Kız resmen bana hakaret etti

Sigara içesi ilgilendirmese yazar mıydın?
Herneyse küçük arkadaşım muhattap olma ayrıca iyice bi bak neden böyle yapıyolar ? Senin arkadaşlarından biri onların sevgilisiyle görüşüyo olabilir.

Sigara içesi ilgilendirmese yazar mıydın?
Herneyse küçük arkadaşım muhattap olma ayrıca iyice bi bak neden böyle yapıyolar ? Senin arkadaşlarından biri onların sevgilisiyle görüşüyo olabilir.

Benim arkadaşlarımdan biri onun yakın bir arkadaşıyla görüşüyorlar. Ama onunla alakası yok bence tamamen Ayşe yüzünden.
Teşekkürler bu arada.

Ay ben hergün bunları dinliyorum
Bunca dinletiye artık son yorumum arkadaşsınız kızım sen derslerine yoğunlaş onun kendiyle problemi bu

lisede olur böyle şeyler. takma kafana sen ders çalış, dil öğren. kendine bir şeyler kat.

Lisede öğretmenim
Ve zaman zaman senin gibi şikayetlerle gelir öğrencilerim
Onlara dediğim tek şey "umursama, görmezden gel"
Sen de umursama. Kendi kendilerine konuşsunlar.
Amaçları zaten sizin onlara bulaşmanız. Boşver sen onları derslerine odaklan

Yaa yerim.
Bu yıllarının kıymetini bil olur mu,böyle minnacık şeylerle kafani meşgul etme,boşver:)

Boyle seyleri okuyunca baya guluyorum.lise yillarim aklima geliyor.ilerde bunu dusunup ayy ne sacma seyleri dert etmisim diye gulecek hatta utanacaksiniz.bence herseyi bosverip bu gunlerin tadini cikarin

Canım ya çok değil bi kaç sene sonra bugünleri gülerek hatırlayacaksın, ne kadar saçma sebeplerle neler yaşamışız diye.. alınma bana Ergenlik işte çıkmadan anlayamıyorsun. :) Görmezden duymazdan gel bosver , zaten olayın seninle bir alakası yokmuş.

Bu işler lise bitince bitecek mi zannediyorsun? Asla. Üniversitede de senin küstüğün kisilerin baska arkadaslari sana tavir yapacak ya da başkaları küsecek ama sen arada payını alacaksin vs.
Bu işleri takmamayi öğren. Sadece kiymet verdigin ve sana kiymet veren insanlarla görüş, yeterli.
Cevap verme. Umursama.

Keşke senin yaşında olsaydım da o Ayşe ve bilmem kim her geçtiğimde laf atsaydı.
Valla çıkar tadını bu günlerin. Eğlen bunlarla gül geç.
Bir de çok çok çok çalış çok iyi yer kazan.
Şimdiki aklım olsa nasıl çalışırdım var ya...

Beni cookkkkk eskilere lise yıllarıma götürdün :) boşver onları sen uzak dur ayrıca sana değil onlara söylemiş o sözleri

Ay lise çağlarının dertlerine kurban olayım yahu tek dert arkadaş bana küstü öbürü laf çarptı ah canım yaa boşver duymazdan gel geç ne var moral bozacak ne var

Amin.
Ama hani beni gördüğü yerde de laf sokucak tipler yani bir sene nasıl çekicem bunları
Karşına al bakın benim bu tarz meseleler ile isim olmaz zaten ben herkesle iyi anlaşan biriyim eger birbiriniz ile kus bile olsanız bu benı ilgilendirmez bu sebeple beni gördüğünüz yerde bu tarz şeyler yapmayın ben duygusal bi insanim ve bunlar beni etkiler karşılıklı böyle atismalarımız bizi ancak kucuk düşürür yüz yüze bakıyoruz tek derdim okulum de eğer hala devam ederse bir öğretmenine şikayet et hiç çekinme çünkü şu an senin tek derdin okulun olmalı buna kimsenin engel olmasına izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…