Doğuma Hazırlık Kız mı? Erkek mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iLLAa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bende pek anlamadim:bbo:

adetiniz düzeninizi biliosunuzdur.adetinizin tarihine 10 gün kala gebelik için ilişkiye girerseniz ve gebelik olursa kız bebeğiniz olucaktır.
örnek: adet tariniz ayın 15 ine geliyor.siz ayın 5 inden(10 gün kalıyor) sonra gebelik için deneme yapabilirisniz.
ben her iki gebeliğimde de erkek bebek istediğim için aynen şöyle yaptım.adetim bittikten sonra ilk 10 gün içinde ilişkiye girdim ve o ay birdaha yapmadım.isterseniz böyle yaparsanız,isterseniz yapmazsınız..

Son düzenleyen: Moderatör:

hadislede uyuşuyor. yani ilk defa hadisle uyuşan bir yöntem buldum. kafamada yattı ama yum gününden önce olmuş olmuyor mu? ve yum gününden evvel olursa kız oluyordu hani?

şimdi x kromozom taşıyan spermler(kız bebek için) daha yavaş ancak daha dayanıklı olurlar, y kromozom taşıyanlarsa(erkek bebek) hızlıdırlar ancak dayanıklı değillerdir.

Siz yumurtlamadan önce ilişkiye girerseniz, x kromozomlu spermler orda kalır ve döllenme gerçekleşir.
zaten yumurtlama olmuşsa ve hazırsa ortam hızlı gelen y sperm yumurtayı kapar:)

Bu yöntem yüzde yüz sonuç verir mi vermez, çünkü ulaşan spermin kalitesi de önemlidir, neyse kız bebek ya da erkek bebek sahibi olma yüzdesini arttıran bir gerçektir.

penetrasyonun derin olduğu pozisyonlar da y spermin şansını arttırır.

Valla ha önce ha sonra.Rabbim neyi emrediyorsa o oluyor.Bizler sadece şu nedenden,bu nedenden diye kendimizi kandırıyoruz.Ben adetten sonra tam yumurtlama günümde kaldım ve kızım olacak nasipse.Arkadaşımsa adetinden önce kaldı 3.oğluna hamile şu anda.Tutmuyor canım aslında hepsi bizim eğlence.Her şey Allahtan.Nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz... Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inş. önemli olan tek gerçek bu.

yahu bi kız çocuğu annesiyle bazı şeyleri paylaşmazda kiminle paylaşır taş yağmasıyla ne alakası var bunun.. bir annenin çocuğuyla konuşması bu kadar garip bişey mi? sağdan soldan yanlış duyumlar almaktansa çocuğumla herşeyini açık açık konuşurum bende bu 1..[/QUOTE]

doğruu söylüyorsunn başımıza taşş yağmasıylaa ne alakaa

teşekkür ederim iLLAa,şimdi anladım şükür...:)))

benim kafam gerçekten çok karıştı kızlar... okadar çok okudumki anlayacağıma tam tersi oldu.
01 ağustos son adet tarihim. 5 inde bitti. eşimle 07 - 09 -ve 10 ağs.ta ilişki oldu. dr. % 90 kız dedi. ama bu yönteme göre erkek olması gerekmezmi. biz erkek istiyorduk. bir de yumurtlama günüden öncesi ve sonrası var onu da anlamadım ben şimdi yumurtlamadan önce mi hamile kalmış oluyorum.

canım senin yumurtlama gününde olmamışki.yumurtlama zamanına denk gelirse erkek olur.öle diyolar yani.yinede herşey allahtan.

