• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız milleti neden bu kadar kıskanç..dostlarınız dahil?

bende bu konuda muzdaribim. benım durumum bıraz farklı oldu 3-4 tane ıyı konustugum gorustugum kız arkadasım vardı hepsını dugunume cagırdım her sey normaldı ama ne dugunume geldıler ne tebrık ettıler ve evlendıgımden berı de karabatak oldular resmen bır kere aramadılar 4 ay oldu gercekten cok ılgınc ana babadan baskası yalan..ablam bıle bana sacma sapan bı bahaneden dolayı küstü hayat boyle işte...

bende bu konuda muzdaribim. Benım durumum bıraz farklı oldu 3-4 tane ıyı konustugum gorustugum kız arkadasım vardı hepsını dugunume cagırdım her sey normaldı ama ne dugunume geldıler ne tebrık ettıler ve evlendıgımden berı de karabatak oldular resmen bır kere aramadılar 4 ay oldu gercekten cok ılgınc ana babadan baskası yalan..ablam bıle bana sacma sapan bı bahaneden dolayı küstü hayat boyle işte...
bende korkuorum bazen dugunume kımler gelır.. Dıe dusunup ya gelmeslerse gbısınden
esının yanında ınsan utanır
yada bana öyle gelıyor
ınsanlar karsındakılerın sorunlu oldugunu anlamıyor
sende bı sorun mu var neden kımse ugramadı dıyebılıorlar acımasızca
ateş olmayan yerden duman tutmezmiş öyle denıyor
ama gunumuzde artık ates olmayan yerden duman tutuyorr ınanın tutüüyor
sen kendnı uzme
esınle mutlulugun daım olsun
aıleden baskası evet yalan
ablanlada barısırsın

:)) ÖZLENDIMMMMMMMMMMMM:p WUHUUUU
CNM BURALARDAYIM PASTA YAPIODMM HOSGELDNN

ohh kolay gelsin canim ;) ben de beddua etmem iste orda yazdigim gibi en guzel laf allah herkesin kalbinden geceni kendine yasatsin bir laf vardir ya hani "isin allaha kaldiysa olmus bil " en sevdigim laf... ama ne alakasiz oldu simdi ay koptum :)))

eleye eleye ınsan kalmaz demekden kastım tamda bu .erkeklerın kıskanclıkları kızlara nazaran daha az emın ol

cok haklisin su lafa imza atarim ama iste ne zaman oh ya cok iyi cocuk en azindan arkadas oluruz desem o bana arkadas gozuyle bakmadi bu sefer :( baslarim boyle askin izdirabina demek istiyorum :))))))))))

ohh kolay gelsin canim ;) ben de beddua etmem iste orda yazdigim gibi en guzel laf allah herkesin kalbinden geceni kendine yasatsin bir laf vardir ya hani "isin allaha kaldiysa olmus bil " en sevdigim laf... ama ne alakasiz oldu simdi ay koptum :)))

BAK BAK OLAYA GEL
-CNM YANI ANLASAMIYORUZ YA sinir oluyorum
-BOSVER CNM TAKMA DUZELIR ARANIZ
-BILMEM KENDIMI PEK YAKIN HISSETMIORUM ONA YA
bak sımdı bakkkk yakın hıssetmıorm bılmem ne laflara bak sonrada elınde hedıyelerle yanına gıtmıs:D hanı yakın hıssetmıomuydun neydın hanı:D hay allahm dedıgıyle yaptıgı celısıor:D
:D NIYE ANLATTIMSA BUNUDA :d:d:d BENDE ALAKASIZ OLDUM SUAN:d

bende bu konuda muzdaribim. benım durumum bıraz farklı oldu 3-4 tane ıyı konustugum gorustugum kız arkadasım vardı hepsını dugunume cagırdım her sey normaldı ama ne dugunume geldıler ne tebrık ettıler ve evlendıgımden berı de karabatak oldular resmen bır kere aramadılar 4 ay oldu gercekten cok ılgınc ana babadan baskası yalan..ablam bıle bana sacma sapan bı bahaneden dolayı küstü hayat boyle işte...

