- 23 Ağustos 2025
- 2.200
- 4.802
- 48
- Konu Sahibi pportakall
Ohooo o zaman dünden söyleyin. Söyle çekil gerisine dahil olma.Aynı ilçede öğretmendik ,başka şehire tayin oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohooo o zaman dünden söyleyin. Söyle çekil gerisine dahil olma.Aynı ilçede öğretmendik ,başka şehire tayin oldum
Gerçi başka şehre tayin olduğunuz için sorun olmaz bence ama bilemedimAynı ilçede öğretmendik ,başka şehire tayin oldum
Çok az insan Nişanlılık döneminde Nişanlısının böyle bir hainliği yapabileceğine inanırbende bu şekilde aldatılıp ayrıldım. İçimde kalmaktan ziyade çok kötü bir durum olduğunu biliyorum
Bencede böyle olabilir dediniz ya canınız sıkılıyormus ondan başlamış büyük ihtimal onunda canı sıkılmış ondan yazmış size yani en baştan büyük bişey yok canınız sıkılmış eğlence tarzı gibi bence nişanlısı biliyor olabilirse yani belki ayrı oldukları dönemse biliyor olabilirde yada size inanmaz bence o mesajlarda çok yılışık yapışık değilse siz kafaya takmış görünebilir siniz de .Niye hiç sormadiniz senin nişan ne oldu diye insanlar boşanmış insanın mahkeme kararına kadar bakıyor garip geldi banaSiz zaten nisanli oldugunu biliyormussunuz.suan kiza soylemeyi dusundugunuze gore ozamnda niyetini anlamistiniz.ne kadar sormadim etmedim desenizde .cünkü buluscak kadar yakinsak sorulur yani adam yine anlatir.ayrica zaten sehirler degismis ne gerek var basiniza iş açmaya.belkide gercekten ayrildilar o sirada da sizinle bulustu.barismis olabilirler.
E sizdeki ne cesaret üçünüz de tanıştığınız halde nişanlısından ayrılır ayrılmaz hemen nasıl karşılık verdiniz ? İnsan bi düşünür belki kavga ettiler kaldırdılar fotoları belki kısa ayrılık barışacaklar vs ben böyle iş işten geçip gidince kadın kadının dostudu söyleyim bilsin olayına inanmıyorum hırstan yapılacağını düşünüyorum yani olay çok saçma hadi hiç kimseye sormadınız dedikodu sevmiyormuşsunuz ki bu dedikodu değil insan konuştuğu kişiye de mi sormaz nişanlıydın sen noldu diye bile isteye ilişkinin birine reklam arası olmuşsunuz kızın bilmesi gereken bir şey yok ben olsam biz zaten ayrıydık yakmasaydın yeşil ışık der geçerdimEski okulumda 1 yıl boyunca aynı servisi kullandığımız seviyeli ,mesafeli, hoşsohbet olan bir arkadaş vardı. İş konusunda paslaşırdık. Neyse bu arkadaş nişanlandı etti. Hayırlı olsun dedim. Sonra aradan zaman geçti(birkaç ay) bir anda bana yazmaya ilgi göstermeye başladı, çok oralı olmasamda benimde o dönem canım sıkılıyordu yalan yok birileriyle görüşesim vardı. Bir kez buluştum. Ama ben zannediyorum ki ayrıldılar sosyal medyadaki fotoğrafları falan kalkıktı, bende dedikoduyu hiç sevmem kimseye sormadım. Sonra aradan birkaç hafta geçti. Bu sürede gene buluşma teklifleri olsa da denk gelemedik ama tamamen iletişimi de kesmedim ara ara konuştuk. Bir gün baktım nişanlısıyla beraber il dışından story atmış. Böyle şeylerden hiç haz etmem. Sonrasında mesajına yanıt vermedim daha, şimdi de o şehirden ayrıldım. Kıza söylesem mi söylemesem mi ikilemindeyim. Ben kızın yerinde olsam bilmek isterdim. Ama çocukta böyle açık açık yürümek yerine alttan alttan yürüyen bir tip, ben ona o şekilde yaklaşmadım o yanlış anlamış diyebilir. Bir de anlamadığım kızı da tanıyorum kız da beni tanıyor küçük yerde üçümüzde öğretmeniz ortamlarımız benzer.Hem isim ve simayen hemde yolda denk geldiğimizde tanıştırmıştı ne cesaret kıza yazacağımdan hiç mi korkmadı.
