayır hem dinenede bu uygun değil....

kızkardeşım yok ama gene kesınlıkle hayrı olamam
o benım bebeğım oluyo onu gördukçe kahrolurum onun bana deyılde başkasına anne demısıne katlanamam dayanamam zaten taşıyıcı anne demek kızkardeşının kocasının spermlerını yerleştırıyolar dininde uyugun deyıl ahlakende böle bişi uygun deyıl ne taşıyıcı anne olurum nede kendı doğurduğumu başkasına verırırm allah korusun rabbım ona evlat vermıyosa onun takktırı nıce bebekler var evlat edınılmek ısteyen en uygunu bu

:1no2:kesinlikle yapamam.bu dinende uygun değilki olmaz aslaaaaaaaaaa.Allah dilemiş olsaydı zaten verirdi.

ya benim anlamadığım bişey var biolojide gördüm ben bu çiftleşme olayını ama tüp bebek nasıl oluyo o zaman ? yanıtımı ona göre vermek istiyorum bide aydınlanmak istiyorum... yani bnm bildiğim sperm döl yatağına yapışıyo ve hamile kalınıyo kadında sperm gibi bişe olmadığına göre tüp bebek nasıl yapılıyo....erkekten alınan sperm kadınamı enjekte ediliyo? yoksa kadında bi parça alınıp dışarda birleşip sora içeriyemi veriliyo? 3sene boşunamı okudum ben :S

ama eğer kız kardeşimdende bişey alınmayıp sadece eniştemin spermi bana yapışçaksa töbeee olmaz öle şey etik değil bikerem olmaz...

ama kız kardeşimdende alıncaksa yaparım...

zaten kardşeimde yok bana noluyoki :S

evlat edınmek daha yararlı ve faydalı,
sonucta baskasının cocugu ama en azından o cocuga da bır aıle verılmıs olacak bır de sevabı da var. yerimseniben

Büyük konuşmayayım ama kesinlikle yapmazdım.nihayetinde sen karnında taşıyacaksın sen annelik duygularını hissedeceksin ve kardeşin bunlardan bi haber olcak ki bana çok garip geliyor bu Allah kimseye yaşatmasın.

hayır olmasdım allahıma büyük konuşmim allahım onları o duruma düşürmesin yarabbim.... sonuçta onlar ii bir aile olacakalrını düşünüyosa .. okadar bakıma muhtaç çaresiz bebekler varki sahipsiz onlardan bitane alıp büyüte bilirler o daha güsel olur sonuçta..

Kızlar sorum çok açık ve net kız kardeşiniz yada ablanızın çocuk sahibi olmayacağını öğrenseniz onun için TaşıYıcı AnNe oluRmusunuZ

çok zor bir durum ben bebek tedavisi gören biri olara şunu derim
yaparım...çok zor bi durum o insanın hiç anne olmayacağını bilemek

Olmazdım sanırım. Yapamam bunu çünkü kolay değil 9 ay karnında taşırken ne kadar
bütünleşiyor anne yavrusuyla onu hissettikten sonra kardeşim bile olsa vermek çok zor.....

Sanmiyorum canim...
Yapamazdim
Ne olursa olsun, o bebis karnimda buyuyecek, bagli olucaz, onu hayata binbir zoruklarla getirip bacimda olsa vermek beni yikardi sanirim :-(

valla zor bir karar
ben nişanlıyım evlenince çok istiyorum bebeğim olsun diye
vermek zor olurdu galiba

ama kızkardeşimde durumu üzücü

valla zor bir durum neyapardım acaba
takıldım valla

olurdum ben canım kardeşim için olurdum.benimde teyzelerim war onlarda benim annem kesinlikle teyze gözüyle bakmam.canlarım onlar benim bende kardeşim için gerekirse çocuguma teyze olurum...

bu konuyu neden açtım biliyormusunuz?? benim canım prensesim bitanemm ablam evlendive bugün tam 1 hafta olduu.. bebiş yapmaya karar vermişler yaşları geçio die (ablam 28 eniştemse 35 yaşında) biran durdum ve kendik endime düşündüm ya bebişleri olmassa ablam çok sever bebişleri çok üzülür diye kendi kendime konuştummm ve acaba dedim eğer böyle bir lüksüm olsaydı böyle birşey mümkün olsaydıı ben ablam için bunu yaparmıydım dedim ve endi içimde cevabını verdim EVET ABLAM İÇİN HERŞEYİ YAPARDIMM YETERKİ BENİM BİRTANEM PRENSESİM ÜZÜLMESİNNN ÇÜNKÜ BENİM PRENSESİM BUNDAN 4 YIL ÖNCE BEN AĞIR BİTR TRAFİK KAZASI GEÇİRDİĞİM İÇİN 1 HAFTA YOĞUN BAKIMDAYKEN ÇIRPINMIŞŞŞŞ YOĞUNBAKIMDAN ÇIKTIĞIMDA HAFIZAM YERİNE GELSİN DİE 3 GÜN BENİMLE ÇOK UĞRAŞMIŞ 2 AY BOYUNCA YATAĞA BAĞIMLIĞI KALDIĞIM İÇİN YEMEĞİMİ KENDİ ELLERİYLE YEDİRDİ DUŞUMU KENDİ YAPTIRDI VE Bİ YERE GİDİCEĞİM ZAMAAN SAÇLARIMI YAPTI MAKYAJIMI YAPTI BEN NEDEN ABLAM İÇİN YAPMİMKİ NEDENYAPMİMKİ ABLAM İÇİN CANIM FEDA BENİM...

bence bunu onla karıştırma çünkü
"o" o kadar kutsal birşey ki senağlama
ona her baktığında yiğenini değilde çocuğunu gördüğünü düşünsene
onu annesinden daha çok sevdiğini hayal et!.. :uhm:
ona babasından daha şevkatli baktığı gözünün önüne getir
araba oynarken düştü annesinden önce sen koştun :çok üzgünüm:
bence bu çok sorumluluk gerektiren birşey :çok üzgünüm:
yine de kararına saygı duyuyorum haklı olabilirsin belki
ama ben yine de yapmazdım :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…