E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Kızlar sorum çok açık ve net kız kardeşiniz yada ablanızın çocuk sahibi olmayacağını öğrenseniz onun için TaşıYıcı AnNe oluRmusunuZ
bu konuyu neden açtım biliyormusunuz?? benim canım prensesim bitanemm ablam evlendive bugün tam 1 hafta olduu.. bebiş yapmaya karar vermişler yaşları geçio die (ablam 28 eniştemse 35 yaşında) biran durdum ve kendik endime düşündüm ya bebişleri olmassa ablam çok sever bebişleri çok üzülür diye kendi kendime konuştummm ve acaba dedim eğer böyle bir lüksüm olsaydı böyle birşey mümkün olsaydıı ben ablam için bunu yaparmıydım dedim ve endi içimde cevabını verdim EVET ABLAM İÇİN HERŞEYİ YAPARDIMM YETERKİ BENİM BİRTANEM PRENSESİM ÜZÜLMESİNNN ÇÜNKÜ BENİM PRENSESİM BUNDAN 4 YIL ÖNCE BEN AĞIR BİTR TRAFİK KAZASI GEÇİRDİĞİM İÇİN 1 HAFTA YOĞUN BAKIMDAYKEN ÇIRPINMIŞŞŞŞ YOĞUNBAKIMDAN ÇIKTIĞIMDA HAFIZAM YERİNE GELSİN DİE 3 GÜN BENİMLE ÇOK UĞRAŞMIŞ 2 AY BOYUNCA YATAĞA BAĞIMLIĞI KALDIĞIM İÇİN YEMEĞİMİ KENDİ ELLERİYLE YEDİRDİ DUŞUMU KENDİ YAPTIRDI VE Bİ YERE GİDİCEĞİM ZAMAAN SAÇLARIMI YAPTI MAKYAJIMI YAPTI BEN NEDEN ABLAM İÇİN YAPMİMKİ NEDENYAPMİMKİ ABLAM İÇİN CANIM FEDA BENİM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?