şu konuda en çok üzüldüğüm kadınlarımızın birbirini savunacağı yerde erkek müsvetlilerine hak vermesi:95:
şu konuda en çok üzüldüğüm kadınlarımızın birbirini savunacağı yerde erkek müsvetlilerine hak vermesi:95:
canim kadinla erkegi her konuda esit tutabiliriz ama bu konuda tutamayiz bunu anlayin once sana kimseyle yapmadim bisey dese nerden bileceksin erkegin yapip yapmadigini kanitlayacak birsey yok ama biz kadinlarda kizlik zari var yaptiysak birseyi yalanliyamayiz...biseyler iki kisi arasinda yasaniyor aslinda bizde erkegi kirletmis oluoruz ama erkek farkli kadin farkli kulvarda...bu toplumdada boyle her yerde boyle erkek yapmassa sorun arar bizim toplum yaparsa erkektir...ama kadin yaparsa ...... dur yapmassa namuslu...sen biseyleri isteyerek yaparsin ama sonunu dusunmek gerekir...herkes kendinden sorumlu ve nelerin nelere mal olacagini herkesten daha iyi kendi bilir...
egri oturup dogru konusmak lazim hemcinssiz die onu savunup hatasini anlatmassak daha cok hata yapar hem kadin kadini erkek erkegi savuncak die birseyde yok kim hakliysa onun yaninda olmak lazim...
hanımlar öncelikle sunu soyleyeyım..öc almak kelımesı evet uygun bı ıfade olmadı haklısınz tercıhıdır anlıyorum onun ıstedgı gıbı bırı degılım ona layık degılm.. cok yakın akrabam dedım ama hala dayı cocgu degıl. bızde en uzaktan akrabayla bıle gıdıp gelındgı ıcın yakın olunur yanı cocgumuzun ozurlu olma ıhtımalı yok.
bıraz daha bılgı vereyım ozaman sıze..
sordum kız olan bırıyle mı beraber oldun.. bırının kızlıgını aldn mı dedım.. hayır beraber olduklarımın hcbırı kız degıldı dedı..
sonra konu döndü dolaştı sevıorsam kabul ederm ama annemın yuzune bakamam dedı.. ben senı aılemın karsısına cıkarıp onların yuzune bakıyorum ama dedım... evet bunu hatrlatma cok uzluyorum cok utanıyorum zaten dedı.. sırf bu yuzden bıtırsen sana bıse dıyemem dedı
Canım ikinizde bir tercih yapmışsınız hatalı değilsiniz ama birbirinize uygunda değilsiniz.Ondan ayrıl ama sakın bu konuyu bahane etme altını eşmeye başlarlar.hanımlar öncelikle sunu soyleyeyım..öc almak kelımesı evet uygun bı ıfade olmadı haklısınz tercıhıdır anlıyorum onun ıstedgı gıbı bırı degılım ona layık degılm.. cok yakın akrabam dedım ama hala dayı cocgu degıl. bızde en uzaktan akrabayla bıle gıdıp gelındgı ıcın yakın olunur yanı cocgumuzun ozurlu olma ıhtımalı yok.
sordum kız olan bırıyle mı beraber oldun.. bırının kızlıgını aldn mı dedım.. hayır beraber olduklarımın hcbırı kız degıldı dedı..
sonra konu döndü dolaştı sevıorsam kabul ederm ama annemın yuzune bakamam dedı.. ben senı aılemın karsısına cıkarıp onların yuzune bakıyorum ama dedım... evet bunu hatrlatma cok uzluyorum cok utanıyorum zaten dedı.. sırf bu yuzden bıtırsen sana bıse dıyemem dedı
hanımlar öncelikle sunu soyleyeyım..öc almak kelımesı evet uygun bı ıfade olmadı haklısınz tercıhıdır anlıyorum onun ıstedgı gıbı bırı degılım ona layık degılm.. cok yakın akrabam dedım ama hala dayı cocgu degıl. bızde en uzaktan akrabayla bıle gıdıp gelındgı ıcın yakın olunur yanı cocgumuzun ozurlu olma ıhtımalı yok.
sevgili ablalarım kardeşlerim güzel insanlar =) bende demek istiyorumki bekaretine bişey olmadanda yapılan neler var.... her kadın isterki gerçekten sevdiği güvendiği kollarında huzur bulduğu bi erkekle bunu özel bi şekilde yaşasın demekki bazen yanlış kişiler seçilebiliyomuş. herşey insan için sonuçta kandırmasın kimseyi anlatsın sonuçta ne aciz ne kirli bi insan sadece hatalı ve damardan geliyor hatasız kul olmaz
iyide sen cinsiyet ayrımcılığı yapıyosun burda hata olarak görmüyosunki olayı
bu konu popomu acıttı yaaaaanneme hepimiz kadınız kız diye bişey yok dedim ve gerisinde anneye denmicek en hatalı cümlelerden birini bende kadınım dedim ve dememle falsolu geldi terlik hemde
He he sahiden yaw konuşurken kadınım diyemiyoruz dimi
zaten benim arkadaşlarım (erkek olanlar) kız mı ?Canavar demek istedin herhalde derler benim için :))
Sorun yok yani..
evet hata yaptım kabul edıyorum.. ve bunu hıc unutmayacagım.. kocaman dersler cıkardım.. olgunlastım.. kahkaha attgım zamanlar azaldı.. bu yasananlar suskun olan benı daha da suskunlastırdı
fecı bı aıle baskısı var özellıkle de annem...
bılmıyor tabı kızının yasadıklarını ve sebeplerımı ayrılacak kadar önemlı gormuyor... ve ınsanların konusması laf etmesı onlar ıcın önemli.. zerre kadar önemlı degıl ayrıldgımda ınsanların dusunduklerı... iş kı olayı o sevıyeye getırebıleyım..
ben kendı derdımdeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?