Adetten 1 hafta öncesi ve bir hafta sonrasına kadar hamile kalınmaz bence, kabaca söylemek gerekirse. Yumurtlama 14üyse önceki 1 hafta ve sonraki 1 gün, yani 7-14/15 arası hamile kalınabilir mantıken. Bilimsel olarakta bu böyledir. İlişki tam yumurtanın olgunlaşıp çatlayacağı ( hatta çatladığı an) 24 saat içinde olursa kesinlikle erkek bence, ama 1 gün öncesinde bile kız olma ihtimali olur ve zaten biçok arkadaşımız var örnekte. Ama şu da gerçek sperm kaliteside çok önemliymiş. Erkek isteyenler tam yumurtlama günüde tek ilişki kuracaklar ama erkeğin en fazla 3 gün boşalmamış olması gerekiyor. 4-5 gün olunca y'ler ölüyor zaten, 1 gün oluncada sperm sayısı çok düşük oluyor. Bunların hepsinin zamanı doğru ayarlanırsa sonuç mutlaka erkek olurmuş. .

evet canımm yumurtlamadan önce olmuş

kızlar benim yumurtlama günüm 30 aralık çıkıyor...29 aralıkta olursa kız olma ihtimali fazla dimi?yoksa bir gün öncesi de mi erkek oluyo?....

arkadaslar bilimsel arastırmalı bi dergiden alınmış bir yazı..

İSTEĞE GÖRE OĞLAN VEYA KIZ ÇOCUĞU SAHİBİ OLMAK

Bu konu asırlardır insanların arzuladığı şeydir. Bir kızı olanın bir de oğlu olması veya bir oğlu olanın bir de kızı olması isteği doğal bir arzudur. Ama insanlar bugüne kadar bu sırrı çözememişlerdir.

Fakat son yıllarda bulunan çok hassas alet ve imkanlarla tabiatın bu sırrını çözmek üzere bazı adımlar atılmıştır.

Bugün kati olarak bilinen bir husus şudur:

(çocuğun erkek veya kız olması, erkeğin spermaları ile ilgilidir.) erkeğin spermaları 2 gruptur; bir kısmı erkek bir kısmı kız çocuğu yapacak yapıdadır. Kadının yumurtasının hangi tip sperma döllerse ona göre çocuk ya kız ya oğlan olacaktır
Şimdi bu hususu bildikten sonra yapılacak iş veya öne sürülen öneriler: kadının döl yatağına boşaltılan ve oradan rahime geçen ve yumurtaya doğru ilerleyen spermalardan öylesine bir yol hazırlayalım ki oğlan veya kız yapacak spermalar bu yolda ilerleyebilsin böylece istediğimize ulaşalım.

Erkek veya kız meydana getirecek spermaların hassasiyet derecesi değişiktir kat edilecek yolun çok asit veya bazik olması bunları ayrı derecelerde etkiler.

Erkek veya kız çocuğu yapacak spermaların ilerlemesine yaradığına bildirilen önerileri aşağıda en son batı mütehassısların kitaplarından naklediyoruz.

Okuyucularımızın kafalarını karıştırmamak için ilmi nedenleri burada vermiyoruz, sadece önerileri pratik taraflarını vermekle yetiniyoruz.

Kadının en fazla gebe kalma ihtimali reglden 13 – 15 gün sonraki cinsel temas ile sağlanır. İşte bu cinsel temastan önce veya sonra bazı basit öneriler yerine getirilmek suretiyle oğlan veya kız çocuğu sahibi olmak kabil olacağı bildiriliyor.

Yeni evliler veya 2. 3. çocuğu olanlar aşağıdaki önerilerde geçen hususları bir kenara not ederek bir dahaki sefere aynını veya tersini takip etme imkanlarını sağlamalıdırlar. Böylece istediklerine daha iyi yaklaşma imkanı olur.

1 – Dr. Millet’un Önerisi

“ yukarıda belirtilen tarihte cinsel temastan sonra kadın 2 – 3 gün hep sağ tarafına yatarsa doğacak çocuk erkek olur”. Yani sağ yumurta kanalına giren spermalar oğlan çocuk yapacak yapıda olanlardır. Genellikle eşler karyolanın belirli tarafına yatarlar ve yaşamları hep öyle sürer gider buna dikkat etmeli 1 inci çocukta ne tarafa yattığına iyi dikkat etmeli ve 2. 3. gebelikte aynını veya tersi yöne yatmak suretiyle istedikleri cinsiyette çocuk sahibi olabilirler. İlk çocukta cinsel temastan sonra 2 – 3 gün sürekli sağa yatıp oğlu olmuşsa 2. hamileliği için cinsel temastan sonra 2 – 3 gün sürekli sol tarafa yatmalıdır.

