- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
-
zaman canım bnde 4 sene sonra terkedildim antidepresanla uyuyabiliyordum ancak 3 aya kalmadı sözlendi evlendi şimdi 2 çocugu var dua et erken görmüşsün gerçek yüzünü hatta bence şükret sabahlara kadar
artik ruyalarima girmeye basladi ben ne yapicamzaman canım bnde 4 sene sonra terkedildim antidepresanla uyuyabiliyordum ancak 3 aya kalmadı sözlendi evlendi şimdi 2 çocugu var dua et erken görmüşsün gerçek yüzünü hatta bence şükret sabahlara kadar
Cunku o an ben ozur diledim ondan onun dilemesi gereken yerdeOnu tahmin bile edemiyorum ama Allah'a havale et .
Bence o kendi salak. Sapsalak hem de. Sen niye salak oluyor muşsun
İnan onun suanda pesimden kosmasini cok isterim uzuldugumu belli ediyorum acikcasi.. Oda birkac gun once gorecegimi bile bile sozum ona kiz tavlama ayaklarina girdi gercekten mi yapti yoksa beni deli etmek icin mi bilmiyorum ve suanda cok emin oldugum bir sey var arayip yalvarmami bekliyorBende aldatılmıştım ama kısa süreli bir ilişkiydi. Öğrendiğim an sakince hayatımda sktir git bi daha yanıma bile yaklaşma dedim. Evet insan kendine yediremiyor, gururu inciniyor. Ama sana haksızlık ettiğini düşündükçe de tüm hislerin sıfırlanıyor. Benimki bana dönmek için yaklaşık 1.5 sene peşimden ayrılmadı. Arayıp şarkı dinletmeler mi dersin, okulda defterimin arasına mektup bırakmalar mı.. ama kesinlikle dönmedim ve iyi ki de dönmemişim diyorum. Aldatan adama güven olmaz. O yüzden sana tek tavsiyem özellikle ona karşı dik dur, üzüldüğünü belli etme
Onun ellerini ozledim,gozlerini,sesini buna gore yorum yapalimAldatmasını mı özledin?
Hiçe sayılmayı mı?
Kandırılmayı mı?
Gururunun kırılmasını mı?
Bilelim de ona göre yorum yapalım :)
artik ruyalarima girmeye basladi ben ne yapicam
Cok guclu bir kadinsiniz ama sanirim ben o kadar guclu degilim hayatimin merkezine koydum onu mal gibiSeni hic yerine koyan, asagilayan bir adam ve ozluyorsun? Sosyal medyadan silemedim yazmissin bu nedir ya? Ne aski ne ozlemi? Kac yillik kocami aldattigini ogrendigim an bosadim. Neyini ozleyecegim? Ben onu severken aptal yerine koyup kandirmasini mi?
Once kendimiz varız bu dunyada once onur, gurur, seref var.. Sen de kendine gel birak arabesk ask acisi muhabbetini
Ya anlamiyorum adam gibi sevdik diye mi tum bu izdiraplar biz aldatsaydik oynasaydik emin ol o kadar dgerli olurduk ki simdi onunla gectigimiz yerlerden gecmek bile zoruma gidiyorArkadasim hersey harfi harfine benim yasadiklarima uyuyor. Sadece ben igrenc bi sekilde bicok kizla aldatildim. Her neyse dun gece benimde ruyama girdi gece yarisi kalktim agladim. Ama bu kadar iste. Elimizden hic bisey gelmez. Bize oynadilar cok guzel duygular hiseettirdiler bunu ozluyoruz biz. Yoksa yuzunu gorsem tukurmem bile o kadar nefret ediyorum. Guvenim kirildigi icin cok mutsuzum bunun disindaysa hic bisey hissedemiyorum. Benimde bir hafta olacak. Acimiz taze sayet gecmeyecegi varsa bile unutulacagi kesin.
