• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız milleti neden bu kadar kıskanç..dostlarınız dahil?

nasıl sınırlendım suan laf koyasım geldı o kıza. sende onun canını sıkcak laflar sokmadınmı cnm ılıskını o kızla keserken?
ben sac bas dövmüştüm:D:D bı keresınde

birşey diyemedim ki öle kaldım .. ama annem diyordu o seni hep kıskanıyor onla görüşme diye . ben görüştüm yinede . hoş ondan başka yakınımda arkadaşımda yoktu ... komşumuzdu hem hemde okul arkadaşım taa ilkokuldan ...kendi nişanlısından ayrılmıştı ben çok destek verdim .. en kötü gününde yanında oldum ... ama o demek benim düşmemi bekliyormuş işte ... o sözünü hiç unutamam . artık görüşmüyorum zaten evlendi başka bir şehire gitti . ama hiç bir şekilde görüşmedim . aradı vs ama yok nafile .. bir kere soğudum .. sonra başka şeylerde yaptı ... ben hep affettim . çeyiz almaya gidiyorduk ona hep laf sokmalar hep bir şeyler ....kızımm sen neden falancayla evlen miyorsun neden seni almıyor bilmem ne .. o dönemdeki erkek arkadaşım için diyordu .

birşey diyemedim ki öle kaldım .. ama annem diyordu o seni hep kıskanıyor onla görüşme diye . ben görüştüm yinede . hoş ondan başka yakınımda arkadaşımda yoktu ... komşumuzdu hem hemde okul arkadaşım taa ilkokuldan ...kendi nişanlısından ayrılmıştı ben çok destek verdim .. en kötü gününde yanında oldum ... ama o demek benim düşmemi bekliyormuş işte ... o sözünü hiç unutamam . artık görüşmüyorum zaten evlendi başka bir şehire gitti . ama hiç bir şekilde görüşmedim . aradı vs ama yok nafile .. bir kere soğudum .. sonra başka şeylerde yaptı ... ben hep affettim . çeyiz almaya gidiyorduk ona hep laf sokmalar hep bir şeyler ....kızımm sen neden falancayla evlen miyorsun neden seni almıyor bilmem ne .. o dönemdeki erkek arkadaşım için diyordu .

PATAVATSIZ KISKANC VE KİRLİ BI KALBİ VARMIS.. YADA BEN COK GADDARCA YORUMLADIM.. IYIKIDE KURTULMUSUN CNM SEN DAHA IYILERINE LAYIKSIN..yaşını orensem olarmı ki?

hata var surda... SEVGILINLE KANKALARINI DOSTLARINI ARKADASLARINI tanıstırma yada samımıyet kurdurmaaaaaaaa. ben bunu asla yapmadm sen nasıl yaptın nasıl yaparsın cnm .çok kızzdım bı an sna

haklisin...ben kucuklugumden beri hep arkadaslarima asiri onem veren biri oldum..aman kirilmasinlar yanlis anlamasinlar ne biliyim hep cok hassas davrandim sonra olgunlasinca da hani hep kizlar sevgilisi olunca herkesi bos verir ama ayrilinca geri donup dostlarina dert yanarlar ya iste hic oyle olmadim hep birinci planda arkadaslarim oldu...ya o kadar derin mevzular ki bunlar cumlelere dokemiyorum istanbulda okudum univ.o donemde bir kiz arkadasim devamli bende kalirdi..gecenin her saati gelirdi istemesemde disari cikardin ev arkadasimla papaz olurdum onun dusuncesizlikleri yuzunden velhasil sonra ben ankaraya dondum bir gunlugune diploma almaya gidicem illaki bizde kal dedi bu dusuncesiz kiz arkadasim dusun hic evini gormemisim 5 yil boyunca ben de kalicagim yeri bile ayarladim cok guzel bir yerde neyse bu israr edince annem de ayip olur istemiyo gibi bir gun kaliver dedi..neyse saolsun inkar edemem karsiladi getirdi evine(annesiyle yasiyo) annesi teyzesine gitti kalmaya bu da aksam ben sevgilime gitsem ayip olur mu? bak sen ye ic cekinme dedi!!!! inanabiliyor musun? ben soka girdim..hic tanimadigim ev cok agrima gitti 1 guncuk sevgilini gormesen ne olur be insan...! pes dedim ve valizimi alip ciktim tabiki bos evde ilk kez girdigim bi evde benim ne isim var...sonra acmis bana ne anlayissizsin ne kadar abartmissin falan dedi allah askina beni bir daha arama dedim..insanlar ilginc kisaca...belki o da kendi acisindan haklidir ama bana ters boyle seyler ben evime gelen misafiri sevgilim askere gidiyo olsa tek birakmam ya onunla giderim yada gebersem gitmem cok nettir benim herseyim orta yol yoktur bende ya cok severim birini yada kavga gurultu etmeden hayatimdan cikaririm oyle kusup kusup barisamam mesela bir kere kusersem zaten migdem bulanmistir o surata bir daha bakmam..arkasindan da konusmam cunku bir zamanlar biseyler paylastigi insani kotuleyen insana guven olmaz kendimi o konuma dusurmem ama tabi insanin ici aciyor iste

