evet hata yaptım kabul edıyorum.. ve bunu hıc unutmayacagım.. kocaman dersler cıkardım.. olgunlastım.. kahkaha attgım zamanlar azaldı.. bu yasananlar suskun olan benı daha da suskunlastırdı
fecı bı aıle baskısı var özellıkle de annem...
bılmıyor tabı kızının yasadıklarını ve sebeplerımı ayrılacak kadar önemlı gormuyor... ve ınsanların konusması laf etmesı onlar ıcın önemli.. zerre kadar önemlı degıl ayrıldgımda ınsanların dusunduklerı... iş kı olayı o sevıyeye getırebıleyım..
ben kendı derdımdeyım
Canım gerçeği istersen mezara kadar saklamayı düşün bir gün ortaya çıkacak tavsiye istiyorsun ya ailene bi şekilde aç konuyu eğer o bahsettiğin böyle diyorsa zaten ilk gece ortaya çıkacak daha kötü duruma düşebilirsin bu işin sonu inthara sürükler.
hersey hos guzelde surekli seni intihara surukler diyip durmayin insani koreltmeyin insan hayati bu kadar bisey yuzunden bitmemeli hatasinin bedelini bi kac zaman surer konusulur unutlur ALLAH AFFETSIN ama intihar dediginiz sey haram ALLAHIN VERDIGI CANI ALLAH ALIR...
Birde şunu eklemek isitiyorum çok insan gördüm bakire olmayanları kınayan yerden yere vuran sonrada o hatayı kendisi işleyen kimse kimseyi kınamasın bizimde evlatlarımız olacak Allah kimsenin başına vermesin
Bu konuya yorum yapmayacaktım ama ''intihara sürükler derken bile buna teşvik etmediğiniz ne malum şuan.. ? Sadece sanal hayatta konuştuğunuz kişinin psikolojisini bilmeden yorum yapmayalım, az daha özen lütfen.
Canım birşeyi diyip durduğumuz yok bizde biliyoruz Allahın verdiği canı Allahın alacağını Ailem baskıda diyor Birlikte olduğum kız olmasydn sesszce giderdn diyor. Ve bu arkadaşımz gerçeği içinde bir o yana bir bu yana taşıyor ben bundan bahsediyorum . Psikolojiden biraz anlasan yazdıklarıma anlam verebilirdin . Gülmek istiyorum diyor. Suskunlaştığını belirtiyor. Anlatabiliyormuyum .
Bu konuya yorum yapmayacaktım ama ''intihara sürükler derken bile buna teşvik etmediğiniz ne malum şuan.. ? Sadece sanal hayatta konuştuğunuz kişinin psikolojisini bilmeden yorum yapmayalım, az daha özen lütfen.
bi mesleğim var şimdi.. psikolojık danısmanlık...
ben insanların yarasına merhem olup onları rahatlatrken işimde öğrendiklerimi hayatıma aktarmakta zorlanıyorum...
kendi ayaklarım üzerinde duruyorum cok sukur ekonomık ozgurlugum var..ama kendı memleketımde calısıyorum.. ondan ayrılırsam tası taragı toplayıp baska yerlere gıtmek ıstıyorum.. biraz kafa dınlemek adına..
İnsanın hareketleri dışında konuştukları da psikolojisini ortaya koyar bilip bilmeden bilinçsiz bir yorum yapılmış değil.
sakın anlatma! belliki tutucu biri hemen duyulur. evlendiğin gece kapının önünede koyabilir ve yalan üstüne evlilik kurulmaz. evlenmiş boşanmış olma bari. bir tartışma çıkar ve bitir. 3. şahıs seni bu şekilde kabul ediyor diyede birlikte olma. biraz zamana bırak, kurtuluş değilde biriyle sevdiğin için birlikte olmalısın ve hayatına yeniden başla. yeniden biri karşına cıkacaktır. herşeyi baştan anlat, anlat ki yolunuzu ona göre çizebilesiniz.... bu tür örnekler cok duydum, kızıyorum işte ama cokta üzülüyorummalesef ki erkek yaptıgında elinin kiri, kadın yaptıgında tövbe tövbe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?