Örnek:
“Tanıdığım bir kadının sol yumurtalığı ameliyatla iptal edilmişti bu kadın sağ yumurtalığı ile 7 çocuk doğurdu hepsi erkek idi.”

“Diğer bir kadının sağ yumurtalığı çalışmıyordu sol taraf sağlamdı 4 kız çocuğu oldu.”

“ 6 kızı olan bir aile 1 erkekleri olmasını istiyordu bana gelmişlerdi birlikte evlerine gittik ve yatma durumlarını inceledik kadın bir vücut arızası nedeniyle hep soluna yatmakta idi yatağıda ona göre yaptırmıştı. Sağa yatacak bir yatak hazırlattık ve 7. çocuk erkek oldu.”

Buna ait örnekler çoktur, yeter ki sağ ve sol yumurtalıklar ve yumurta kanalları sağlıklı olsun.

2 – Dr. Regnault’un Önerisi:

Bu öneri kimyasal esaslara dayanmaktadır en fazla tutulan öneridir. İlmende izahı kabul edilmektedir.

Kadın vajinası normal olarak asit yapılıdır zira vajinanın sağlıklı kalması vajinadaki faydalı mikropların süt asidi yapıp orayı asit hale getirmesiyle kabil olmaktadır. Ama bu asitliğin kuvvet derecesi kadından kadına değişir bazılarında çok bazılarında ise az kuvvetlidir.

Kadının vajinasının asitlik derecesi eczanelerden alınacak Turnusol kağıtları ile kolayca anlaşılabilir. Bunu her kadın kendide yapabilir.

Şimdi vajina asit derecesine göre erkek ve kız çocuğu meydana getirecek spermaların hareket sürati değişiktir. Bundan yararlanarak vajinanın asitlik derecesini ayarlamak değiştirmek suretiyle erkek veya kız çocuğu sahibi olunabilir. Yapılan pek çok tatbikatta % 90 - % 100 müsbet sonuç alınmıştır.

Vajinası fazla asit olup da gebe kalamayan ineklerin vajinası sodalı su ile yıkandığında ineklerin kısırlığı giderilmiş ve doğan buzağıların hemen tamamı erkek olmuştur. Aynı şey kadınlara tatbik edilmiş içersine biraz yemek sodası katılmış ılık su ile vajina yıkandıktan sonra yapılan cinsel temas kadınlar genellikle oğlan doğurmuştur.

Regnault’a göre kız çocuğu meydana getirecek spermalar asit, oğlan çocuk meydana getirecek spermalar ise bazik yapıdadır.

Diğer bir kısım çiftlerde ise: erkeğin sperması çok bazik kadının vajinası da hafif asit ise bunlardan doğacak çocuklar hep oğlan olur. aksi durumda ise kız olur

arkadaşlar bu biryerlerde yazıyordu paylaşmak istedim ilginç?

ya ben anlamıyorum..adetten 1 hafta önce yumurtalar ölmüş olur..1 hafta sonrasında henüz oluşmamış olur..nasıl hamilelik oluşuyor..çok saçma geldi bana..yada normalin dışında bir yumurtlama düzeni olmas lazım..

kızlar benim yumurtlama günüm 30 aralık çıkıyor...29 aralıkta olursa kız olma ihtimali fazla dimi?yoksa bir gün öncesi de mi erkek oluyo?....

bişey diyiverin gaariii...ne diyonuzzz?....

bişey diyiverin gaariii...ne diyonuzzz?....

bence erkek olma olasılığı fazla
benim hesaplamalarda 3 ağustos çıkıyodu biz 31 temmuz ilişkiye girdik sonuç kız canım benimkini göz önüne alabilirsin
msjlarından anladığım kadarıyla kız çocuk çok istiyosun inşallah olur

canım sen yumurtlama gününe denk getirmemişmiydın...
3 ağustos muydu yumurtlama günün...
3 gün öncesi olmuş yani...:))
ne güzel cnm ya,senin 2 kızın olacak..:) Allah bağışlacın cnm...
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...:))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…