- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Valla sizlere ben hiç üzülmüyorumAma oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi
Kar*ktersizlik yapmış o. adam da demeyelim ama sen uzak dur bırak sen şuan da dış kaşının dış mandalısın resmi nikahlı karısı varTamaam da ozmn o adam nasil cesaret etmis yapmaya felan
Valla can yorumlarını gördüm ıkıncı kadın olayım kuma olayım razıyım diyor. Böyle birinin yolu belli ben üzülmüyorum. Bir erkek için kim ölür helede evli çocuklu bir şerefsiz için yani geç onları adam buna ev alacam bile demiş aşk değilde para aşkı diyelim biz onahanımlar çok haklısınız, ben de en başta sizin gibi tepki verdim, o kadar sinirledim ki...
ancak daha sonra üzüntümün ağır bastığını fark ettim. bu kız toy,cahil,daha çocuk
fena kandırılmış, neyse ki buraya yazmayı akıl etmiş. gerçekten anlayamıyor.
yani bence şaka veya inadına yapmıyor. gerçekten idrak edemiyor.
gözlerini açmasını sağlayabilsek keşke
NOT: hatta bir önceki konusundaki yorumlara bakabilirsiniz. durum gerçekten vahim...
Felan değil falan. Ezmelik laflar değil de şöyle böyle denmesini mi istiyorsunuz bir de?? Evli adamlardan uzak durun EVLİ ADAMLARDAN UZAK DURUN!!! EVLİ ADAMLARDAN UZAK DURUNNNNN!!!Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi dusunuptr ha soyle olabilirmis yada belki bundandir demiyorsun
Bak sen diyorsun ya kendimi unutturmamak için napmalıyım o adam seni takmıyor ki unutsun bir ikincisi o da aynı senin gibi düşünüyor ki peşinden sürün diyeHayir bana o arkadasi 2/3 hafta sonra yenge flan napiyosun demesine hep derdi de bittikten sonra neden demesini anlamadim
Neden ki pesinden surun dieBak sen diyorsun ya kendimi unutturmamak için napmalıyım o adam seni takmıyor ki unutsun bir ikincisi o da aynı senin gibi düşünüyor ki peşinden sürün diye
evet maalesef, gerçekten çileden çıkarıcı yorumları,düşünceleri var. haklısın Elektra, ben de gerçekten en başta senin,sizin gibi tepki verdim. ama sonradan bi yaşına baktım, bi de yurtdışında yaşıyormuş.Valla can yorumlarını gördüm ıkıncı kadın olayım kuma olayım razıyım diyor. Böyle birinin yolu belli ben üzülmüyorum. Bir erkek için kim ölür helede evli çocuklu bir şerefsiz için yani geç onları adam buna ev alacam bile demiş aşk değilde para aşkı diyelim biz ona
Canım sen gidip evli bir erkeğe bakar mısın ? Ya da hadi sakladı ama öğrendin götüne tekmeyi basarsın. Ölüyorum bitiyorum ağlıyorum yok ikinci kadın olayım vs hiç gerçekçi gelmiyor. Adam paralı ve kısa yoldan rahat yaşama hayali bu yoksa kimse aşkından vs ölmez. Eski aşklar şimdi var mı ? Yok. Hayır yani bekar erkek kemdi yaşıtlarına kıran mı girdievet maalesef, gerçekten çileden çıkarıcı yorumları,düşünceleri var. haklısın Elektra, ben de gerçekten en başta senin,sizin gibi tepki verdim. ama sonradan bi yaşına baktım, bi de yurtdışında yaşıyormuş.
adam bildiğiniz kancayı takmış kıza,bu kız da saf gibi kaptırmış kendini. aşk zannediyor. sence var mıdır bu kıza yol göstermenin bir yolu?
ay vallahi gencecik kız hayatına yazık edecek onun üzüntüsünü yaşıyorum şu an
evlı adam :) seref yoksunu .. arkadasları da tencere kapak.. ınsanlar bazen kendı kuyusunu kendı kazar.. cok ıstıyorsan devam et:)) yakında senle de sevgılıyken/evliyken baskalarıyla takılan eglenen bırıyle bırlıktelıgın oluverır nolcakmısYakin arkadasi da 2/3 hafta sonra yenge napiyon felan seyler yazdi aceba o mu yazdittirdi gibi bi hisim vardi
haklısın... galiba ben gerçekten inanmak istemiyorum,saflığına,kandırıldığına inanmak istiyorum..Canım sen gidip evli bir erkeğe bakar mısın ? Ya da hadi sakladı ama öğrendin götüne tekmeyi basarsın. Ölüyorum bitiyorum ağlıyorum yok ikinci kadın olayım vs hiç gerçekçi gelmiyor. Adam paralı ve kısa yoldan rahat yaşama hayali bu yoksa kimse aşkından vs ölmez. Eski aşklar şimdi var mı ? Yok. Hayır yani bekar erkek kemdi yaşıtlarına kıran mı girdiBöyle tipler böyle pisliklerden darbe görünce akılları başlarına gelir. Karısının bile haberı yoktur. Belkıde ona adam rol yapıyor. Garibimde kocam bana çocuğuna düşkün iyi bir evliliği olduğunu sanıyor
Yanlış yanlışla düzelmez baksana unutmasın diye çabalar gösteriyor Tanrım hidayet versinhaklısın... galiba ben gerçekten inanmak istemiyorum,saflığına,kandırıldığına inanmak istiyorum..
çünkü öteki türlüsü gerçekten dehşet verici !
Senin için çocuklarınin ve eşinin günahına girmiş hala devam etsin istiyorsun öyle mi?Ama oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi
Iste ne derler basina ne gelecegini insan hic bilmiyor . O yuzden hepimizin defteri daha henuz kapanmadi ve yolumuz daha bitmedievlı adam :) seref yoksunu .. arkadasları da tencere kapak.. ınsanlar bazen kendı kuyusunu kendı kazar.. cok ıstıyorsan devam et:)) yakında senle de sevgılıyken/evliyken baskalarıyla takılan eglenen bırıyle bırlıktelıgın oluverır nolcakmısrahatız bu konuda :)) 19 yasında ınsan ne ara buyuyecek de saplantılı sevecek .. pişman olursun.. bu konuyu okuyanlara yanı bıze de hıc bısey olmaz..
Iste ne derler basina ne gelecegini insan hic bilmiyor . O yuzden hepimizin defteri daha henuz kapanmadi ve yolumuz daha bitmedi
o yolu da kendımız cızdıgımıze yore duzgun yola gırmek senın elınde:)Iste ne derler basina ne gelecegini insan hic bilmiyor . O yuzden hepimizin defteri daha henuz kapanmadi ve yolumuz daha bitmedi
Yok artik okadarini da kotu dusunmeyin hakkmda lutfenKız yuva yıkma planını aile planlaması bölümüne açmış ironiye bak
Kendini adama unutturmama niyetinin altında dünya ahret kardeş olma arzusu mu varda hakkında kötü düşünmeyelim?Yok artik okadarini da kotu dusunmeyin hakkmda lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?