Kız resmen bana hakaret etti

Bahsetmeye çalıştığım şey buydu da küçük hanım aile terbiyesine çekmiş olayı

tatlım ilerde öyle şeyler yaşayacaksın ki şuan yaşadıklarını hatırlamayacaksın bile. tabi umarım hep güzel şeyler yaşarsın :) bunları da kafana takmaya bile değmez ve lise yıllarının tadını çıkarmaya güzel anılar yaşamaya bak. öpüldün

Bahsetmeye çalıştığım şey buydu da küçük hanım aile terbiyesine çekmiş olayı

Sigara içenlere aile terbiyesi görmemiş mi dedim gerçekten ne kadar dikkat edersem edeyim her yazdığım şey bu kadar da yanlış anlaşılamaz bir yerden eleştiriyorsunuz. Bana resmen sevgili arıyorsun demeye çabaladı ve benim amacım bu olmadığı için elbette bunu saygısızlık olarak algılarım. Doğru dürüst tanımadıklarına k***r demeye çalışanlar aile terbiyesi almayan kişilerdir. Sigaranın bunla alakası yok. Sadece ben bu yaşta bu lisede doğru bulmuyorum ve bunu da yazdım aile terbiyesine bağladığım şey bu muydu? Neyse uğraşmayacağım zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Lise yıllarım aklıma geldi :)
Koridorda kalabalıkta bi kızın omzuna çarpmışim, peşimden bir kızla gelip bana ahkam kestiler nasıl benim omzuma çarparsın bilmem ne
Diğeri de birdaha bu kıza dokun seni s... dedi resmen.. İkisini de dövdüm o laftan sonra :))
Şimdi düşündükçe ne kadar aptalca seylermis diyorum
Önemsiz değersiz şeyler cidden :)

Bir anadolu lisesinde derslerine odaklanmak yerine o o'na bunu dedi, bu bu'na onu dedi diyen öğrencinin ne işi var?
Boşverin sağı solu sadece derslere odaklanın. Bir kaç sene sonra ne elif kalacak ne ayşe ne selin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…