- 28 Ağustos 2020
- 8.957
- 40.895
- 498
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #2.241
Adam hiçbir şey alamamış ki bundan niye yatırım yapsınSen bırak kim kimi boşuyor. Bak eller metreslerine neler neler veriyor. Senin öküz ne yaptı sana sahte hesap açmak dışında?
Hesabi kapamis , ben gittim hesap gitti burdakilwr adamiin gunahini aliyor kim daha iyi bilir ya benden baska ? devam etse ben gorurdum ben engelledim ettim hesap gitti.Bunlar neden ayrilmis? Adam yeni metres mi bulmus?
Ne vericektim ki ?Adam hiçbir şey alamamış ki bundan niye yatırım yapsın
adam fakır fakır umayda koparsaydı. baska metreslerıne yedırecektıSen bırak kim kimi boşuyor. Bak eller metreslerine neler neler veriyor. Senin öküz ne yaptı sana sahte hesap açmak dışında?
Herseyi kabul ettim alttan aldim ne yapsaydim baska ?adam yenı av bulmuş. ne yapsın umayı hıc bişeyı kabul etmemiş adamda basmiş tekmeyi
halen dıyor ben gittim hedap gıttıHesabi kapamis , ben gittim hesap gitti burdakilwr adamiin gunahini aliyor kim daha iyi bilir ya benden baska ? devam etse ben gorurdum ben engelledim ettim hesap gitti.
sen bır tıke ekmek yedınmıHerseyi kabul ettim alttan aldim ne yapsaydim baska ?
Ay çok üzüldümBi ara sordu, nasıl kuma gidecem diye. Öyle ya nasıl gidecek? Adamın numarası bile yok kızda.
Umay o kadar yazdık hiçbiri sana acaba mi bile dedirtmedi dimi.Hesabi kapamis , ben gittim hesap gitti burdakilwr adamiin gunahini aliyor kim daha iyi bilir ya benden baska ? devam etse ben gorurdum ben engelledim ettim hesap gitti.
Cubku dogrularhalen dıyor ben gittim hedap gıttı
Euro. An itibariyle 1 euro=9,52 TL burda.Ne vericektim ki ?
Dedittirdi yalan yok ama siz herseyi dalgaya vuruyorsunuz sevmiyorum boyleUmay o kadar yazdık hiçbiri sana acaba mi bile dedirtmedi dimi.
Hah işte şu zihniyette birine laf anlatmaya çalışıp sinir oluyorsunuz büyük ihtimal fake ve kendince eğleniyor. Dalgamızı geçelim gülelim eğlenelim bu kadar basitOlurum belki
Hesabi kapamis , ben gittim hesap gitti burdakilwr adamiin gunahini aliyor kim daha iyi bilir ya benden baska ? devam etse ben gorurdum ben engelledim ettim hesap gitti.
he he o dogru bızyalanCubku dogrular
He verip de yeseydiEuro. An itibariyle 1 euro=9,52 TL burda.
Karısını kaybedecek? Demek ki karısı senden kıymetli.Herseyi kabul ettim alttan aldim ne yapsaydim baska ?
Ben sana gayet ciddi yazdım. Sen ciddi yazanları bile umursamadinkiDedittirdi yalan yok ama siz herseyi dalgaya vuruyorsunuz sevmiyorum boyle
yapma gurban oldugum ben sana anlatırım bız oraları coktan gectıkBen konunun tamamini okumadim. Adam evli deyince benim sinirler zip zip ziplamaya basladi cunku.
Sosyal medyadan mi tanistiniz? Sen su isi bastan anlat hele.
Umursadim , ama isi dondurup gene laf sokuyorsunuzBen sana gayet ciddi yazdım. Sen ciddi yazanları bile umursamadinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?