- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
-
Aslinda cok sey dusunuyorum ama inan tek bir hatirasiyla darmadagan oluyorum gecer eminim zamanla neler gecmezki ama canim cok aciyor bir telefon bekliyorum ondan sesini bile cok ozledimOnu değil, size hissettirdiği duyguları arıyorsunuz aslında. Bir nevi kendini özel hissetme, bu kişi bunu sağlıyordu ama şimdi bu kişinin yokluğundan dolayı bundan yoksunuz. Durumun böyle olduğunu kavrarsanız bu süreci atlatmanız kolaylaşır.
Biliyorum ama onu ozledim inanmayi cok isterdim onaTekrar hatırlatayım, belli ki sen unutmuşsun; aldatmış seni. Aldatılmışsın. Belki işe yarar.
Mesgale dediginiz sey hobi mi yoksa baska biri mi?Bul meşgale daha rahat unutursun
Aslinda cok sey dusunuyorum ama inan tek bir hatirasiyla darmadagan oluyorum gecer eminim zamanla neler gecmezki ama canim cok aciyor bir telefon bekliyorum ondan sesini bile cok ozledim
Yani soyle bir duygu oluyor uni okuyorum ve dusununce insan birkac ay sonrada o olmayacak birkac yil sonrada ona cok alismistim oyle benimsemistim simdi onun olmamasi cok agrima gidiyor size anlatamam o kizin profiline bakip hergun kendimi kiyaslama duygusuda cok zoruma gidiyorDediğim gibi aldatılmanıza rağmen böyle düşünmenizin tamamen size hissettirdiği özel olma duygusunu kaybetmeniz.
Fazla abartmayın duygularınızı, kadın olarak özsaygınızı korumanız daha önemli.
Bunu biliyorum ama insan yine kendi dunyasina gecince acisi agir basiyorKonuyu bilmiyorum. Daha önceden hiç takip etmedim. Ama 4.5 aylık ilişki nedir ki? Ne kadar yoğun ve güzel yaşamış olursanız olun, insanlar arkasına bakmadan kaç yıllık evliliklerini yıkıyorlar aldatma yüzünden. Bence görebileceğiniz her yerden onu kaldırıp hayatınıza devam edin.
Evet aldatti birde ustune aldattigi icin ben ozur diledim neden bana guvenmiyorsunda suda buda sasirilacak daha cok sey var malesefSeni aldatmis yahuu !! Eehh bee
Diger arkadaslarin da dedigi gibi, sen o adami degil onun sana hissettirdiklerini ozluyorsun. Ama 4.5 ay da bu hislere bu kadar kapilip bu kadar alisman icin cok kisa bir sure, o yuzden ustesinden gelmen cok zor olmayacak. Bu sitede kac senelik eslerinden, nisanlilarindan cesitli sebeplerle ayrilan ne kadar cok kadin var biliyorsun. Icin sikildikca gel buraya yaz, cik dolas, komedi filmleri izle, al bir kitap oku, hamur isi yap, sac dokAma sakin arama. Seni aldattigi icin yerin dibine gecmeliyken siddet gostermeye falan kalkmisti yanlis hatirlamiyorsam. Bu adama kendini biraz olsun onemli hissettirme, sakin.
sizler olmasaniz kesin aramistim iyiki buraya uyeyim.. Evet vurmaya kalkmisti el kaldirma tarzinda degildi ama canimi yakmaya yonelik bir hareketti. 4.5 ayin 1 yil oncesi kadarda dostluk vardi yani iliski 4.5 ay surdu sadece ne kadar cok istemistim gelecegim olmasini onunla ben hayatimi ona gore dizayn etmeye karar vermisken yaptigiyla resmen coktum ve ayaga kalkamiyorumDiger arkadaslarin da dedigi gibi, sen o adami degil onun sana hissettirdiklerini ozluyorsun. Ama 4.5 ay da bu hislere bu kadar kapilip bu kadar alisman icin cok kisa bir sure, o yuzden ustesinden gelmen cok zor olmayacak. Bu sitede kac senelik eslerinden, nisanlilarindan cesitli sebeplerle ayrilan ne kadar cok kadin var biliyorsun. Icin sikildikca gel buraya yaz, cik dolas, komedi filmleri izle, al bir kitap oku, hamur isi yap, sac dokAma sakin arama. Seni aldattigi icin yerin dibine gecmeliyken siddet gostermeye falan kalkmisti yanlis hatirlamiyorsam. Bu adama kendini biraz olsun onemli hissettirme, sakin.
Evet aldatti birde ustune aldattigi icin ben ozur diledim neden bana guvenmiyorsunda suda buda sasirilacak daha cok sey var malesef
Evet aynen oyleSuratına tokadı basıcağına özür mü diledin
Unut denilmesi cok kolayda unutulmuyor iste tam olarak bu yasadigim sey keske beni inandiracak bir adim atsada ben ona on adim atsam..Birini çok sevdiğinde , binlerce kez yalan da söylese ;
Yine inanmak istersin.
Senin durumun böyle canım.
Zaman diyolar işe yarar diyolar.
Beklemekten başka çare yok .
Ben de bakıyorum hala sosyal medyasına , resimlerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?