Evet yani konu sahibi kötü niyetlidir demem illa fakat insanlar artık o kadar sorguluyorki nedir değildir zaten konudaki erkek başta mesafeli falanmis nişan olmuş insan tekrar bir muhabbet kurarken en başta bunu sormazmi bende pek inanmıyorum sonradan hırs bence bende ilk böyle düşünürdüm biri bana ulaşsa geçmiş olsun derdim ayrı olmaları ve kafa dağıtmak istemesi çok muhtemel sizde zaten o niyetle konuşmuşsunuz çok uzatmam ben olsam.Ayrica kıza niye ulasmadiniz ilk başta bittimi diye sormak için madem onuda biliyorsunuzE sizdeki ne cesaret üçünüz de tanıştığınız halde nişanlısından ayrılır ayrılmaz hemen nasıl karşılık verdiniz ? İnsan bi düşünür belki kavga ettiler kaldırdılar fotoları belki kısa ayrılık barışacaklar vs ben böyle iş işten geçip gidince kadın kadının dostudu söyleyim bilsin olayına inanmıyorum hırstan yapılacağını düşünüyorum yani olay çok saçma hadi hiç kimseye sormadınız dedikodu sevmiyormuşsunuz ki bu dedikodu değil insan konuştuğu kişiye de mi sormaz nişanlıydın sen noldu diye bile isteye ilişkinin birine reklam arası olmuşsunuz kızın bilmesi gereken bir şey yok ben olsam biz zaten ayrıydık yakmasaydın yeşil ışık der geçerdim
Adamın nişanlı olduğunu biliyorsunuz,size yavşamaya başladığında sormak araştırmak ihtiyacı duymamış canınız sıkılıyor diye maceraya atlamışsınız.Ben bilemedim demeyin malum küçük yer kızı da tanıyorsunuz kızın storyisine, arkadaş çevresine bakıp öğrenmek varken bilinç altında adamın sizi tercih etmesi hoşunuza gitmiş,başka türlü olsa araştırmadan adım atmazdınız.....Kendinizi kandırmayı bırakın sorununuza odaklanmaya çalışın.....Eski okulumda 1 yıl boyunca aynı servisi kullandığımız seviyeli ,mesafeli, hoşsohbet olan bir arkadaş vardı. İş konusunda paslaşırdık. Neyse bu arkadaş nişanlandı etti. Hayırlı olsun dedim. Sonra aradan zaman geçti(birkaç ay) bir anda bana yazmaya ilgi göstermeye başladı, çok oralı olmasamda benimde o dönem canım sıkılıyordu yalan yok birileriyle görüşesim vardı. Bir kez buluştum. Ama ben zannediyorum ki ayrıldılar sosyal medyadaki fotoğrafları falan kalkıktı, bende dedikoduyu hiç sevmem kimseye sormadım. Sonra aradan birkaç hafta geçti. Bu sürede gene buluşma teklifleri olsa da denk gelemedik ama tamamen iletişimi de kesmedim ara ara konuştuk. Bir gün baktım nişanlısıyla beraber il dışından story atmış. Böyle şeylerden hiç haz etmem. Sonrasında mesajına yanıt vermedim daha, şimdi de o şehirden ayrıldım. Kıza söylesem mi söylemesem mi ikilemindeyim. Ben kızın yerinde olsam bilmek isterdim. Ama çocukta böyle açık açık yürümek yerine alttan alttan yürüyen bir tip, ben ona o şekilde yaklaşmadım o yanlış anlamış diyebilir. Bir de anlamadığım kızı da tanıyorum kız da beni tanıyor küçük yerde üçümüzde öğretmeniz ortamlarımız benzer.Hem isim ve simayen hemde yolda denk geldiğimizde tanıştırmıştı ne cesaret kıza yazacağımdan hiç mi korkmadı.
hanımefendi kimi neyle itham ettiğinize dkkat edin. Kız bende ekli değil adam story atınca zaten direk çıkardım macera arıyor olsam bunu yapmazdımAdamın nişanlı olduğunu biliyorsunuz,size yavşamaya başladığında sormak araştırmak ihtiyacı duymamış canınız sıkılıyor diye maceraya atlamışsınız.Ben bilemedim demeyin malum küçük yer kızı da tanıyorsunuz kızın storyisine, arkadaş çevresine bakıp öğrenmek varken bilinç altında adamın sizi tercih etmesi hoşunuza gitmiş,başka türlü olsa araştırmadan adım atmazdınız.....Kendinizi kandırmayı bırakın sorununuza odaklanmaya çalışın.....
