- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Memelekettem gittim bile diyorum nasi guvenikazancak yapcak
sen bır yolunu bulursun pardon kartzampara bulurMemelekettem gittim bile diyorum nasi guvenikazancak yapcak
Djdjdjdkdkdk haykirdim hesab gitti bidaha yapmaz goze almazsen bır yolunu bulursun pardon kartzampara bulur
hele o bos beynı koy yastıga. . kapat o gozuUyuyaamiom
sen dalga gecıyorsunDjdjdjdkdkdk haykirdim hesab gitti bidaha yapmaz goze almaz
Hayir hesabi gitmis tek beni goze almis demek ki yolunu bulur dedinyasen dalga gecıyorsun
baslarım askınada o adamada yeter içim şiştı bu ne askmiş arkadasHayir hesabi gitmis tek beni goze almis demek ki yolunu bulur dedinya
Ise isin icinde olmayinca anlamazmis insanoglubaslarım askınada o adamada yeter içim şiştı bu ne askmiş arkadas
sen 19 yasındasın ne yasadın pardonIse isin icinde olmayinca anlamazmis insanoglu
Bu isin icinde olmazsan kahsettimsen 19 yasındasın ne yasadın pardon
heheBirkere uyaran kisiden duydugumdw sokaktw demjstim gitcocuguna karina diye dedi ki sonradan ee bu adam ne bok yedi diye dusunurler dedi yanni baksaniza tek benim icin goze almis okdr seyi simdi bir empati yapip bakin. Hem ben gittim hesab gitti hem boyle bir olay.
19 yaşında bu neyin sevdası anlamak mümkün değil,adam evli üstelik bekarda olsa eğmez ki.boşuna yormayın kendinizi cezasını bulunca anlar....
O zaman bu kaldırın toplum ahlaki falan diyenler haklı oluyor.malum diziden sonra (cansu dereli) aldatma konuları baya baya fazlalaştı forumlarda.
Kızım beni delirtmek mi istiyorsun? Hesap almak parayla değil, sınırlı sayıda da değil. 39393993 tane hesabı vardır o zamparanın.Tamam da ozmn bana acildi ozel ? Yoksa hesap kalirdi
Ne hesabı bu böyle ..Kızım beni delirtmek mi istiyorsun? Hesap almak parayla değil, sınırlı sayıda da değil. 39393993 tane hesabı vardır o zamparanın.
Günaydın ablamNe hesabı bu böyle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?