- 28 Kasım 2012
- 838
- 916
- 123
- Konu Sahibi siirdelisii
-
Evet aynen oyle
Herkesin icinde ona bagirip cekistirdigim icinNiçin özür diledin?
Biz daha çok bekleriz siirdelisiUnut denilmesi cok kolayda unutulmuyor iste tam olarak bu yasadigim sey keske beni inandiracak bir adim atsada ben ona on adim atsam..
Herkesin icinde ona bagirip cekistirdigim icin
Aynen canim daha cok konu acip bekleriz boyleBiz daha çok bekleriz siirdelisi
Onun dedigi sekilde sakincw oturup konuscakmisiz bu arada aldatilmayi ogrenmeden once telinu istemistim vermemisti o zaman bagirdim ona aldatildigimi sonradan ogrendimAldatıldığını öğrendikten sonra mı yaptın? Napman gerekiyordu ki aldatıldığını öğrenmişsin tabiki tepki vericeksin
Ayrılığın bile güzeli makbulmüş gerçektenAynen canim daha cok konu acip bekleriz boyle
Sadece aldatilma olsa yine iyi biliyorsun facede resmen arandigini yazmis benim gorecegimi bile bile tekrar soyluyorum hakkimi helal etmiyorum ona cok sevsemde beni bitirdi oBen aynı durumda olsam oturur zırıl zırıl ağlardım sanırım
Normal ayrilsak gam yemiycem ama inan birine tercih edilmek ve hatta salak yerine konmak cok agir..Ayrılığın bile güzeli makbulmüş gerçekten
Bu lafı anlamazdım
Şimdi anlıyorum
İnsan arkasında böyle yaralı kalp bırakmamalı
Canım lütfen öyle deme , beni bitirdi filan .Sadece aldatilma olsa yine iyi biliyorsun facede resmen arandigini yazmis benim gorecegimi bile bile tekrar soyluyorum hakkimi helal etmiyorum ona cok sevsemde beni bitirdi o
Onu tahmin bile edemiyorum ama Allah'a havale et .Normal ayrilsak gam yemiycem ama inan birine tercih edilmek ve hatta salak yerine konmak cok agir..
Onun dedigi sekilde sakincw oturup konuscakmisiz bu arada aldatilmayi ogrenmeden once telinu istemistim vermemisti o zaman bagirdim ona aldatildigimi sonradan ogrendim
Hobi ya da iş canim. Suan duygusal dusundugun için yeni biri iiyi gelmez hem ona da yazik olurMesgale dediginiz sey hobi mi yoksa baska biri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?