İnsallah gecer cunku benim hayatimin duzeni bittisabret canım başka şeylerle ilgilen buda geçicek emin ol
Arayip sen ne bicim insansin adam misin diyesim varBenim ananem olsa ne der bilio musun sen temiz bi sopa istiosun :)
Bosver kurtuldun ben hep soyle dusunurdum demekki seni sevecek ve anliycak daha iyi birinin ellerine birakti o boyle yapsa seni sadece dogru yer ve dogru zamanda bulamazArayip sen ne bicim insansin adam misin diyesim var
Bosver kurtuldun ben hep soyle dusunurdum demekki seni sevecek ve anliycak daha iyi birinin ellerine birakti o boyle yapsa seni sadece dogru yer ve dogru zamanda bulamaz
Evet aldatti birde ustune aldattigi icin ben ozur diledim neden bana guvenmiyorsunda suda buda sasirilacak daha cok sey var malesef
Ah sekerim bilmem mi bu aciyi. Tarifsiz bisey bana adam 'benim 3 yillik iliskim var seni de oylesine takilmak icin kullandim' dedi ve bana bi suru kizla igrenc fotograflar atti. Aldatilmanin ihanetin her turlusu kotu ama yuzune vurulunca ayrica agir geliyor. Ustune cok gitmistim bende cok ugrastim kavgalar ettim bagirdim cagirdim. Cogu zaman kiziyodum kendime simdi iyi ki ustune gitmisim diyorum gitmesem nasil bi pisligin icinde oldugumu anlamayacaktim cunku.Ya anlamiyorum adam gibi sevdik diye mi tum bu izdiraplar biz aldatsaydik oynasaydik emin ol o kadar dgerli olurduk ki simdi onunla gectigimiz yerlerden gecmek bile zoruma gidiyor
Bir aciklama yapsada geri donsem diye bekliyorum resmen eminim suanda o benim aramami bekliyor ayrilis nedenimiz onun beni aldatmasi degil benim tavirlarim oldu o aldatmadim falan diye inkar etmisti o ilk yakaladigim zamanben 4 5 senelik ilişki sonucunda aldatıldığım için bitrimiştim. 1buçuk sene oldu ayrılalı ve arasıra benimde özlediğim zamanlar oluyor. Onu mu yaşanılan anılarımı yoksa bana yaşattıklarını mı özlüyorum bilmiyorum. Ama doğru olanın bu olduğunu biliyorum.
Özlemek ayıp değil aslında, bu durumdan kurtulabilmek önemli olan ama buda zamanla olabilecek birşey. Onu heryerden silip takip etmemen gerekiyor. Yoksa kendi hayatını bırakıp, onun hayatında uzaktan yaşarsın. Yaşamayk öyle bişeyse tabi..
En yakın zamanda unutrsun umarım.
Beni aldattin ozur dilerim olayi degilki ablacim sana herkesin icinde o sekilde davrandim diye diledim.. Ayni seye denk gelir mi bilememseni aldattığı için sen özür diledin
bravo sen bu kafayla gidersen daha ne özürler dilersin
Senin durumun benimkinden beter cunku benimkinde fiziki bir aldatilma olayi yok daha dogrusu soyle bir olay telefonunda bir "ask" diye kayitli kiz buldum ama o kiz facebookunda ekli degil eski ciktigiymis bilinmeyen nolardan buldurdum cidden dogru bana bu teli kullanmiyorum demisti eskidende kayitli kalmis haberim yok dedi ne kadar dogrudur orasini bilemem. Onun haricinde sildigini dusundugum yazilar var ben telini isteyince bilemiyorum ya kafam cok karisik. Ya cidden olaylar onun anlattigi gibi ya da ben kendimi kandiriyorum sirf onu affetmek icin bahanem olsun diyeAh sekerim bilmem mi bu aciyi. Tarifsiz bisey bana adam 'benim 3 yillik iliskim var seni de oylesine takilmak icin kullandim' dedi ve bana bi suru kizla igrenc fotograflar atti. Aldatilmanin ihanetin her turlusu kotu ama yuzune vurulunca ayrica agir geliyor. Ustune cok gitmistim bende cok ugrastim kavgalar ettim bagirdim cagirdim. Cogu zaman kiziyodum kendime simdi iyi ki ustune gitmisim diyorum gitmesem nasil bi pisligin icinde oldugumu anlamayacaktim cunku.
İyide ona neden güveneceksiniz ki?Aldatan insana güvenilirmiEvet aldatti birde ustune aldattigi icin ben ozur diledim neden bana guvenmiyorsunda suda buda sasirilacak daha cok sey var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?