- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #2.281
konu umay olursa konu sence sakın olurmuKız dur allahını seversen zaten ortalık karışık
Üçlünün hayalini kuruyor o şimdi durkız sen cok fenasın bılıyormusun umay. şuan acı cekmen lazımdı sevgılın senı terk ettı..
tek kale mac. helal umay...Üçlünün hayalini kuruyor o şimdi dur
kaldımıkı can rabbım akıl gonderırken bunlar av pesınde baksanaBi bitmediniz ya evli adamla ilişki yaşamak da ne demek? Nasıl güvenirsin cidden hayret ediyorum. Eşini aldatan bir sana güvenilir mi? Güzel seviyormuş da felan filan. Geçin bu lafları sizin gibiler yüzünden aile düzeni kalmayacak.
Midem bulanıyor artık. Bu devirde yaşamaktan nefret ettim.kaldımıkı can rabbım akıl gonderırken bunlar av pesınde baksana
Umay gız kahvelerı getır ablalarına hizmette kusur etme. ha elin işde gozun oynasta kalk hele
insanlar kotu can kadınıda erkegıde edep denılen bışey bilmiyorlarMidem bulanıyor artık. Bu devirde yaşamaktan nefret ettim.
Ahhhh Şu kadınların birbirine yaptığını kimse yapmıyor.insanlar kotu can kadınıda erkegıde edep denılen bışey bilmiyorlar
işteAhhhh Şu kadınların birbirine yaptığını kimse yapmıyor.
Nasıl yürüyor?kızceler umay şuan özelden bana yuruyor
kumalıgı kabul etırmeye calişıyor eee buldu benım gıbı guclu gacıyı.Nasıl yürüyor?
Baktim normal mesajdan anlarsin diye ama anlamiyorsunkızceler umay şuan özelden bana yuruyor
Anlamadım?kumalıgı kabul etırmeye calişıyor eee buldu benım gıbı guclu gacıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?