Kizacaksiniz ama

Tövbeee..

Bence sizin bütün probleminiz ilgi çekmeye çalışmak..

Kizlar ben eski sevgiliimden ilgi veya kendimi unutturmamak icin arkadasins “sst” mi yazsam veya yakinindakilerini mi eklesem ? Nolur yardimci olun lutfen.

Kizacaksiniz ama ben onu hala unutamadim..
Icim yandigi halde
Hala unutamadim ya nasil bir ask acisi dir bu ? Kendime de gelemiyorum kac aydir..
boyle vicdansiz oldugunu da sanmiyorum beni sevmemeyle..

Tamwm da kolay mi her geceleri agliyorum ruyamda onu goruyorum nasil bir belaya dustum diye kendime kiziyorum bir yandan bir yandan da icim yaniyor.

Tamaam da ozmn o adam nasil cesaret etmis yapmaya felan

Ama oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi

Yakin arkadasi da 2/3 hafta sonra yenge napiyon felan seyler yazdi aceba o mu yazdittirdi gibi bi hisim vardi
canım bunların hepsini eski konunda konuştuk. çok toysun, belki de hayatındaki ilk erkekti. yaşı da büyükmüş adamın seni nasıl etkileyeceğini biliyormuş.

ancak bu aşk değil bana güven. toyluğundan dolayı böyle hissediyorsun.

bir süre sabredip geçmesini bekleyeceksin. sonra bir bakmışsın kendin bile durumun saçmalığının farkına varmışsın

ne oldu yenge deyince heyecanlandın mı , sakın karısının yanında köpek gibidir ,

sen yeni aşklara bak
Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi dusunuptr ha soyle olabilirmis yada belki bundandir demiyorsun

Of gerçekten acınacak durumdasınız, yakında ana habere çıkarsınız kuma olmak için yurtdışından kaçtı diye. Sizi nasıl kandırdıysa karısını da aynı şekilde ayakta uyutuyor işte nasıl cesaret etmiş diyorsun. Seni uzaktan kandıran adam koynuna girip sabah olmamacasina seviştiği karısını daha kolay kandırır. Ben böyle saçma, iğrenç bir durumun içine nasıl düştüm demiyorsun da ama geceleri çok ağlıyorum çok aşığım diyorsun hala. Ne diyelim git yapış adama , karısı ,sen , paylaşılamayan adam üçünüz birlikte yaşayın. Sonra geceleri adamın çüküne yapışıp bu gece sıra bende kavgası yaparsınız.

Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi dusunuptr ha soyle olabilirmis yada belki bundandir demiyorsun
Adama laf ediyorlar diye mi üzüldün ?

çünkü gerçekleri dogruları söylüyorum olanı biliyoruz ,

yaşadık şahit olduk ondan olabilir mi acaba , tee allahımmm ,

birgün karşısına çık bakalım karısının yanında sana selam verebiliyor mu

ne oldu yenge deyince heyecanlandın mı , sakın karısının yanında köpek gibidir ,

sen yeni aşklara bak
Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi
valla son anda gulecek halim yoktu saolun gercekten g
Adama laf ediyorlar diye mi üzüldün ?
Hayir bana o arkadasi 2/3 hafta sonra yenge flan napiyosun demesine hep derdi de bittikten sonra neden demesini anlamadim

hanımlar çok haklısınız, ben de en başta sizin gibi tepki verdim, o kadar sinirledim ki...

ancak daha sonra üzüntümün ağır bastığını fark ettim. bu kız toy,cahil,daha çocuk

fena kandırılmış, neyse ki buraya yazmayı akıl etmiş. gerçekten anlayamıyor.

yani bence şaka veya inadına yapmıyor. gerçekten idrak edemiyor.

gözlerini açmasını sağlayabilsek keşke

NOT: hatta bir önceki konusundaki yorumlara bakabilirsiniz. durum gerçekten vahim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…