"Kız olmasaydın sessizce çekip giderdin..."

şu konuda en çok üzüldüğüm kadınlarımızın birbirini savunacağı yerde erkek müsvetlilerine hak vermesi:95:

egri oturup dogru konusmak lazim hemcinssiz die onu savunup hatasini anlatmassak daha cok hata yapar hem kadin kadini erkek erkegi savuncak die birseyde yok kim hakliysa onun yaninda olmak lazim...

şu konuda en çok üzüldüğüm kadınlarımızın birbirini savunacağı yerde erkek müsvetlilerine hak vermesi:95:

Çok haklısın . Konu sahibi arkadaşım öncelikle üzüldüm fakat sanırım düşünmeden hareket etmişsin bundan sonra alacağın kararları bin düşün 1 uygula kimseden karar için yardım isteme bana sorarsan bu senin hayatın herkes yolunu kendi çizer ve eminim her kulun hatası olur bu hatan seni olgunlaştırmıştır.

Alıntı kokooo kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

madem kendide biçok kişiyle yatığını ve buna rağmen kız aradığını söylemiş bence sizde aynı tavrı ona gösterin ve bende hakiki bakir birini arıyorum tercihlerime uymuyosun diyip ayrılın

bence de aynen böyle yap.benim ahlaki değerlerim var de.evlendiğim kişinin benim kadar TEMİZ olmasını isterim de.bu konuda aynı görüşte olmamız güzel ama senin görüşlerinle yaşantın çeliştiği için SENİ KABUL EDEMEM de.zaten gönlün yok bırak o kıvransın.bize yaşatılmak isteneni biz onlara yaşatalım.

sevgili ablalarım kardeşlerim güzel insanlar =) bende demek istiyorumki bekaretine bişey olmadanda yapılan neler var.... her kadın isterki gerçekten sevdiği güvendiği kollarında huzur bulduğu bi erkekle bunu özel bi şekilde yaşasın demekki bazen yanlış kişiler seçilebiliyomuş. herşey insan için sonuçta kandırmasın kimseyi anlatsın sonuçta ne aciz ne kirli bi insan sadece hatalı ve damardan geliyor hatasız kul olmaz

egri oturup dogru konusmak lazim hemcinssiz die onu savunup hatasini anlatmassak daha cok hata yapar hem kadin kadini erkek erkegi savuncak die birseyde yok kim hakliysa onun yaninda olmak lazim...

iyide sen cinsiyet ayrımcılığı yapıyosun burda hata olarak görmüyosunki olayı

seni sevseydi bu akraban, zaten herşeynle kabul ederdi seni..
bi sebep bul,askere gitmeden kesnklke ayrıllll.. sakn ona hiçbi durumu anlatma,ama ayrıl..
seni herşeynle kabul edecek çocuk ta, o seni kabul ederm dediği içn onunla beraber olmak istiosun.. arkadaşm hayatnı mahvetme.. o akrabandan ayrıl, ve bekle.. elbette tekrar aşık olabilecğin biri çıkacak karşna.. ve görüceksn ki seni HEŞEYNLE KABUL edecek..
sadce biraz zaman..
bol şans

hanımlar öncelikle sunu soyleyeyım..öc almak kelımesı evet uygun bı ıfade olmadı haklısınz tercıhıdır anlıyorum onun ıstedgı gıbı bırı degılım ona layık degılm.. cok yakın akrabam dedım ama hala dayı cocgu degıl. bızde en uzaktan akrabayla bıle gıdıp gelındgı ıcın yakın olunur yanı cocgumuzun ozurlu olma ıhtımalı yok.

bıraz daha bılgı vereyım ozaman sıze..
sordum kız olan bırıyle mı beraber oldun.. bırının kızlıgını aldn mı dedım.. hayır beraber olduklarımın hcbırı kız degıldı dedı..

sonra konu döndü dolaştı sevıorsam kabul ederm ama annemın yuzune bakamam dedı.. ben senı aılemın karsısına cıkarıp onların yuzune bakıyorum ama dedım... evet bunu hatrlatma cok uzluyorum cok utanıyorum zaten dedı.. sırf bu yuzden bıtırsen sana bıse dıyemem dedı

bu konu popomu acıttı yaaaa anneme hepimiz kadınız kız diye bişey yok dedim ve gerisinde anneye denmicek en hatalı cümlelerden birini bende kadınım dedim ve dememle falsolu geldi terlik hemde

iyi işte sırf bu yüzden bitir.birinin bekaretini alıp almaması değil önemli olan.evlenmeden biriyle olmuş mu olmuş sen de olmuşsun.durumlar eşit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ikinizde bir tercih yapmışsınız hatalı değilsiniz ama birbirinize uygunda değilsiniz.Ondan ayrıl ama sakın bu konuyu bahane etme altını eşmeye başlarlar.
Kafanı toplayıp hayatına devam et

iyi, bahanen de var bitir işte. bi şekilde duyulursa intihara kadar götürür seni o bunalım. risk alma.