Küçük ilçe bide kime sorsa serviste vs eski tanıdıklar falan öğrenebilirdi koca şehir hiç tanımadığı biri değil aynı ortamlar zaten bı kere bulusmuslar erkekte ciddi olsa daha zorlar daha çok yazar bundan bile anlaşılır niyeti eve kahve içmeye gel .hiç söylemem nişanlısına oda bunları sorar ilk başta zaten bide ayriysalar kimisi ayriyken yapılanları ihanet saymaz ilişki bitmiş çünkü o an zaten bişey yasamamissiniz aman aman hiç karıştırmayın fikrim bu .Bı halt yapar ayrilirlarsada sizden olmasın dertsiz başa dert banane o kızın sülalesi bilmemne de karışır oğlan başınıza dert olur yetmez kız depresyona girer kendine bişey yapar aman uğrasmazdimAdamın nişanlı olduğunu biliyorsunuz,size yavşamaya başladığında sormak araştırmak ihtiyacı duymamış canınız sıkılıyor diye maceraya atlamışsınız.Ben bilemedim demeyin malum küçük yer kızı da tanıyorsunuz kızın storyisine, arkadaş çevresine bakıp öğrenmek varken bilinç altında adamın sizi tercih etmesi hoşunuza gitmiş,başka türlü olsa araştırmadan adım atmazdınız.....Kendinizi kandırmayı bırakın sorununuza odaklanmaya çalışın.....
Küçük yer diyen sizsiniz kızın ismi soy ismi devlet sırrı mı? Ortak bir iki kişiye sorsanız hâli hazırda nişanlı olduklarını öğrenirdiniz,hadi olmadı adamla buluşunca sormaktan neden çekindiniz? Bilmeden anı yaşamak macera değil mi? Sizi gören biri nişanlısına söylese kadın okulu bassa ne olacak tı? Hayatı böyle yaşamayın mayın tarlasında gezerseniz elbet yanlış bir adım da patlar.....hanımefendi kimi neyle itham ettiğinize dkkat edin. Kız bende ekli değil adam story atınca zaten direk çıkardım macera arıyor olsam bunu yapmazdım
İstese öğrenirdi aksi mümkün değil,söylese ne olacak adam çıkıp bile bile buluştu dese otur ayıkla pirincin taşını,dedikodusu gittiği her yerde gölge gibi arkasından gelir En doğrusu bir daha bu toplara girmemesi....Küçük ilçe bide kime sorsa serviste vs eski tanıdıklar falan öğrenebilirdi koca şehir hiç tanımadığı biri değil aynı ortamlar zaten bı kere bulusmuslar erkekte ciddi olsa daha zorlar daha çok yazar bundan bile anlaşılır niyeti eve kahve içmeye gel .hiç söylemem nişanlısına oda bunları sorar ilk başta zaten bide ayriysalar kimisi ayriyken yapılanları ihanet saymaz ilişki bitmiş çünkü o an zaten bişey yasamamissiniz aman aman hiç karıştırmayın fikrim bu .Bı halt yapar ayrilirlarsada sizden olmasın dertsiz başa dert banane o kızın sülalesi bilmemne de karışır oğlan başınıza dert olur yetmez kız depresyona girer kendine bişey yapar aman uğrasmazdim
Canım biz iyiliği için dedik git söyle kız bilsin kız iki hap içer sulaleden iki kişi de konu sahibini bulur bak neler olur yada o oğlanın sessiz sakin oğlanın içinden bir canavar çıkar yani her insan bizim gibi çevremiz gibi degilki tamam ayrılayim sağol nişanı atayım diyecek millet üst kat komşusunu öldürüyor müzik gürültü sebebiyle herşeyi düşüneceksin .Her insan birmi banami kaldı banane ben karışmam ne isterse yapsın tabiki.Bunlarda var ama hayatta bilsin yapsınİstese öğrenirdi aksi mümkün değil,söylese ne olacak adam çıkıp bile bile buluştu dese otur ayıkla pirincin taşını,dedikodusu gittiği her yerde gölge gibi arkasından gelir En doğrusu bir daha bu toplara girmemesi....
