- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Geçici bir bağlanma ilerde pişman olacaksın. Kimse vazgeçilmez degil. İlerde "dengin" birini bulunca bu yaptıklarına üzüleceksinNapayim cok sevdim kalbimi verdim bir anda kandim inandim. Baglandim baglanmak cok kotu birseymis ya.
Kizlar ben eski sevgiliimden ilgi veya kendimi unutturmamak icin arkadasins “sst” mi yazsam veya yakinindakilerini mi eklesem ? Nolur yardimci olun lutfen.
Kizacaksiniz ama ben onu hala unutamadim..
Icim yandigi halde
Hala unutamadim ya nasil bir ask acisi dir bu ? Kendime de gelemiyorum kac aydir..
boyle vicdansiz oldugunu da sanmiyorum beni sevmemeyle..
Tamwm da kolay mi her geceleri agliyorum ruyamda onu goruyorum nasil bir belaya dustum diye kendime kiziyorum bir yandan bir yandan da icim yaniyor.Kardeş adam senin ne kadar kanmaya meyilli , saf olduğunun farkında yatağa atana kadar da her şeyi der, dedirtir. Allah aşkına ailen seni gerekirse bağlasın Türkiye ye göndermesin ya hu, güya önceki gün herkese hak vermiştin, kendine çeki düzen veriyordun. Sen akıllanmazsın ama şunu bil o ölüp biten erkekler maalesef gün sonunda karılarının koynuna giriyor ve aynı şeyleri onlara fısıldıyor, senin gibi aşşırı saf ,aşık genç kızlarımız da buradan doktor soruyor nasıl dikim yama falan yaptırırım diye. Iyiden anlamıyorsun, kötüden anlamıyorsun ille başına bir şey mi gelmesi gerek.
Derken anlamadimAdam seni yazın İngiliz turist görmüş Antalya'li esnaf gibi seviyor
Ya vallaha ciddiyim aileme anlatamiyorum tek yol burasi oldu sizinlw paylasmak yanlis anlamayin beniTövbeee..
Bence sizin bütün probleminiz ilgi çekmeye çalışmak..
Tamaam da ozmn o adam nasil cesaret etmis yapmaya felanGülmüyorum ama gülünücek haldesin yapma etme evli o evli karısı var kendini herşeyden önce o kadının o annenin yerine koy benim kocam böyle yapsa yemin ediyorum kocamı da o kadını da parçalarım bulurum ağzını yırtar eline veririm yuvamı yıkmaya çalıştığı için yaşıtlarınla git eğlen sevgili ol yeni insanlar tanı
Siz bir deney falan mısınız?Tamaam da ozmn o adam nasil cesaret etmis yapmaya felan
Yok oyle birsey demek istemeriSiz bir deney falan mısınız?
Ama oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi
canım bunların hepsini eski konunda konuştuk. çok toysun, belki de hayatındaki ilk erkekti. yaşı da büyükmüş adamın seni nasıl etkileyeceğini biliyormuş.Yakin arkadasi da 2/3 hafta sonra yenge napiyon felan seyler yazdi aceba o mu yazdittirdi gibi bi hisim vardi
Yakin arkadasi da 2/3 hafta sonra yenge napiyon felan seyler yazdi aceba o mu yazdittirdi gibi bi hisim vardi
Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi dusunuptr ha soyle olabilirmis yada belki bundandir demiyorsunne oldu yenge deyince heyecanlandın mı ,sakın karısının yanında köpek gibidir ,
sen yeni aşklara bak
Adama laf ediyorlar diye mi üzüldün ?Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi dusunuptr ha soyle olabilirmis yada belki bundandir demiyorsun
Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi dusunuptr ha soyle olabilirmis yada belki bundandir demiyorsun
Şunları diyen senin gibilere hiç mi hiç üzülmüyorum. Senin o adamın evli olması bile umrunda değil.Kizlar ben eski sevgiliimden ilgi veya kendimi unutturmamak icin arkadasins “sst” mi yazsam veya yakinindakilerini mi eklesem ? Nolur yardimci olun lutfen.
Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bine oldu yenge deyince heyecanlandın mı ,sakın karısının yanında köpek gibidir ,
sen yeni aşklara bak
valla son anda gulecek halim yoktu saolun gercekten gOf gerçekten acınacak durumdasınız, yakında ana habere çıkarsınız kuma olmak için yurtdışından kaçtı diye. Sizi nasıl kandırdıysa karısını da aynı şekilde ayakta uyutuyor işte nasıl cesaret etmiş diyorsun. Seni uzaktan kandıran adam koynuna girip sabah olmamacasina seviştiği karısını daha kolay kandırır. Ben böyle saçma, iğrenç bir durumun içine nasıl düştüm demiyorsun da ama geceleri çok ağlıyorum çok aşığım diyorsun hala. Ne diyelim git yapış adama , karısı ,sen , paylaşılamayan adam üçünüz birlikte yaşayın. Sonra geceleri adamın çüküne yapışıp bu gece sıra bende kavgası yaparsınız.
çünkü gerçekleri dogruları söylüyorum olanı biliyoruz ,
yaşadık şahit olduk ondan olabilir mi acaba , tee allahımmm ,
birgün karşısına çık bakalım karısının yanında sana selam verebiliyor mu
Hayir bana o arkadasi 2/3 hafta sonra yenge flan napiyosun demesine hep derdi de bittikten sonra neden demesini anlamadimAdama laf ediyorlar diye mi üzüldün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?