Kizacaksiniz ama onu cok ozledim :(

siirdelisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
407
64
73
Kizlar bilen bilir 4.5 aylik sevgilim tarafindan aldatildim. Aldatilmak bir yana onu cok ozledim daha 1 hafta olucak ayrilali. Bana bir aciklama yapmasini ve ona inanmayi cok isterdim simdi bazilariniz salak misin diye soracak ama ben onu cidden cok ozledim cok masum temiz sevdim.. Aramaya yuzum yok gururum el vermiyor ama dayanmasida cok zor gitmiyor aklimdan dinledigim her sarkida sanki o var.. Onu daha sosyal medyadan silemedim ki kalbimden sileyim.. Oda beni silmedi sosyal medyadan bazen bana gondermeli icerikler paylasiyor ama sonrasinda hemen siliyor. Ben buna nasil dayanicam sebnem ferahin dedigi "sil bastan baslamak gerek bazen" bunu nasil yapicam gitmiyor aklimdan onu cok ozledim bayramda kesin gorucem onu dagilirim kesinlikle bana yardim edin lutfen

Onu değil, size hissettirdiği duyguları arıyorsunuz aslında. Bir nevi kendini özel hissetme, bu kişi bunu sağlıyordu ama şimdi bu kişinin yokluğundan dolayı bundan yoksunuz. Durumun böyle olduğunu kavrarsanız bu süreci atlatmanız kolaylaşır.

Aslinda cok sey dusunuyorum ama inan tek bir hatirasiyla darmadagan oluyorum gecer eminim zamanla neler gecmezki ama canim cok aciyor bir telefon bekliyorum ondan sesini bile cok ozledim

Aslinda cok sey dusunuyorum ama inan tek bir hatirasiyla darmadagan oluyorum gecer eminim zamanla neler gecmezki ama canim cok aciyor bir telefon bekliyorum ondan sesini bile cok ozledim

Dediğim gibi aldatılmanıza rağmen böyle düşünmenizin tamamen size hissettirdiği özel olma duygusunu kaybetmeniz.
Fazla abartmayın duygularınızı, kadın olarak özsaygınızı korumanız daha önemli.

Konuyu bilmiyorum. Daha önceden hiç takip etmedim. Ama 4.5 aylık ilişki nedir ki? Ne kadar yoğun ve güzel yaşamış olursanız olun, insanlar arkasına bakmadan kaç yıllık evliliklerini yıkıyorlar aldatma yüzünden. Bence görebileceğiniz her yerden onu kaldırıp hayatınıza devam edin.

Yani soyle bir duygu oluyor uni okuyorum ve dusununce insan birkac ay sonrada o olmayacak birkac yil sonrada ona cok alismistim oyle benimsemistim simdi onun olmamasi cok agrima gidiyor size anlatamam o kizin profiline bakip hergun kendimi kiyaslama duygusuda cok zoruma gidiyor

Bunu biliyorum ama insan yine kendi dunyasina gecince acisi agir basiyor

Diger arkadaslarin da dedigi gibi, sen o adami degil onun sana hissettirdiklerini ozluyorsun. Ama 4.5 ay da bu hislere bu kadar kapilip bu kadar alisman icin cok kisa bir sure, o yuzden ustesinden gelmen cok zor olmayacak. Bu sitede kac senelik eslerinden, nisanlilarindan cesitli sebeplerle ayrilan ne kadar cok kadin var biliyorsun. Icin sikildikca gel buraya yaz, cik dolas, komedi filmleri izle, al bir kitap oku, hamur isi yap, sac dok Ama sakin arama. Seni aldattigi icin yerin dibine gecmeliyken siddet gostermeye falan kalkmisti yanlis hatirlamiyorsam. Bu adama kendini biraz olsun onemli hissettirme, sakin.

sizler olmasaniz kesin aramistim iyiki buraya uyeyim.. Evet vurmaya kalkmisti el kaldirma tarzinda degildi ama canimi yakmaya yonelik bir hareketti. 4.5 ayin 1 yil oncesi kadarda dostluk vardi yani iliski 4.5 ay surdu sadece ne kadar cok istemistim gelecegim olmasini onunla ben hayatimi ona gore dizayn etmeye karar vermisken yaptigiyla resmen coktum ve ayaga kalkamiyorum

Birini çok sevdiğinde , binlerce kez yalan da söylese ;
Yine inanmak istersin.
Senin durumun böyle canım.
Zaman diyolar işe yarar diyolar.
Beklemekten başka çare yok .
Ben de bakıyorum hala sosyal medyasına , resimlerine.

Unut denilmesi cok kolayda unutulmuyor iste tam olarak bu yasadigim sey keske beni inandiracak bir adim atsada ben ona on adim atsam..

zaman canım bnde 4 sene sonra terkedildim antidepresanla uyuyabiliyordum ancak 3 aya kalmadı sözlendi evlendi şimdi 2 çocugu var dua et erken görmüşsün gerçek yüzünü hatta bence şükret sabahlara kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…