• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız mı acaba erkek mi

zynpak

Kıskananlar çatlasıınnnn
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
68
42
8
Mrb kızlar ya bn 16 haftalık hamileyim iki gün önce gttm doktor um kız dedi cinsiyeti ne ama bnde ne hikmetse hep erkek belirtileri var erkek miş gbi hissediyordm bi tane kızım var allaha şükür ondan hiç böle değildim hiç bişeyim yoktu ama bunda burnum büyüdü kilo almıyorum cildim sürekli kuru nemlendiricilerin kökü geldi kusma yok cnm hep erik çekiyo bunları da düşününce acaba doktor yanılmş olabilir mi diyorum böle olanınız varmı yine de hakkımda hayırlı sı olsun ama insan da düşünmeden edemiyo güzel cevaplarınızı bekliyorum

Aklında şüphe varsa başka doktora git. Bende tüm kız belirtileri varken erkek oldu. Belirtiler değil ultrason belirler cinsiyeti.

usg foto yokmuuu yorum yapardık

Mrb kızlar ya bn 16 haftalık hamileyim iki gün önce gttm doktor um kız dedi cinsiyeti ne ama bnde ne hikmetse hep erkek belirtileri var erkek miş gbi hissediyordm bi tane kızım var allaha şükür ondan hiç böle değildim hiç bişeyim yoktu ama bunda burnum büyüdü kilo almıyorum cildim sürekli kuru nemlendiricilerin kökü geldi kusma yok cnm hep erik çekiyo bunları da düşününce acaba doktor yanılmş olabilir mi diyorum böle olanınız varmı yine de hakkımda hayırlı sı olsun ama insan da düşünmeden edemiyo güzel cevaplarınızı bekliyorum
Canım senin gönlünden erkek geçtiği için öyle hissediyorsun bence.allah sağlıkla kucağına almayı nasip dediğin şeylerin erkekle kızla alakası yok.benimde kızım olacak allah izin verirse.aybi şeyleri yaşıyoruz.kizsa kızdır.

Cnm bu belirtilerle veya yiyip içmenle ,karnınla bebek cinsiyeti tahminine ben inanmıyorum .Benim bu gebeligimle ilk gebeliğim aynı ilerliyor bulantı yok ,kusma yok 1 buçuk aydır yediğim eriğin caglanin haddi hesabı yok ,ilkindede böyleydi ama bikac gun once kesinlesti kızım olucak bir tane oğlum var

Ayni kisinin bile her gebeligi birbirinden farkli olur.
Benim doktorum hep cinsiyete gore belirti olmaz der cunku ben de belirtilerimi hep kiza yormustum ama oglum oluyor.
Allah gonlunuze gore versin.

Benim ikinci kız yolda nasipse benim tüm gebeliğim bambaşka geçiyor baştan beri ama ikisi de kız. Belirtiye bakma canım sağlıkla gelsin

Benimde kızım olacağını 12 haftalıkken öğtenmiştik ve hiç değişmedi 31. Haftaya girdik kilo almadım karnımda sivri hiç yanlardan almadım herkes erkek diyo hala ama kızım olucak yani bence hurafelere fazla takılma

Belirtiler cinsiyeti belirlemezki gorunen neyse dr ne dediyse odur burda tek ihtimal olsa olsa dr un yanilmasidir oda 16 haftada zor gorunuyor.bence kafanizi karistirmayin.20 haftalikken 3lu test yapiyorlar o zmn da cinsiyeti soyluyorlar

Kızlar bi maaşallahınızı alırız, bu 10,5 haftalık foto bebeğimin şu an 12 nin içindeyiz cinsiyet tahmini yapabilen var mı çok merak ediyorum :KK47:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 82
Arkadaşım her kişinin hamileliği farklı olduğu gibi bi insanın iki hamileliği arasında bile fark oluyor usg 16.haftada pek yanılmaz gibi geliyor bana. Senin kalbinden erkek geçiyorsa ondan öyle hissetmişsndir. Ayrıca boşwer bunları düşünmeyi Allah sağlıkla sıhatle hayırlı bir evlat versin önemli olan bu hem koz evlat bereket derler bence şanslısın bile.

Sağolun kızlar, ikiniz de farklı söylediniz bende bi kız bi erkek hissediyorum meraktan çatlayacağım ama sabredip Drun söylemesini bekleyeceğiz herhalde :KK76:
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşlh :))

Back
X