Gerçekçi olmak lazım ,bile bile buluştun deseler ne diyecek? Erkekler maalesef bu durumlarda hemen aklanır tüm oklar kadına döner O yüzden diyorum kadınlar daha akıllı olmalı bu tarz olayların içinde olmamalı, araştırmadan maceraya atılmamalı....Canım biz iyiliği için dedik git söyle kız bilsin kız iki hap içer sulaleden iki kişi de konu sahibini bulur bak neler olur yada o oğlanın sessiz sakin oğlanın içinden bir canavar çıkar yani her insan bizim gibi çevremiz gibi degilki tamam ayrılayim sağol nişanı atayım diyecek millet üst kat komşusunu öldürüyor müzik gürültü sebebiyle herşeyi düşüneceksin .Her insan birmi banami kaldı banane ben karışmam ne isterse yapsın tabiki.Bunlarda var ama hayatta bilsin yapsın
Ben derim asla şu olay silsilesinde iyi niyet aramam bazı kadınlar bile isteye her şeyi yapıyor sonra da ortalığı ayaklandırıyor mesele bu benim içinEvet yani konu sahibi kötü niyetlidir demem illa fakat insanlar artık o kadar sorguluyorki nedir değildir zaten konudaki erkek başta mesafeli falanmis nişan olmuş insan tekrar bir muhabbet kurarken en başta bunu sormazmi bende pek inanmıyorum sonradan hırs bence bende ilk böyle düşünürdüm biri bana ulaşsa geçmiş olsun derdim ayrı olmaları ve kafa dağıtmak istemesi çok muhtemel sizde zaten o niyetle konuşmuşsunuz çok uzatmam ben olsam.Ayrica kıza niye ulasmadiniz ilk başta bittimi diye sormak için madem onuda biliyorsunuz
Ay ben en çok kız kendine bişey yapar sebebi ben olurumdan korkarım bu konularda burda bile ayrıl diyoruz mesela kadın neler yaşamış dönüp bize cemkiriyor sonunda bazıları biliyorsunuz bu konudada nişanlı kıza iyilik yapayım diye söylemeye kalkar o kızda şokla kendine bişey yapar gelirler okula konu sahibini alır ifade verdirtirler sonra kim yardım edecek ona bellimi olur hiç olmayan seylermiBen derim asla şu olay silsilesinde iyi niyet aramam bazı kadınlar bile isteye her şeyi yapıyor sonra da ortalığı ayaklandırıyor mesele bu benim için
Karşımda nişanlı adam var fotolar kalktı hah ayrıldılar diyip havada kapmak yerine insan yalandan bir sorar naber nasılsın nişanlın nasıl vs e bu sohbetin bi girişi olcak ya eve gel diyene kadar adam direkt eve gel demez yani e sen salağa yat yat yat bunlar barışınca bilmesi gerekmez mi ? Yooo gerekmez kaşınmışsın çünkü
Yanii olmaz diyemem de kızın bunu linçlemesi daha olası nişanlı adamsa ne konuşuyosun konuştuğun an nişanlı değilse bana ne söylüyorsun der rezil ederim valla olduğu okulaAy ben en çok kız kendine bişey yapar sebebi ben olurumdan korkarım bu konularda burda bile ayrıl diyoruz mesela kadın neler yaşamış dönüp bize cemkiriyor sonunda bazıları biliyorsunuz bu konudada nişanlı kıza iyilik yapayım diye söylemeye kalkar o kızda şokla kendine bişey yapar gelirler okula konu sahibini alır ifade verdirtirler sonra kim yardım edecek ona bellimi olur hiç olmayan seylermi
Kimliğini belli etmeden söyle, şimdi inanmasa bile o çocuk elbet bir gün bir halt daha yer , kızdada jeton düşer belki.Eski okulumda 1 yıl boyunca aynı servisi kullandığımız seviyeli ,mesafeli, hoşsohbet olan bir arkadaş vardı. İş konusunda paslaşırdık. Neyse bu arkadaş nişanlandı etti. Hayırlı olsun dedim. Sonra aradan zaman geçti(birkaç ay) bir anda bana yazmaya ilgi göstermeye başladı, çok oralı olmasamda benimde o dönem canım sıkılıyordu yalan yok birileriyle görüşesim vardı. Bir kez buluştum. Ama ben zannediyorum ki ayrıldılar sosyal medyadaki fotoğrafları falan kalkıktı, bende dedikoduyu hiç sevmem kimseye sormadım. Sonra aradan birkaç hafta geçti. Bu sürede gene buluşma teklifleri olsa da denk gelemedik ama tamamen iletişimi de kesmedim ara ara konuştuk. Bir gün baktım nişanlısıyla beraber il dışından story atmış. Böyle şeylerden hiç haz etmem. Sonrasında mesajına yanıt vermedim daha, şimdi de o şehirden ayrıldım. Kıza söylesem mi söylemesem mi ikilemindeyim. Ben kızın yerinde olsam bilmek isterdim. Ama çocukta böyle açık açık yürümek yerine alttan alttan yürüyen bir tip, ben ona o şekilde yaklaşmadım o yanlış anlamış diyebilir. Bir de anlamadığım kızı da tanıyorum kız da beni tanıyor küçük yerde üçümüzde öğretmeniz ortamlarımız benzer.Hem isim ve simayen hemde yolda denk geldiğimizde tanıştırmıştı ne cesaret kıza yazacağımdan hiç mi korkmadı.
Ay oda var millete laf lazım konu sahibini sevmeyen kim varsa bunu konuşur abartir lastik gibi çeker bunu okul yankılanır o kızın gelmesi değil iki arkadaşını yollasa rezillik anlat derdini sonraYanii olmaz diyemem de kızın bunu linçlemesi daha olası nişanlı adamsa ne konuşuyosun konuştuğun an nişanlı değilse bana ne söylüyorsun der rezil ederim valla olduğu okula