Kız olmak kötü mü

Lina23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
240
58
13
27
Biliyorum sağlıklı değil ama kadın kız olmaktan nefret ediyorum başta o her ay çektiğimiz ağrı ikincisi baba denilen adamın yaptıkları beni büyütürken satıcam seni diyerek her türlü iğrençlik yaptı ailem sürekli namus namus diyip durdu ölsem mesela önce ilişkiye girmiş mı diye bakarlar başlarda bilgim olmadığı ve her ay çok sancılı olduğu için sevmedim kız olmayı bide erkeklerin bedenen daha güçlü olmalarına çok sinir ooluyorum özgürlükleri var ben erkek arkadaşım olmadığı halde yolda biri gördüm bi erkekle demiş birsürü olay yaşadım kızlık kontrolüne bile götürceklerdi ben dedim ki ölümü bulursunuz bi yerde dedim de zor durdurdum yani kız olmak zayıflık gibi geliyor bu konuda nasıl düşüncelerimi değiştirebilirim sizce doktora gittim ama işe yaramadı içinde bulunduğum durumdan nefret ediyorum zorla evlendirilmek daha 13 yaşında falan çok travma yaşadım sizce kadın kız olmak kötü birşey mi

Kotu bir şey olur mu o gıcık olduğun erkekleri doğuran onları yetiştiren yine bir kadın..olay bizde bitiryor inşallah ..paşam sen yapma otur diyen annelerin soyu kurudukca kadın olmak daha kolaylaşacak

Kotu bir şey olur mu o gıcık olduğun erkekleri doğuran onları yetiştiren yine bir kadın..olay bizde bitiryor inşallah ..paşam sen yapma otur diyen annelerin soyu kurudukca kadın olmak daha kolaylaşacak
Yani haklısınız biliyorum ama evlilik cinsellik sevgili hayatı çocuk doğurma gibi şeylere kötü birşey gibi bakıyorum elimde değli

Sen kucuklugunde baba baskısı gördüğün için öyle düşünüyorsun üni okuyup başka şehire gitmeye çalış o zaman düşüncelerin değişir .ayakların üzerinde durup kendi paranı kazandığında daha farklı düşüneceksin
Inşallah teşekkür ederim

Sizin sahip oldugunuz bir aile ile yasamak kotu..Farkindaysaniz durum sizi de kotu etkilemis..
Ya zaten sormayın annemi bile delirttiler ne eziyetler yaptılar hayattan soğuttular dışarı çıkmıyorum yıllardır odada hapis içindeyim odadan mutfağa tuvalete bile nasıl bi tedirginlikle gidiyorum anlatamam sokağa çıkıyorum zehir soluyorum sanki ağaç bile yeşil gelmiyor öyle bi nefret ediyorum teşekkür ederim

Yani haklısınız biliyorum ama evlilik cinsellik sevgili hayatı çocuk doğurma gibi şeylere kötü birşey gibi bakıyorum elimde değli
Senin bütün olayın ailede bitiyo. İmkanın var mı bilmiyorum ama kesinlikle üniversite okuyup meslek sahibi olmalısın. Şu da var berbat bi baba figürü valla çok üzüldüm canım ama bu düşünceni de değiştirmek senin elinde.. öncelikle kadın olmaya kötü gözle bakma kadın olmak Allah’ın bize nasip ettiği bi lütuf..sen kendi ayakların üzerinde durup düşünce yapını değiştirirsen aileni de pek takmazsın diye düşünüyorum. Ailenden uzaklaş onları hiçe say gibi bi düşüncem de Yok tabi ama ciddi anlamda uğraş vermen gerekiyo o konuda 😕

Senin bütün olayın ailede bitiyo. İmkanın var mı bilmiyorum ama kesinlikle üniversite okuyup meslek sahibi olmalısın. Şu da var berbat bi baba figürü valla çok üzüldüm canım ama bu düşünceni de değiştirmek senin elinde.. öncelikle kadın olmaya kötü gözle bakma kadın olmak Allah’ın bize nasip ettiği bi lütuf..sen kendi ayakların üzerinde durup düşünce yapını değiştirirsen aileni de pek takmazsın diye düşünüyorum. Ailenden uzaklaş onları hiçe say gibi bi düşüncem de Yok tabi ama ciddi anlamda uğraş vermen gerekiyo o konuda 😕
Anlıyorum teşekkür ederim

Maalesef bu tamamen ailenin saçmalıklarıyla ve toplumsal tabularla alakalı. Eğitim durumun nedir? Üniversiteyi ailenden uzakta okusan sana o kadar iyi gelir ki. Aynı zamanda travmaların için psikoloğa gitsen çok iyi olur.

