Doğuma Hazırlık Kız mı? Erkek mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iLLAa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
I

iLLAa

Ziyaretçi
merhabalar siteye yeni üye oldum ve çok beğendim,paylaşımlar süper..sizlerle cinsiyet belirleme de (tabii yüce rabbimde isterse ) denenmiş ve yıllardır çevremde ki bi çok bayan tarafından uygulanan bir yöntemden bahsetmek istedim..bende denedim ve allahın izniyle istediğimiz oldu.15 yıllık evliyim ikinci bebeğime gebeyim.bir oğlum var ve çok şükür ikinci erkek bebğimi bekliyorum hanımlar.

yöntemi belki sizlerde biliyorsunuzdur.yöntem şu..

adetinizden evvel gebe kalırsanız kızınız,adetinizin hemen arkasından gebe kalırsanız oğlunuz olur.

gebe kalmayı planlayan hanımlar varsa ltfn denyin.pişman olmayacaksınız.

canım bıraz acıklarmısın ben anlamadım yane adetten hemen sonra mı olacak erkek acıkla sekerım

yumurtlama zamanında olursa erkek yumurtlama olmadan olursa kız.
benim 2.oğlum yolda 2 side tam yumurtlama günümde oldu

canım bıraz acıklarmısın ben anlamadım yane adetten hemen sonra mı olacak erkek acıkla sekerım

adetinizden 10 gün önce olursa kız ve 10 gün sonra olursa gebelik erkek... .benim ikinci bebeğimde erkek.(bu şekilde gebe kaldım..)

Son düzenleyen: Moderatör:
adetinizden 10 gün önce olursa kız ve 10 gün sonra olursa gebelik erkek... .benim ikinci bebeğimde erkek.(bu şekilde gebe kaldım..)

slm ilginc ilk sizden duydum bu yöntemi benim 2 kiz annesi arkadasim var onunda 2kizi var onun dedigine göre ikiside adetten hemne sonra hamile kalmis ve kiz olmus...siz peki 2ci bebeginizi degidik olsun istemedinizmi?

kk ya hosgeldiniz bu aradaa.s.

ay canım korktum sımdı ben ya ıkı kızım var bu ay denemeye baslıcam erkek ıstıom tabe allah ızın verırse ama ben adetım bıttı 4. gunu ve 5.gunu korunmadım ama yumurtlama olmamıstır dıe korkmadım yane yumurtlamam 12. 13. gunlerde oluodur dıe 13. gunune kadar yapmayıp o gun ve 15. gun yapmayı dusunuyorumda sımı gozum korktu adetten hemen sonrada hamıle kalınıomu yaaaaa

kk ya hosgeldiniz bu aradaa.s.

hoş bulduk,teşekkür ederim..kız bebeği annesi olmak beni her zaman korkuttu..sorumluluğu çok fazla ve hiç düşünmedim..erkek bebek sahibi olmak istedim her zaman ve yüce rabbimde kabul etti..

isterseniz bu yöntemi deneyinnnn...

Allah allah:1shok:çok ilginç
yani iki reglin tam ortasında yumurtlama değilde
belki geç yumurtlama-erken yumurtlama olmuş olabilir.

eşinizden gelen sperm X kromozomu taşıyorsa yani kız ise 72 saat yaşıyor.bu sebeple yumurtlama döneminden1- 2 gün önce ilişkiye girilirse kız bebek olma şansı daha yüksek
spermde erkek yani Y kromozomu varsa 24 saat yaşayabiliyor ve kıza göre daha hızlı ilerliyor. bu sebeple erkek olması için yumurtlamanın olmuş olması gerekiyor..

evet aynen böyle oluyor yumurtlamaya 2 yada 3 gün kala ilişki olursa x kromozomu 3 gün yaşayabiliyor yumurtlama olduğu an bekleyen x kromozomlar hemen hucuuumm ediyor yumurtaya.bende bu yöntemi daha yeni kavradım.allah allah ne saçma yumurtlama olmasan gebelik gerçekleşmez derdim hep.ve bu yönteme uymadım.2. bebeğime hamileyim buda ilki gibi erkek.3.artık ki çok düşük bir ihtimal bu yöntemi deneyeceğim.
ikiside tam yumurtlama zamanımda oldu.

Hadistede aynı şeyi söylüyor. adetten temizlendikten ilk 5 gün içinde hamile kalırsa erkek olur diyor doğacak çocuk. ilk 5 gün yum oluşmamış çatlamamış daha. olması nasıl mümkün olabilir ki? yum son ra oluşsa y ler ölür xler kalır kız olur

ilk defa bir hadiste farklı söylenen birşey bu kadar net çelişiyor. zira yum çatladığı an hamile kalmanın erkek bebeği sağlayacagına kafam fena halde yatıyor

canım sana özelden mesaj attım oraya bakarsan sevinirim.

cinsiyet belirlemeyle ilgili hadis olduğunu duymamıştım ama olsa bile sahih bir hadis olduğunu sanmam.(daha araştırmadım ama bakıcam)

canımm dahaa detaylıı anlatırmısınn anlıyamıyorummm

özel mesajınızı okudum ama size cvp yazamadım foruma yeni üye olduğum için.

detaylı bir şey yok aslında çok basit bi yöntem.ADETİNİZ BİTTİKTEN SONRAKİ İLK 10 GÜN İÇİNDE deneyiniz..

ben adetim bittikten 6.gün ilişkiye girdim sonuç kız ama.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…