kıza söylemeli miyim ?

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.967
14.178
248
29
Eski okulumda 1 yıl boyunca aynı servisi kullandığımız seviyeli ,mesafeli, hoşsohbet olan bir arkadaş vardı. İş konusunda paslaşırdık. Neyse bu arkadaş nişanlandı etti. Hayırlı olsun dedim. Sonra aradan zaman geçti(birkaç ay) bir anda bana yazmaya ilgi göstermeye başladı, çok oralı olmasamda benimde o dönem canım sıkılıyordu yalan yok birileriyle görüşesim vardı. Bir kez buluştum. Ama ben zannediyorum ki ayrıldılar sosyal medyadaki fotoğrafları falan kalkıktı, bende dedikoduyu hiç sevmem kimseye sormadım. Sonra aradan birkaç hafta geçti. Bu sürede gene buluşma teklifleri olsa da denk gelemedik ama tamamen iletişimi de kesmedim ara ara konuştuk. Bir gün baktım nişanlısıyla beraber il dışından story atmış. Böyle şeylerden hiç haz etmem. Sonrasında mesajına yanıt vermedim daha, şimdi de o şehirden ayrıldım. Kıza söylesem mi söylemesem mi ikilemindeyim. Ben kızın yerinde olsam bilmek isterdim. Ama çocukta böyle açık açık yürümek yerine alttan alttan yürüyen bir tip, ben ona o şekilde yaklaşmadım o yanlış anlamış diyebilir. Bir de anlamadığım kızı da tanıyorum kız da beni tanıyor küçük yerde üçümüzde öğretmeniz ortamlarımız benzer.Hem isim ve simayen hemde yolda denk geldiğimizde tanıştırmıştı ne cesaret kıza yazacağımdan hiç mi korkmadı.

Ben olsam söylerdim ama elinde sana ilgi duyduğunu gösteren konuşmalar falan var mı kanıt olarak gösterirsin kıza

Ben olsam söylerdim ama elinde sana ilgi duyduğunu gösteren konuşmalar falan var mı kanıt olarak gösterirsin kıza
Ya normalde hep hocamlı sizli bizli konuşurduk, bir anda sanki çok yakınmışız gibi mesaj atmaya başladı buluşma teklif etti ,hatta en son evine bile çağırdı kahve içeriz diye. Ama mesajlar böyle kesintisiz günaydınlı iyi gecelerli napıyorsunlu değil. Önceki tavırlarını bilmesem bana yürüdü demezdim

Evet adamın yaptığı hiç doğru değil ama siz de nişanlı olduğunu bildiğiniz bir insanla görüşmeden önce bir sorsaydınız ya nişan işi ne oldu diye.
Hadi dedi koduyu sevmiyorsunuz(bu sorunun dedi kodu olduğunu da pek düşünmüyorum ama) kendisine sorsaydınız sen nişanlı değil misin hayırdır benimle ne işin var diye

söyleseniz de bir sey değişmez. %98 ayrılmayacaklar. üstüne siz kötü olacaksınız. yarın evlenip evlerinde “ay hatırlıyor musun sana takık bi kız vardı” diye bahsedecekler.

bunlar böyledir anam.. hiç bulaşma bence. bas engeli geç. sen mi kurtaracaksın dünyayı

Normalde fotoğrafları vardı instagramda bana yazdığı zaman fotoğraflarını kaldırmıştı. Bende nişanlı adam aynı çevredeki kıza yazma riskini göze almaz diye düşündüm. Çünkü öncesinde de 1 yıl gayet mesafeli sizli bizliydik

Ayrılmazlarsa ve kötü kadın durumuna düşersem diye korkuyorum
Neden kötü kadın durumuna düşesiniz size yürüyen o ki ayrılmışlardı diye düşündüm diyorsunuz. Eğer mesajlarda duruyorsa kanıtlı gösterin sonra ne yapacağı o kadına kalmış. Elbette inkar eder böyleleri ama belkide ilk vukuatıdır , böyle bi insanla evlenmekten kurtulur o kadında

kesinlikle katılıyorum. Hiç karışmayın, doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar, olay kesinlikle size patlar. Aranızda bir şey yaşanmamış sonuçta boşverin herkes kendi yağında kavrulsun

Bence nişanlısının kesinlikle bunu bilmesi gerek. Size eğer inanmazsa kanıt olarak o herifle mesajlarınız durmuyor mu?

Size yazdığı ve fotoların kalktığı dönem ayrılmışlar , sonra yeniden barışmışlar gibi anladım ben, ama bu adamın oynak ve aranıyor olmasını değiştirmiyor yine de.

Ben banane der geçerdim ilden de gitmişim zaten, elbet yapan yine yapar kız da farkeder nasıl olsa ama ayrılır mı şüpheli.

Bence nişanlısının kesinlikle bunu bilmesi gerek. Size eğer inanmazsa kanıt olarak o herifle mesajlarınız durmuyor mu?
Duruyor tabi ama adam alttan alttan yürüyor evine davet ettiği mesajı da var ama çok yan çizilebilecek türde üslubu

Aynı ilçede öğretmendik ,başka şehire tayin oldum
Erkeklerin aldatırken bu kadar rahat ve profesyonel olmaları ilginç geliyor bana. Siz söylerseniz çevreye yayılma, dedikodu malzemesi olma ihtimaliniz de var. Biraz karışık bir durum. Umarım en kısa sürede nişanlısı fark eder ve yüzüğünü suratına fırlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…