Maalesef bu tamamen ailenin saçmalıklarıyla ve toplumsal tabularla alakalı. Eğitim durumun nedir? Üniversiteyi ailenden uzakta okusan sana o kadar iyi gelir ki. Aynı zamanda travmaların için psikoloğa gitsen çok iyi olur.
Teşekkür ederim

Öncelikle düşünce şeklini değiştirmelisin.
Doğarken seçemediğin cinsiyetin üzerinden yapılan telkinler sonucu böyle hissediyorsun.
Bu sana kötü değil adaletsiz hissettirmeli.
Sadece bu ülkede değil dünyanın bir çok yerinde kadınlar kadın olduğu için hayata 1-0 geriden başlıyor.
Senin ise ailen kötü, zihniyeti kötü. Senin cinsiyetin kötü değil. Sen sadece diğerlerine göre 2-0 geriden başlamışsın hayata.
Bu demek değil ki kaderini değiştiremezsin. Değiştirebilirsin.
Maddi manevi güçlü olmalısın.
Okumana izin verdiler mi bilmiyorum. Oku, çalış kurtul o aileden.
Evlilik senin için çözüm değil bunu aklından çıkarma. Sevmeden evlenme.
Kadın olmak kötü değil sadece zor.
Yapabilirsin, sende özgür ve suçlu hissetirilmediğin bir hayat yaşayabilirsin.

Kötü mesajını vermiş aileniz. Çok üzüldüm size😔. Bunca şeye rağmen yine iyi psikolojiniz. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama üniversiteyi uzakta okuyun. Bu aileden olabildiğince uzakta olsun. İşinizi elinize alın. Kim güçlüymüş görsünler. Kusura bakmayın ama ailenizden nefret ettim. Keşke her önüne gelen anne baba olmasa yazık günah.

Öncelikle düşünce şeklini değiştirmelisin.
Doğarken seçemediğin cinsiyetin üzerinden yapılan telkinler sonucu böyle hissediyorsun.
Bu sana kötü değil adaletsiz hissettirmeli.
Sadece bu ülkede değil dünyanın bir çok yerinde kadınlar kadın olduğu için hayata 1-0 geriden başlıyor.
Senin ise ailen kötü, zihniyeti kötü. Senin cinsiyetin kötü değil. Sen sadece diğerlerine göre 2-0 geriden başlamışsın hayata.
Bu demek değil ki kaderini değiştiremezsin. Değiştirebilirsin.
Maddi manevi güçlü olmalısın.
Okumana izin verdiler mi bilmiyorum. Oku, çalış kurtul o aileden.
Evlilik senin için çözüm değil bunu aklından çıkarma. Sevmeden evlenme.
Kadın olmak kötü değil sadece zor.
Yapabilirsin, sende özgür ve suçlu hissetirilmediğin bir hayat yaşayabilirsin.
Teşekkur ederim

Kötü mesajını vermiş aileniz. Çok üzüldüm size😔. Bunca şeye rağmen yine iyi psikolojiniz. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama üniversiteyi uzakta okuyun. Bu aileden olabildiğince uzakta olsun. İşinizi elinize alın. Kim güçlüymüş görsünler. Kusura bakmayın ama ailenizden nefret ettim. Keşke her önüne gelen anne baba olmasa yazık günah.
Ben bunu yıllarca dedim kendi kendime haklısînız teşekkür ederim annem iyi biri de onunda hayatını mahvettiler

He birde sevdim beni seveni buldum diyip evlenme konusundaki fikrini değiştirme. Aileden sevgi göremeyen kadınlar kendisine en ufak sevgi belirtisi gösteren erkeğe ölüp bitiyolar sonrası malum son..bütün herşeyini düzene oturttuktan sonra evleneceğin insanı çok iyi tanıdıktan sonra evlen..

He birde sevdim beni seveni buldum diyip evlenme konusundaki fikrini değiştirme. Aileden sevgi göremeyen kadınlar kendisine en ufak sevgi belirtisi gösteren erkeğe ölüp bitiyolar sonrası malum son..bütün herşeyini düzene oturttuktan sonra evleneceğin insanı çok iyi tanıdıktan sonra evlen..
Haklısınız teşekkür ederim

Vallahi kadın olmak cok güzel bir şey. Hep söylerim, dünyaya on kere daha gelsem dokuzunda daha kadın olmak isterdim.
Senin problemin seref yoksunu, iğrenç bir ailede dogman. İnan ki böyle leş ve toplumsal cinsiyet kurallarina sıkı sıkı sarılan bir ailede erkek de olsan zorluk cekerdin.
Okuyor musun bilmiyorum ama tez elden o evden kurtulursun inşallah

Back
X