Kizacaksiniz ama onu cok ozledim :(

zaman canım bnde 4 sene sonra terkedildim antidepresanla uyuyabiliyordum ancak 3 aya kalmadı sözlendi evlendi şimdi 2 çocugu var dua et erken görmüşsün gerçek yüzünü hatta bence şükret sabahlara kadar
zaman canım bnde 4 sene sonra terkedildim antidepresanla uyuyabiliyordum ancak 3 aya kalmadı sözlendi evlendi şimdi 2 çocugu var dua et erken görmüşsün gerçek yüzünü hatta bence şükret sabahlara kadar
artik ruyalarima girmeye basladi ben ne yapicam

İnan onun suanda pesimden kosmasini cok isterim uzuldugumu belli ediyorum acikcasi.. Oda birkac gun once gorecegimi bile bile sozum ona kiz tavlama ayaklarina girdi gercekten mi yapti yoksa beni deli etmek icin mi bilmiyorum ve suanda cok emin oldugum bir sey var arayip yalvarmami bekliyor

Cok guclu bir kadinsiniz ama sanirim ben o kadar guclu degilim hayatimin merkezine koydum onu mal gibi

Ya anlamiyorum adam gibi sevdik diye mi tum bu izdiraplar biz aldatsaydik oynasaydik emin ol o kadar dgerli olurduk ki simdi onunla gectigimiz yerlerden gecmek bile zoruma gidiyor

Bosver kurtuldun ben hep soyle dusunurdum demekki seni sevecek ve anliycak daha iyi birinin ellerine birakti o boyle yapsa seni sadece dogru yer ve dogru zamanda bulamaz
bir baskasi dusuncesini yediremiyorum kendime nasil o dgilde baskasi tutacak ellerimi herkes yabanci simdi bana

ben 4 5 senelik ilişki sonucunda aldatıldığım için bitrimiştim. 1buçuk sene oldu ayrılalı ve arasıra benimde özlediğim zamanlar oluyor. Onu mu yaşanılan anılarımı yoksa bana yaşattıklarını mı özlüyorum bilmiyorum. Ama doğru olanın bu olduğunu biliyorum.

Özlemek ayıp değil aslında, bu durumdan kurtulabilmek önemli olan ama buda zamanla olabilecek birşey. Onu heryerden silip takip etmemen gerekiyor. Yoksa kendi hayatını bırakıp, onun hayatında uzaktan yaşarsın. Yaşamayk öyle bişeyse tabi..

En yakın zamanda unutrsun umarım.

Ya anlamiyorum adam gibi sevdik diye mi tum bu izdiraplar biz aldatsaydik oynasaydik emin ol o kadar dgerli olurduk ki simdi onunla gectigimiz yerlerden gecmek bile zoruma gidiyor
Ah sekerim bilmem mi bu aciyi. Tarifsiz bisey bana adam 'benim 3 yillik iliskim var seni de oylesine takilmak icin kullandim' dedi ve bana bi suru kizla igrenc fotograflar atti. Aldatilmanin ihanetin her turlusu kotu ama yuzune vurulunca ayrica agir geliyor. Ustune cok gitmistim bende cok ugrastim kavgalar ettim bagirdim cagirdim. Cogu zaman kiziyodum kendime simdi iyi ki ustune gitmisim diyorum gitmesem nasil bi pisligin icinde oldugumu anlamayacaktim cunku.

Bir aciklama yapsada geri donsem diye bekliyorum resmen eminim suanda o benim aramami bekliyor ayrilis nedenimiz onun beni aldatmasi degil benim tavirlarim oldu o aldatmadim falan diye inkar etmisti o ilk yakaladigim zaman

Senin durumun benimkinden beter cunku benimkinde fiziki bir aldatilma olayi yok daha dogrusu soyle bir olay telefonunda bir "ask" diye kayitli kiz buldum ama o kiz facebookunda ekli degil eski ciktigiymis bilinmeyen nolardan buldurdum cidden dogru bana bu teli kullanmiyorum demisti eskidende kayitli kalmis haberim yok dedi ne kadar dogrudur orasini bilemem. Onun haricinde sildigini dusundugum yazilar var ben telini isteyince bilemiyorum ya kafam cok karisik. Ya cidden olaylar onun anlattigi gibi ya da ben kendimi kandiriyorum sirf onu affetmek icin bahanem olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…