- Konu Sahibi iLLAa
-
arkadaşım şimdi kız bebek için şöyle mi olacak yani:
adet oluyosun bitiyo,bi dahaki adetinden çnceki 10. gün mü olacak?
tek ilişki mi yoksa bir günü de o güne mi denk getiriyosun?...
çok fazla anlaşılmadı da...
adetiniz düzeninizi biliosunuzdur.adetinizin tarihine 10 gün kala gebelik için ilişkiye girerseniz ve gebelik olursa kız bebeğiniz olucaktır.
örnek: adet tariniz ayın 15 ine geliyor.siz ayın 5 inden(10 gün kalıyor) sonra gebelik için deneme yapabilirisniz.
ben her iki gebeliğimde de erkek bebek istediğim için aynen şöyle yaptım.adetim bittikten sonra ilk 10 gün içinde ilişkiye girdim ve o ay birdaha yapmadım.isterseniz böyle yaparsanız,isterseniz yapmazsınız..
QUOTE=CANLARIIM;10600360]ÜZÜLMEYİN bazı doktorlara sorduğumda bana da öyle diyorlar bunlar safsata hokkabazlıkk..doktorların bazılarının düşüncesi üzülmeye gerek yok Benim de anlayamadığım insan annesiyle bunları nasıl konuşur tiyo alırr???Aman yarraabbi başımıza taş yağacakkk:kedi:
adetiniz düzeninizi biliosunuzdur.adetinizin tarihine 10 gün kala gebelik için ilişkiye girerseniz ve gebelik olursa kız bebeğiniz olucaktır.
örnek: adet tariniz ayın 15 ine geliyor.siz ayın 5 inden(10 gün kalıyor) sonra gebelik için deneme yapabilirisniz.
ben her iki gebeliğimde de erkek bebek istediğim için aynen şöyle yaptım.adetim bittikten sonra ilk 10 gün içinde ilişkiye girdim ve o ay birdaha yapmadım.isterseniz böyle yaparsanız,isterseniz yapmazsınız..
benim kafam gerçekten çok karıştı kızlar... okadar çok okudumki anlayacağıma tam tersi oldu.
01 ağustos son adet tarihim. 5 inde bitti. eşimle 07 - 09 -ve 10 ağs.ta ilişki oldu. dr. % 90 kız dedi. ama bu yönteme göre erkek olması gerekmezmi. biz erkek istiyorduk. bir de yumurtlama günüden öncesi ve sonrası var onu da anlamadım ben şimdi yumurtlamadan önce mi hamile kalmış oluyorum.
kızlar benim yumurtlama günüm 30 aralık çıkıyor...29 aralıkta olursa kız olma ihtimali fazla dimi?yoksa bir gün öncesi de mi erkek oluyo?....
bişey diyiverin gaariii...ne diyonuzzz?....
bence erkek olma olasılığı fazla
benim hesaplamalarda 3 ağustos çıkıyodu biz 31 temmuz ilişkiye girdik sonuç kız canım benimkini göz önüne alabilirsin
msjlarından anladığım kadarıyla kız çocuk çok istiyosun inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?