Kizacaksiniz ama

Kandırmak böyle birşey işte,umayında yaşı zaten ufak niye kanmasın ki,iki güzel söz dedinmi tamamdır bu iş.

25 yaş hangi ara evlendi acaba.
kartzampara belkı evlı degıldır. bu suzmeyı kandırıyor. 19 yasında olup oyle olgun kız tanıyorum ben masallah onlara bu konu sahıbını aksam dan berı cözemedım

ahh ahhh benı seven kocısım hemen hesap acıyorsun

Kız Allah seni ne etmesin, biz sanki anlamadık bunları. Burda 30 küsur yaş, çoluklu çocuklu, iş hayatında ve özel hayatta türlü insan görmüş, insanlardan yediği darbeler ve gördükleri şeyler ile ruhu deve tabanına dönmüş bu kadar kadın anlamıyor bişey, bizim küçük cıvır bi zampara takımını nasıl da çözmüş, bi sen biliyon zaten, he. Hikayem de hikayem, biz bunlar gibi neler gördük yavrucum, sayfa sayfa zaten bu hikayem dediğin şeye göre sana dil dökmüşüz zaten, değişen birşey yok. Fiks hikaye işte, evli çakal zampara herif, inanmaya dünden razı gözü açılmamış saf genç kız. Sen bu kafayla daha çok kullanılırsın, aklını başına al.

kartzampara belkı evlı degıldır. bu suzmeyı kandırıyor. 19 yasında olup oyle olgun kız tanıyorum ben masallah onlara bu konu sahıbını aksam dan berı cözemedım
Yaşı bile gerçek değildir kandırıyorda olabilir.
aksamdan berı beyın aktarıyorum umay hanıöefendıye ama gık yok
Kendi kararı sonuçta bizler doğru yolu gösteririz sadece.
cıtten gece agzım bozulmasın dıye komıklıge verdım.
Aman ha ona gerek yok burada

Katibin Ruhu işte benım dılımden dokulemeyen cumleler tesekur ederim sana

cıttıyım boyle olan varsa dusunce anlamıyla terlık yesınler bu nedır. kadınlar kulubune bak ya ya bosanan aldatılan hamıle olan cocuguda darbe yemiş insanlar var aklı kıtmı ne bunun
Gençlik işte akıl havalarda uçuyor.
Oysaki gerçek yaşam böyle değil öyle silleler atar ki ne olduğunu anlayamaz bile.

Gençlik işte akıl havalarda uçuyor.
Oysaki gerçek yaşam böyle değil öyle silleler atar ki ne olduğunu anlayamaz bile.
hayat öyle kendını gosterıyorkı. sen mutlu olamazsın diye bıraz kendınıze gelın. ask mesk hayal hıkaye önemli olan sey kariyer sahibi olmak zaten ilerı yaslar da esın sevgilin olur

Hesap açamıyorlar diye birşey yok, çatır çatır açıyorlar. Adliyedeyim yahu, benden iyi mi bilecek bu ufaklık? Açarlar ama ailesini koymazlar. Kendi fotoları olursa olur anca.

Hayir ? Bak hrkes yanlis anliyor ama ozaman neden cokca kossun istemedigim halde haberim oldugunda neden desin kaybetmemek icin ? Muzikler acti sarki herseyi
Sanki mağarada büyümüşsün gibi konuşuyorsun yahu hiç mi görmedim duymadın? Biraz aşk filmi izle, kitap oku. Erkeklerin genel taktiklerini öğren. Sanki dün dünyaya atmışlar seni, ama neden deyip duruyorsun. Biz hepimiz anlıyoruz nedenini bir sen göremiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…