- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Bacım bız değilde sen bizim zekamızla dalga geçiyorsun. Yaa yok mu oralarda şöyle boylu poslu düzgün yahşi erkekYa dalga gecmeyiniz , ama baskalariyla konussa yapar mi bunu hayir ? Hersey cok tesaduf ben geldim acildi gitti , ve gitti?
yoh kulakları tıkalı bacım yorma kendiniYavrucum başkalarına gerek yok zaten, adamın nikahlı karısı var.
Sesim geliyor mu?
Ya dalga gecin siz , he var olur gelBacım bız değilde sen bizim zekamızla dalga geçiyorsun. Yaa yok mu oralarda şöyle boylu poslu düzgün yahşi erkek
Çaktırma yav laf şey yapması o afhjjkemıgın ya
kemıgın yasıdamı var ben kac oluyorum ozaman
Kemik yaşı o bikerem
Başkalarının olmadığına ikna etmeye çalışıyor bizi.Bacım bız değilde sen bizim zekamızla dalga geçiyorsun. Yaa yok mu oralarda şöyle boylu poslu düzgün yahşi erkek
Dalga geçmiyorum yok mu bekar düzgün erkek tanışman için diyorum kendim için demiyorumYa dalga gecin siz , he var olur gel
Hikayemi bilmiyoreunuz anlatiyim mi bariDalga geçmiyorum yok mu bekar düzgün erkek tanışman için diyorum kendim için demiyorum
zaten evlı degılkı onun ıcın adam askından verem olmuşBaşkalarının olmadığına ikna etmeye çalışıyor bizi.
Adamin evli olması önemsiz bir detay sanki
Tamam da ozmn bana acildi ozel ? Yoksa hesap kalirdiBaşkalarının olmadığına ikna etmeye çalışıyor bizi.
Adamın yaşını merak ettim kesin göbeği önde giden elinde telefon cüzdan araba anahtarını masaya koyan krolardandır agjkkBaşkalarının olmadığına ikna etmeye çalışıyor bizi.
Karşı taraf çoktan kapatmış hatlar kopukYavrucum başkalarına gerek yok zaten, adamın nikahlı karısı var.
Sesim geliyor mu?
anlat kuzum ne yasattı o kartzampara boyu posu devrılsıce. ahh kuzum genc yasta erıdın askındanHikayemi bilmiyoreunuz anlatiyim mi bari
Ne wlaka ?Karşı taraf çoktan kapatmış hatlar kopuk
Hikayeyi boşver sen ben sana diyorum ki kendine uygun yakışıklı bekar birini bul senin ki aşk değil takıntıHikayemi bilmiyoreunuz anlatiyim mi bari
anlat kuzum ne yasattı o kartzampara boyu posu devrılsıce. ahh kuzum genc yasta erıdın askından
Sana özel diyelim.Tamam da ozmn bana acildi ozel ? Yoksa hesap kalirdi
Dmek ki sevmis seviyordu.Sana özel diyelim.
Ne olacak, ne geçecek eline?
Onu söylesene?
Adam şuan karısıyla uyuyor belki başka şeyler yapıyor sen hala bana özel hesoay açtı diyorsun.
gurban oldugum sana acıldı. sana kalk hele bır pıtık yemek ye kan gıde beynı gadasını aldıgımTamam da ozmn bana acildi ozel ? Yoksa hesap kalirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?