Kizacaksiniz ama

Demiycektir gizli yaocaktir yoksa nie desin israrla
Off adamda açmış kollarını umay gelsede ben ona ev tutsam diyor. Yav adam senin takıntılı aklın bir karış havada akli melekelerin çalışmıyor diye topuklamış. Yoksa ohooo sende bu ikinci kadın olma arzusu varken çoktan seni metresi yapardı

Papatya çayı isteyen var mı? Bakın şu an içiyorum hem de bol limonlu pek güzel, kelebek gibi oluyorsunuz, öyle ki gök delinircesine yağan yağmura bile ay ne romantik diyorsunuz
Kronik uykusuzluk mağduru olarak damacana ile içsem fayda etmiyor kendileri:)) Çay olmayan haline bayılırımm

bas belası bu hanı beyın

Hayirnsonradan dank etti kafama bunlar
Nasıl sonradan dank ediyor?
Sen zaten duymuşsun evli olduğunu, güya inkâr etmiş.

Sonra sana imam nikahı diyor, tutucam diyor neden resmi nikah var normal bir evlilik diye sormuyorsun?

Bu kadar da aklını kullanamıyor olamazsın herhalde değil mi?

Papatya çayı isteyen var mı? Bakın şu an içiyorum hem de bol limonlu pek güzel, kelebek gibi oluyorsunuz, öyle ki gök delinircesine yağan yağmura bile ay ne romantik diyorsunuz
Umayın mutfak tüpüne benzeyen sevgülüsünün o saf ve temiz aşkını da görebilecek miyiz?

Aynen.
İki üç defa görüşmüş, telefonu bile almamış ama ev tutucak buna ancak Umay inanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…