- 10 Kasım 2017
- 172
- 69
- 13
- 25
- Konu Sahibi -stargirl-
-
Tek derdiniz bu olsun be yavrum
Susmak en büyük cevaptır siz sustukça sinir olsunlarAmin.
Ama hani beni gördüğü yerde de laf sokucak tipler yani bir sene nasıl çekicem bunları
Umursamamaya calis ve agzi bozuk kisilerle mesafeli ol, Türkçesi duzgun kiz
O iki arkadaşının suçu yok ama senin hiç suçun yok. Ve seni bu durumda düşünen de yok güzelimO iki arkadaşımın suçu yok ki ama
O iki arkadaşının suçu yok ama senin hiç suçun yok. Ve seni bu durumda düşünen de yok güzelim
Anadolu lisesinde bu tarz tipler derken? Ben de anadolu lisesi mezunuyum biz de sigara içerdik, kavga da ederdik. Ergensin çünkü bu tarz davranışlar gayet normal. Zaten artık elini kolunu sallayan anadolu lisesine giriyor öyle bir artısı kalmadı.
Kıyaamammm yavrumm benimmOyyyy kuzuuuuum :)
465 ile alan bir lise. Olayda neden buraya takıldınız anlamadım. Resmen iğrenç bir damga vurmaya çalıştı benim olayla alakam dahi yokken, bunu yapmak için anadolu lisesine gitmek gerekmiyor tabi biraz aile terbiyesiyle alakalı.
Kaçla alırsa alsın sigara içenin beyni mi çalışmıyo onu mu demek istiyosun?
Sigara içen tonla dr var sen anadolu lisesinden bahsediyosun
Pek fark göremedim aranızda onlar sataşıyo sen sataşıcak bişey bulamayıp sigaraya laf ediyosun hiç hoş değil
Eskidendi o anadolu lisesi olayları şimdi başka alternatifiniz yok düz liselerin hepsi anadolu lisesi oldu puan anlatıyosun burda
Bütün bunlar çok normal şeyler. Umursama ve cool takıl. Hem bu kadar kafana takma, büyütülecek bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?