biz de ablamla arada takisiyoruz barisirsiniz ama olay kizlara gelince birak hic dusunme bile senin en iyi dostun esin olsun sonra bir iki tane de kiz dost edinirsin bitti gitti cekemeyenler de antenleri munasip yerlerine monte ettirsinler :))) hihihiihii

biz de ablamla arada takisiyoruz barisirsiniz ama olay kizlara gelince birak hic dusunme bile senin en iyi dostun esin olsun sonra bir iki tane de kiz dost edinirsin bitti gitti cekemeyenler de antenleri munasip yerlerine monte ettirsinler :))) hihihiihii
ALLAHIMMMMMMMMMMMMM .ÇATLAK YAA:d:d GÜLGÜL ÖLDÜM

ALLAHIMMMMMMMMMMMMM .ÇATLAK YAA:d:d GÜLGÜL ÖLDÜM

biraz catlagimdir hatta ki su sizintisi bile yaptiigim olur :)) ya cok sukur gercekten hayatta hic melankolik olmuyorum daha dogrusu olsamda kisa cok kisa surer genelde mahallenin delisi evin maskotu gibi turevlerim vardir:))) elimde direksiyonla gezmeyim de allah krusun yareppim :((( nisanlim da tam zittim mihlanmis gibi oturur agzini bicak acmaz ben de agiz isali gibi susmam hic iste zit kutuplar birbirini cekiyo ya vallahi billahi zaten o da konussa icinden cikilmaz bir hal bir cehennem azabi yasardik

biraz catlagimdir hatta ki su sizintisi bile yaptiigim olur :)) ya cok sukur gercekten hayatta hic melankolik olmuyorum daha dogrusu olsamda kisa cok kisa surer genelde mahallenin delisi evin maskotu gibi turevlerim vardir:))) elimde direksiyonla gezmeyim de allah krusun yareppim :((( nisanlim da tam zittim mihlanmis gibi oturur agzini bicak acmaz ben de agiz isali gibi susmam hic iste zit kutuplar birbirini cekiyo ya vallahi billahi zaten o da konussa icinden cikilmaz bir hal bir cehennem azabi yasardik
yemnle öldüm bura öldüm:D nısanlım mıhlanmıs gbı oturur:D
allahımm allahhmm :) kız sen nerelerdeydın hayatıma gec geldın yaaa

cnmm ınsallh.. ya ben bıde bıseyı merak edıyorum bu evlılıklerde cıddı cıddı evlenelım mevzusu nasıl konu oluyor. nasıl oluşuyo durumlar hadı evlenek dıye?

bizde soyle olmustu...biz 3 yildir ayrilip barisarak bir iliski yasiyoduk...sahis zati muhterem efendi de yanliz yasiyor zaten ..neyse bu benim herif cok kiskanc herseye maydonoz ben de bak dedim sen kimsin ya bi haddini bil hem evlenelim demiyosun hem herseye maydonozsun.o da ben evlenmek istemiyorum ki dedi..40 yasinda bide kart zampara:) neyse ben de host sen iyice cozuttun dedim ben senin laylaynomun muyum o zaman hadi sana ugurlar olsun efendi dedim...tabi kopamadik ama bu sefer kavgalar falan bildiginiz gibi deil rezalet neyse bu ben evlenmem allah evlenmem ben de her defasinda kopamiyorum ama en son yetti dedim bu tabi gotun gotun geldi hadi evlenelim bide boyle deniyelim diye:)))) 40 yasina kadar hep gezmis takilmis hic ciddi iliski yasamamis ama iste kader yani.ki benimle de onceleri hic ciddi dusunmedi ama simdi hadi hemen evlenelim bian once vazgecmezsin dimi diyip duruyor ailesi de oyle surekli aman kiza bisey yapma aman uzme de vazgecmesin modundalar kirk yil otursam su konuma gelecegimizi dusunmezdim ama allah cok buyuk gercekten