hata oldugu asikar kimin bekaretine bisey yapmadan neler yaptigida bizi ilgilendirmior konuyuda saptirmayalim artik arkadas yardim istemis biz neleri tartisioruz herkesede kolay kolay guvenmemek lazim...bencede kandirmasin ama anlatmasinda bi sekilde ayrilmasi en dogrusu...

iyide sen cinsiyet ayrımcılığı yapıyosun burda hata olarak görmüyosunki olayı

ayrimcilik yapan sen oluorsun canim kadin kadini savunsun diorsun biz burda arkadasin hatasinin farkindayiz karsi tarafinda hakli oldugunun ve bunu anlamasi icin yorum yapioz erkek kadin dayanismasi degil...

ve bu konudan tekrar anlasiliyorki boyle ozel durumlari ancak evlendikten sonra esinle birlikte yasanmali... yoksa boyle bir zor durumda bulabiliyorsunuz kendinizi ve cikmaza giriyorsun. Ah ah ne guzel dinimiz var dimi? bize evlenmeden iliskiyi yasakliyor ve zina sayiyor ama olan olmus... simdi bunlari soylememin bir anlami yok baska bir yorumda yapamayacagim.Allah yardimcin olsun

bu konu popomu acıttı yaaaa anneme hepimiz kadınız kız diye bişey yok dedim ve gerisinde anneye denmicek en hatalı cümlelerden birini bende kadınım dedim ve dememle falsolu geldi terlik hemde

He he sahiden yaw konuşurken kadınım diyemiyoruz dimi
zaten benim arkadaşlarım (erkek olanlar) kız mı ?Canavar demek istedin herhalde derler benim için :))
Sorun yok yani..

Herkesi önce seviyeye davet ediyorum lütfen tartışılacak yer değil burda bir arkadaşımız bir hata yapmış ve hatasını ispatlatma derdin de de değil zaten kendisi farkında yada ben öyle olduğunu umuyorum ummak istiyorum .

Ve buradaki tüm bekar kızlar aslında bu ders çıkarılacak bir konu arkadaşımız cesaret etmiş yazmış herkes kendine pay çıkartsın siz siz olun asla helali olacağınız kişi olmadan eşiniz olmadan kimseyle yakınlaşmayın zaman kötü evlenicem vaadiyle kandırılan genç kızlarımız çok olan her zaman kızlara oluyor erkeklerin elinin kiri oluyorsunuz onurunuzu gururunuzu asla zedeletmeyin

Hanımlar,
yine tartışacak,hemcinslerinizi yerden yere vuracak bir konu bulmuşsunuz,lütfen konuya dini,haramı,helali karıştırmayın ve tartışmadan,hakaret etmeden,saygısızlık yapmadan yazın yorumlarınızı,aksi halde site kurallarını ihlal eden herkes uyarı alır.

evet hata yaptım kabul edıyorum.. ve bunu hıc unutmayacagım.. kocaman dersler cıkardım.. olgunlastım.. kahkaha attgım zamanlar azaldı.. bu yasananlar suskun olan benı daha da suskunlastırdı
fecı bı aıle baskısı var özellıkle de annem...

bılmıyor tabı kızının yasadıklarını ve sebeplerımı ayrılacak kadar önemlı gormuyor... ve ınsanların konusması laf etmesı onlar ıcın önemli.. zerre kadar önemlı degıl ayrıldgımda ınsanların dusunduklerı... iş kı olayı o sevıyeye getırebıleyım..
ben kendı derdımdeyım

He he sahiden yaw konuşurken kadınım diyemiyoruz dimi
zaten benim arkadaşlarım (erkek olanlar) kız mı ?Canavar demek istedin herhalde derler benim için :))
Sorun yok yani..

kadınım hemde 60 erkekle beraber okuyan, en güvendiği en huzur bulduğu erkek babası olan, okulundaki erkeklere taş çıkartabilcek bi kadınım ! bu arada sizce bıyık yakışırmı bana allaseniz bi bakın

şaka bi yana konumuza döneyim başlık sahibi arkadaşım boşver o kabul etmiş bu etmemiş sen ayaklarını yere sağlam bas hele bi dik dur ekmeğini taştan çıkart sende gerekirse kendine insanlığa faydalı ol bırak bak bakalım sonra kim kimi kabulleniyo ! koca güzel bişey olsa adı gonca olurdu zaten

Canım gerçeği istersen mezara kadar saklamayı düşün bir gün ortaya çıkacak tavsiye istiyorsun ya ailene bi şekilde aç konuyu eğer o bahsettiğin böyle diyorsa zaten ilk gece ortaya çıkacak daha kötü duruma düşebilirsin bu işin sonu inthara sürükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…