I
iLLAa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi iLLAa
-
annem dahil tanıdığımız birçok bayanın uyguladığı bir yöntem ve bende annemden öğrendim.yanılma payı çok az (allahın izniyle.) hatta size bu konu ile ilgili bir kitapta önerebilirim.özel msj hakkı kazandığım zaman özel msjla kitap ve yazar ismini verebilirim.ben adetim bittikten 6.gün ilişkiye girdim sonuç kız ama.........
doktorumla konuştum bununla ilgili hiçbiri bilimsel değil... ovulasyon günü olupta kız olan çok olduğu gibi öncesi olupta erkek olan çok... doktorumun dediğine göre Y spermi hızlı ama az yaşarmış diye bişey yok X de uzun yaşaması efsaneymiş . sadece yumurtaya önce ulaşan hangisiyse cinsiyet o olur dedi. bu yöntemi sadece shetless diye biri ortaya atmış ama gerçekliliği ispatlanamamış. birçok kişide doktora bunu soruyormuş oda ısrarla hayır diyormuş. zaten % 50 şans var istediği olanlar tamam tuttu diyor olmayanlar ise susuyor. sadece bana Y sperminin 24 saat yaşadığına dair bilimsel makale bul inanayım dedi. ama shetless metodunun uygulama mantığını getirme dedi. bende sana Whelan metodu derim. babychore metodu derim derim o zaman hangisi doğru birde beslenme ile cinsiyet v.s birsürür şey ortaya atılmıştır. bunların hepsi hokkabazlıktır. ve böyle şeylere inanmayın. sadece kromozom ayrışma işlemi gerçekmiş. oda etik değilmiş. hastalar hariç. aslında doktorumun hastasıda fazla yoktu uzun uzun sohbet ettik. ovulasyonla cinsiyet belli olsa birçok özel hastanede cinsiyet seçimi garantisi verilir sektör haline getirirler... ovulasyona bakarlar şimdi ovulasyon zamanın oğlun olacak der parayıda kaparlardı. ama birçok kadın doğum uzmanı bu saçmalıkları duyarız üzerinde durmayız... kısaca gebe kalmayı düşünen kişiler beslenmesine dikkat etsin stressten uzak dursun ve sağlıklı çocuk için tedbirler alsınlar bunları okuyacağınıza çocuk gelişimi kitapları okuyun dedi. kısacası yazamayacağım kadar uzun konuştuk ben ikna oldum. artık hiçbirşeye inanmıyorum Rabbim ne verirse hayırlısını versin. sağlıklı sıhhatli olsun.
annem dahil tanıdığımız birçok bayanın uyguladığı bir yöntem ve bende annemden öğrendim.yanılma payı çok az (allahın izniyle.) hatta size bu konu ile ilgili bir kitapta önerebilirim.özel msj hakkı kazandığım zaman özel msjla kitap ve yazar ismini verebilirim.
annem dahil tanıdığımız birçok bayanın uyguladığı bir yöntem ve bende annemden öğrendim.yanılma payı çok az (allahın izniyle.) hatta size bu konu ile ilgili bir kitapta önerebilirim.özel msj hakkı kazandığım zaman özel msjla kitap ve yazar ismini verebilirim.
bazi doktorlar böyle diyor evet.erkekteki y spermlerinin güçlü olması gerekiyormuş.kız olunca y spermler güçlü olmadıkları için yumurtayı delemiyorlarmış.yani bazı doktorlar illaki erkek sepermlerine bakıyo.yani güçlü degilse hep kız...demekki bizim eşlerde iş yok....
hepinizin yorumlarını tek tek okuyorum..ben ve dediğim gibi tanıdığım tüm eşim dostum bu şekilde gebe kalıyolar.ve yazdığım herşeyde belirtiorum ki (Allahın izniylede ) die..emel hanım ağır şekilde eleştirmiş hokkabazlık felan die üzüldüm buna ki ben anne çocuk sağlığı eğitimi almış bi bayanım..ne ne şekilde oluyor az çok bilgimiz var şükürler olsun.
benim annemin 2 kız ve 2 oğlu var.kızkardeşimin 1 kız 1 oğlu var..annemde bu yöntemi kullanmış.kızkardeşimde bende..inanıp inanmamak,uygulayıp uygulamamak tamamen insanların bileceği bir şey.. biz inandık ve alalhın izniyle oldu. bende sizlerle paylaştım..
kitap ismini burdan verebiliosam eğer hemen yazarım..
hepinizin yorumlarını tek tek okuyorum..ben ve dediğim gibi tanıdığım tüm eşim dostum bu şekilde gebe kalıyolar.ve yazdığım herşeyde belirtiorum ki (Allahın izniylede ) die..emel hanım ağır şekilde eleştirmiş hokkabazlık felan die üzüldüm buna ki ben anne çocuk sağlığı eğitimi almış bi bayanım..ne ne şekilde oluyor az çok bilgimiz var şükürler olsun.
benim annemin 2 kız ve 2 oğlu var.kızkardeşimin 1 kız 1 oğlu var..annemde bu yöntemi kullanmış.kızkardeşimde bende..inanıp inanmamak,uygulayıp uygulamamak tamamen insanların bileceği bir şey.. biz inandık ve alalhın izniyle oldu. bende sizlerle paylaştım..
kitap ismini burdan verebiliosam eğer hemen yazarım..
arkadaşlar bunların hiçbiri bilimsel değil ayrıca cinsiyet belirlemek ALLAH a isyan etmektir bunu da bilmenizi istiyorum
herşeyin hayırlısını isteyerek bu işe başlamalısınız çocuğunuzun sağlıklı olması en başta gelen kural olmalı cinsiyetinin ne önemi var ALLAH ın istediği olur siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın nasibiniz neyse o olacak bu tip yanlış işlere girişmeyin
size mahsun kırmızıgülün güneşi gördüm filmini izlemeniz itavsiye ederim
orada da mahsun k. beş tane sanırım kzıı var karısı doğuruyor doğuruyor hep kız adam isyan ediyor neden erkek çocuğum olmuyor diye en sonunda erkek çocuğu oluyor seviniyorlar el bebek gül bebek erkek diye büyütürlerken bir gün karsının ameliyat olması gerkiyor çocuklar dedeleriyle evde yalnızlar küçük kızlardan biri kardeşimiz pislendi yıkayacağız diye çamaşır makinesne atıyorlar ve çoçuk paramparça oluyr bu bana bir kez daha ALLAH a isyan etmemek gerektiğini Onun verdiğine razı olmamız gerektiğini hatırlatmıştı
lütfen sizler de böyle düşünün şimdi uğraşırsınız yarın ALLAH korusun ALLAH elnizden alır bu tip düşünceler çok yanlış
ALLAH hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin
ama cinsiyet belirlemek çok yanlış bir tutum
ben her zaman şunu derim cinsiyeti hiç önemli değil isterse 5 tane kzıım olsun ama
herşeyden önce sağlıklı
ve herşeyden önce
hayırlı evlat olsun
adetinizden 10 gün önce olursa kız ve 10 gün sonra olursa gebelik erkek... .benim ikinci bebeğimde erkek.(bu şekilde gebe kaldım..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?