bizde soyle olmustu...biz 3 yildir ayrilip barisarak bir iliski yasiyoduk...sahis zati muhterem efendi de yanliz yasiyor zaten ..neyse bu benim herif cok kiskanc herseye maydonoz ben de bak dedim sen kimsin ya bi haddini bil hem evlenelim demiyosun hem herseye maydonozsun.o da ben evlenmek istemiyorum ki dedi..40 yasinda bide kart zampara:) neyse ben de host sen iyice cozuttun dedim ben senin laylaynomun muyum o zaman hadi sana ugurlar olsun efendi dedim...tabi kopamadik ama bu sefer kavgalar falan bildiginiz gibi deil rezalet neyse bu ben evlenmem allah evlenmem ben de her defasinda kopamiyorum ama en son yetti dedim bu tabi gotun gotun geldi hadi evlenelim bide boyle deniyelim diye:)))) 40 yasina kadar hep gezmis takilmis hic ciddi iliski yasamamis ama iste kader yani.ki benimle de onceleri hic ciddi dusunmedi ama simdi hadi hemen evlenelim bian once vazgecmezsin dimi diyip duruyor ailesi de oyle surekli aman kiza bisey yapma aman uzme de vazgecmesin modundalar kirk yil otursam su konuma gelecegimizi dusunmezdim ama allah cok buyuk gercekten

BURDANDA ANLIYORUZ Kİ BIR KEZ DAHA. kalplerrrr yalnızcaALLAHIN elindedir.. sen ıstedıgın kadar evlencem dıe yırtın olmassa olmuyor. ıstedıgın kadar evlenmem bu kızla de yada hıc bız kızla de ıste . ALLAH yürü ya kulum demişsse oluyor:))
cnnm enıstemız buyukmuş ya la:)) kıymet bılir o şimdi. öle oluyo

bibican.. ben kıskancım dıyen oldu mu hiç?

bu soru cuk oturmus :)))) evet o hain kiskanc iki yuzlu kiz benim :)))) ya saka bir yana imrendigim insanlar olmustur ya keske benim de boyle bir babam olsaydi dedigim ama tirnaklarimi yiyip keske babasi olse dedigim olmadi yani olay inrenmekse evet imrenirim.mesela dun gordum eski bir arkadasim evlenmis pek de svmezdim kendini arkadas deil tanidik diyelim hatta .neyse ama ona bile icimden allah ayirmasin dedim yuregimin en icinden ama ayakkabilari cok guEldi ozendim dogrusu bide maddi durumlari da cok iyiymis belli biz mesela dugun yapamicaz ona da ozendim allah biliyor ya ozendim ama insallah allah herkese daha da iyisini versin bize de biraz verirse ben de gobek atarin atmam deil :)))

BURDANDA ANLIYORUZ Kİ BIR KEZ DAHA. kalplerrrr yalnızcaALLAHIN elindedir.. sen ıstedıgın kadar evlencem dıe yırtın olmassa olmuyor. ıstedıgın kadar evlenmem bu kızla de yada hıc bız kızla de ıste . ALLAH yürü ya kulum demişsse oluyor:))
cnnm enıstemız buyukmuş ya la:)) kıymet bılir o şimdi. öle oluyo

resim nasil ekleniyo bi cozemedim ki adam ajda pekkanin ankara subesi yaslanmiyo gamsiz baykus gorsen yok bu 40 olamaz dersin:) kadir kiymet biliyo mu valla cok kiskanc tam bir okuz ama biliyo ya sanki biraz benim yontulmamis kazmam o benim buzagim boz ayim :)))

maddi durumlari da cok iyiymis belli biz mesela dugun yapamicaz ona da ozendim allah biliyor ya ozendim ama insallah allah herkese daha da iyisini versin bize de biraz verirse ben de gobek atarin atmam deil :)))

düğün şartmı cnm yaaa:)) hiç gözum yok dğündü bilmem ne. zaten biz yarimle evlenirsek köy düğünü adet onlarda. köye gıdıces abooo. bok gbi olcak yani.ama olsun gözum yok o bnm olsunda:) dıom. belki cahilce dusunuorum ama böleeeee işte böle

Back
X