kesınlıkle haklısın ... abartman fılan yok. bende snn gbı cok netımdır. hayatımda küsüp barıstıgım kimsem olmamıstır sevgılım dahi olmamıştır bnm için bişey bozulmussa bozulmustur otesı berisi yok hersey net. 1 yolvar o yolda ya senleyımdir ya sensiz. orta yoldan gitmem simdi küsüz die. ya sag ya sol. bitmiştir. senle hem fikir olusumuzu sevdim.. arkadasında harbı yani pes seni sevgilisiyle görüşebilmek ıcın cagırmıs gbı olmus bı nevi.ıyıkıde sevgılımde gelcek sen odada otur ben onla odamda otururum fılan dememiş o muhabbet oraya kadarda gıderdide hayret nasıl dememiş.. bi değişikler ya.hanı kişinin birine yaptıgı zulmün acısını yaradan o kişiyi başka zalimin eline düşürerek cıkarrırmıs ya . umarım herkes yaptıklarını cekıyodur o şekil.ben cok ısterım herkes yaptıgını yaşasın sürünsün filan.:47::47::47::47::47::47::47::47::47::27::27::27::27::27::27::27:

ahh kızlar aynı dertten ben de muzdaribim:( ya neden hiç arkadaşlık dostluk kuramıyorum die üzülüyordum ben de :( demek yalnız değilmişim..valla kızlar artık çoğunu eledim bu kıskanc çekeeyen arkadaşların ama işte filan bazılarıyla aynı ortamdayım mecbur yüzyüzeyiz tam kesemiorum:(:31:

dun gece pc nın sarjı bıtmıştı :)) bı anda vedasız cıktım:))

merhabaaaaa:))) vedasiz cikmani yesinler :))) iste oyle malesef insanlar bazen cok vefasiz ve nankor oluyoruz ama bilmiyorum iste ben cok uzerine titreririm herseyin herkesin icimden gelmese de arkadasim istiyor diye giderim hic hayir diyemem ama yanlis burda iste ..hayir demeyi ogrenmek gerek herkese hak ettigi degeri vermek gerek...gerci artik oyleyim cok guZel bir elemenyaptim hayatimda...ablam 2 kuzenim ve bir tane dostum var...digerleri merhaba nbr o kadar...bu 4 kisi ve annem ve teyzelerim bana yetiyor insanlarin cogunun elinde olmadan kiskanc olduklarina inaniyorum onlarin da sucu deil boyle huylari...nankorluk vefasizlik aile terbiyesiyle biraz icice sanirim...inekten inek dogarmis hic inekten aslan dogdugunu gordunuz mu:)))?

benimde hiç kıskançlığım yoktur. yok şunun şurası güzel burası güzel, yok o zayıfya ben niye böyleyim öhhhööö :27: onun arabası var da benim niye yok :37: falan filan. çok basit geliyor böyle şeyler.

Kıskançlık yapan insanlar tanıdım ama arkadaşlığımı bozmaya kadar götürecek bir durumla karşılaşmadım.
Bakış açımla ilgili bu sanırım.
Herkeste bir fesatlık olabilir.
Bunlara hiç takılmıyorum.
Yoksa etrafta görüşecek kişi kalmaz ki.
İyi insan diye bir şey kalmadı çünkü.
Dost denen kavram zaten asla ama asla hayatımda yok ve olamaz.
Dostum olabilecek biri melek gibi olmalı çünkü. Sadece hayalde o da.
En iyisi herkesi olduğu gibi kabullenmek ve takmamak.
O zaman hayat güzel. Dert edinmeye gerek yok.

Ayrıca sadece kızlar değil, erkekler de kıskançlık yapıyor.
Başarılarını, beğenilmeni falan kıskanabiliyorlar. Ezik olanlar, kompleksli olanlar böyle.

Son düzenleme:
bosverin kizlar herkes kalbinden geceni yasasin insallah en guzel dua da bu beddua da...ay kendimi seda sayan gibi hissettim :)))) ahahhaa iyy hic sevmem kendisini

Kıskançlık yapan insanlar tanıdım ama arkadaşlığımı bozmaya kadar götürecek bir durumla karşılaşmadım.
İyi insan diye bir şey kalmadı çünkü.

evet haklisin hem de cok ama iste insan cok verici ve hassas olunca elinde olmadan aynisini bekliyo ama savunmuyorum sizin yaptiginiz dogru olan :(

[ı]kıskançlık yapan insanlar tanıdım ama arkadaşlığımı bozmaya kadar götürecek bir durumla karşılaşmadım.
Iyi insan diye bir şey kalmadı çünkü.

Ayrıca sadece kızlar değil, erkekler de kıskançlık yapıyor.
Başarılarını, beğenilmeni falan kıskanabiliyorlar. Ezik olanlar, kompleksli olanlar böyle.
[/ı]

eleye eleye ınsan kalmaz demekden kastım tamda bu .erkeklerın kıskanclıkları kızlara nazaran daha az emın ol

benimde hiç kıskançlığım yoktur. yok şunun şurası güzel burası güzel, yok o zayıfya ben niye böyleyim öhhhööö :27: onun arabası var da benim niye yok :37: falan filan. çok basit geliyor böyle şeyler.

aslinda bazen kiskanan insanlari da anliyorum ana olayi imrenme safhasinda biraksalar cok dogal hatta insancil bir duygu mesela diyelim ki manken gibi bir kiz var arkadasi 100 kg ...kilolu olan kizin zayif olana imrenmesi cok dogal ama isi kotu niyete dokmeden keske ben de oyle olsam derse biri oper basima koyarim ama eger "insallah o da fil gibi olur " diyorsa icinden iste o kotu niyetli kiskanc hain biridir ...

Back
X