"Kız olmasaydın sessizce çekip giderdin..."

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM...sende haklisin karsindakide hakli ama ailenle konus sonucta hayat senin hayatin yasayacak olan sensin kimsenin baskisiyla biseyler yapma bi hata daha yapma...

hersey hos guzelde surekli seni intihara surukler diyip durmayin insani koreltmeyin insan hayati bu kadar bisey yuzunden bitmemeli hatasinin bedelini bi kac zaman surer konusulur unutlur ALLAH AFFETSIN ama intihar dediginiz sey haram ALLAHIN VERDIGI CANI ALLAH ALIR...

Eeee şimdi bu kızımız namussuz erkek namuslu mu oldu yani...
Namus sadece iki bacak arasında değil bana göre..
Bazı insanlar var her haltı yiyen sadece zarına dokundurmayan eee bunların farkı ne karşındakini kandırmaca olmuyor mu peki..
Malesef öyle bir yerde yaşıyoruz ki kadınlar yapınca cinayete kadar gidiyor olay ama erkeklere bişey olmuyor..
Ortada bir hata var evet ne yapılsın yani şimdi bu kızı ailesi atsın mı?Kadınlar hep bu yüzden çile çekiyor zaten bende istemem elbette kızım olduğunda öyle bir hata yapsın ama atalım mı yani?
Kimse kimseyide din konusunda eleştirmesin parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış..

Sende bir an önce ayrıl ondan belliki kabul etmeyecek..Öbürüylede olma belki ama bitir
Herkes hata yapar bunun cezasını bir ömür çekmemeli..Anneler sahip çıksın evlatlara

bi mesleğim var şimdi.. psikolojık danısmanlık...

ben insanların yarasına merhem olup onları rahatlatrken işimde öğrendiklerimi hayatıma aktarmakta zorlanıyorum...

kendi ayaklarım üzerinde duruyorum cok sukur ekonomık ozgurlugum var..ama kendı memleketımde calısıyorum.. ondan ayrılırsam tası taragı toplayıp baska yerlere gıtmek ıstıyorum.. biraz kafa dınlemek adına..

Birde şunu eklemek isitiyorum çok insan gördüm bakire olmayanları kınayan yerden yere vuran sonrada o hatayı kendisi işleyen kimse kimseyi kınamasın bizimde evlatlarımız olacak Allah kimsenin başına vermesin

Canım birşeyi diyip durduğumuz yok bizde biliyoruz Allahın verdiği canı Allahın alacağını Ailem baskıda diyor Birlikte olduğum kız olmasydn sesszce giderdn diyor. Ve bu arkadaşımz gerçeği içinde bir o yana bir bu yana taşıyor ben bundan bahsediyorum . Psikolojiden biraz anlasan yazdıklarıma anlam verebilirdin . Gülmek istiyorum diyor. Suskunlaştığını belirtiyor. Anlatabiliyormuyum .

ayrıca konu sahibi bu kadar utanıp sıkılma çünkü karşındaki erkek de bakir değil bakir olmayıp da evlenceği kızı bakire istemeye hakkı yok ay böyle erkek müsvetlilerini savunamam hiçkimse kusura bakmasın!!!

Birde şunu eklemek isitiyorum çok insan gördüm bakire olmayanları kınayan yerden yere vuran sonrada o hatayı kendisi işleyen kimse kimseyi kınamasın bizimde evlatlarımız olacak Allah kimsenin başına vermesin

Çok doğru Amin .

başlıktan hani beni terk ederdin, ama kızsın daha vicdanlısın, acıdın beni bırakmadın gibi bir şey çıkar diye düşünmüştüm ama farklıymış...

sadece ilk mesajları okuyarak yorum yapıyorum, lütfen kendinizi hiçbir şeye mecbur hissetmeyin! ne o akrabanızla evlenmeye ne de tanışıp dost olduğunuzu söylediğiniz adamla. bazı arkadaşların dediği gibi onun gün gelip de bu kozu (bence koz falan değil ancak hani siz şu anda çok sıkıntı yaşadığınız için) size karşı kullanmayacağından emin olursanız bir gün o zaman düşünün ancak onunla evlenmeyi...

siz de yazmışsınız, o bir değil kaç kadınla beraber olmuş. erkek ya da kadın bakirdir ya da değildir! olay bu kadar basit aslında, kadının tek farkı bir zar olması. ben kız isterim gibi acınası bir cümle kurabilen bir erkekle evlenmeyi hiç ama hiç düşünmeyin derim. eğer o erkek bakir olsaydı ve de kendisi gibi bakire biriyle evlenmek isteseydi saygı duyabilirdim ama bu durum yok gördüğümüz üzere...

ben demiyorum ki, evlilik dışı, her gördüğünüzle, her ilişkinizde (hani kısa süreli çok ilişki yaşıyorsanız) birlikte olun. ancak bazı şeyler vardır hayatta sadece o insanı ilgilendirir, onun özelidir. cinsel hayat da bunlardan biridir. tek yapılması gereken, karşısındaki insanı, kendi değerlerini düşünüp sonradan pişman olmamaktır. bunlardan ilk ve de en önemlisi doğum kontrolüdür. tek eşli ilişkilerden bahsettiğim için cinsel yolla bulaşan hastalıklara değinmeye gerek görmedim.

Bu konuya yorum yapmayacaktım ama ''intihara sürükler derken bile buna teşvik etmediğiniz ne malum şuan.. ? Sadece sanal hayatta konuştuğunuz kişinin psikolojisini bilmeden yorum yapmayalım, az daha özen lütfen.

ne intiharı ya.bunu söyleyenler bu kızı intahara sürüklemek istiyor.abartmayın bence.bu durumda ben olsam ayrılırdım arkadaşım bir şekilde bitir ya.bir de şunu cevaplarsan sevinirim sen kimi istiyorsun kimi seviyorsun.biri kabullensin alsın herkese razıyım düşüncesinde gibisin.titre ve kendine gel.biliyorum çok zor türkiyede bu durumlar ayrıca akrabanın sözü çok incitici.önce şu ezilikten kurtul ve ne istediğine karar ver.
ha bu akrabanı çok istiyorsan git diktir.o da yaşamış ne vicdan azabı duyacaksın adam mı öldürdün.asla çıkmaz ortaya rüyanda sayıklamazsın korkma.bir ömür bunun muhabbetini yapacak değilsiniz ya.ilk gece yaşanır olay kapanır.yok istemiyorsan bu kişiyi bitir.ama önce bu olay hiç yaşanmamış gibi bir gönlüne sor kimi istiyor.sonra herşeyin çaresi var.
biraz rahatla.millet neler yapıyor.bunalımlara sokma kendini güçlü ol.

Bu konuya yorum yapmayacaktım ama ''intihara sürükler derken bile buna teşvik etmediğiniz ne malum şuan.. ? Sadece sanal hayatta konuştuğunuz kişinin psikolojisini bilmeden yorum yapmayalım, az daha özen lütfen.

İnsanın hareketleri dışında konuştukları da psikolojisini ortaya koyar bilip bilmeden bilinçsiz bir yorum yapılmış değil.

bence sen biraz psikiolojiden anlasan aklinda bile yoksa tesvik eedecegini dusunebilirdin...

alkisliyorum seni arkadasim tam anlatmak istedigim seyi yazmissin

ne güzel işte mesleğin var... sırtın yere gelirmi şimdi senin ? ailen izin veriyorsada git başka şehire bi sürede ikili gönül ilişkilerinden sıyrıl ohhh rahatla

madem önem veriyormuş o saçma 'şeye';
''sesizce çek git'' arkadaşım..
mutlu ol diğer içinin kabul ettiği adamla..

ben onu sevıyordum... taa kı o dusuncelerıne kadar...bı tarafım hep kırık ona karsı ne yapayım..

evet belkıde su an kım kabul ederse onu severım dusuncesındeyım..

sefkate öyle ıhtıyacım var kı bırı benı tüm kotuluklerden koruyup kollasın ıstıyorum

İnsanın hareketleri dışında konuştukları da psikolojisini ortaya koyar bilip bilmeden bilinçsiz bir yorum yapılmış değil.

Çok iyi bir psikolojide olmadığı kesin öyleyse..Bunu söylemek ne derece doğru bu halde ? Herneyse bunu tartışmak bile anlamsız..Şuan tartışırken bile buna meil veriyoruz.

sakın anlatma! belliki tutucu biri hemen duyulur. evlendiğin gece kapının önünede koyabilir ve yalan üstüne evlilik kurulmaz. evlenmiş boşanmış olma bari. bir tartışma çıkar ve bitir. 3. şahıs seni bu şekilde kabul ediyor diyede birlikte olma. biraz zamana bırak, kurtuluş değilde biriyle sevdiğin için birlikte olmalısın ve hayatına yeniden başla. yeniden biri karşına cıkacaktır. herşeyi baştan anlat, anlat ki yolunuzu ona göre çizebilesiniz.... bu tür örnekler cok duydum, kızıyorum işte ama cokta üzülüyorum malesef ki erkek yaptıgında elinin kiri, kadın yaptıgında tövbe tövbe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…