- 12 Temmuz 2006
- 58.776
- 224.429
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.901
bak bu mesajın çok güzel.Boyle deme bak gercekten birbirmizi gormuyoruz felan ama da , agir laflar ediyorsun sana gore hos ama benim belki kalbimi kiriyorsun? Sonucta Allah var simdi herkes tamam hata yapabilir ama sen bilerek suan yuzume camur atiyorsun. Herkesin karakteri ayri . Kimisi evde tecacuz edilip icine kapaniyor kimisi mutluluk bulamiyor kaniyor herkes ayri. Rica ediyorum yapma.
sahiplenmek de bu değil ama. birinin tek ve biricik eşi olmaktır. senin derdini sabaha kadar dinleyecek, kararlarına saygı duyup sana destek olacak birini bulman lazım.Ben oyle sahiplenen birisini istiyorum
Güzellikle de anlattım, lakin iyilikten maraz doğuyormuş, kuma gitmeyi düşünen, burada aldatılan bir kadına '' Kocan o kadını sevmese onunla konuşmazdı. '' iması yapan birine yumuşak bile konuşuyorum.Boyle deme bak gercekten birbirmizi gormuyoruz felan ama da , agir laflar ediyorsun sana gore hos ama benim belki kalbimi kiriyorsun? Sonucta Allah var simdi herkes tamam hata yapabilir ama sen bilerek suan yuzume camur atiyorsun. Herkesin karakteri ayri . Kimisi evde tecacuz edilip icine kapaniyor kimisi mutluluk bulamiyor kaniyor herkes ayri. Rica ediyorum yapma.
Mune geldiyse dağılabiliriz.Hanımlar ce-eeee dini yorumlara girmiyoruz, Arap'lardan bahsetmiyoruz.
Kahve mi içiyorsunuz siz? Uykunuz kaçıyor sonra yaz çiz sabahı buluyorsunuz hepiniz.
Kahve yok, tez elden papatya çayı içiyorsunuz benim gibi
BasıldıkHanımlar ce-eeee dini yorumlara girmiyoruz, Arap'lardan bahsetmiyoruz.
Kahve mi içiyorsunuz siz? Uykunuz kaçıyor sonra yaz çiz sabahı buluyorsunuz hepiniz.
Kahve yok, tez elden papatya çayı içiyorsunuz benim gibi
Ben sevdimmi. Hemen cok baglaniyorum cok seviyorum kendimden fok deger veriyorum sadece o o o diyorum sonra iste baglaniyorum . Kendimi sevmiyorum onu ilk siraya koyuyorum ondan da het zmn mutsuz oluyorum arkadaslarim cok diyor yavrum kendini 1 numara da tut ama boyle de olsam gidiyorlar gozu yuksek kiz die felan veya argo agresif...bak bu mesajın çok güzel.
bize anlat madem neden böyle mutsuz ve karamsarsın? belki gerçekten anlatsan bir çözüm bulacağız.
ne sahıplenmesı senı 2cı yapacak. anladın mı benıBen oyle sahiplenen birisini istiyorum
Gidip oyke yasayim bari. Kendime ev sonra o ara sira .anlatamıyorsun yasın 19 kumalıktan bahsedıyorsun kendıne gel senın yasında kız kardesım var benım.. degıl kumalık oyle bır cumle kursa agzının ortasına yer tokadı
Ama genede onun yakinindayim olurdum ;(ne sahıplenmesı senı 2cı yapacak. anladın mı benı
desınler sen kendıne deger ver. dengınle takılBen sevdimmi. Hemen cok baglaniyorum cok seviyorum kendimden fok deger veriyorum sadece o o o diyorum sonra iste baglaniyorum . Kendimi sevmiyorum onu ilk siraya koyuyorum ondan da het zmn mutsuz oluyorum arkadaslarim cok diyor yavrum kendini 1 numara da tut ama boyle de olsam gidiyorlar gozu yuksek kiz die felan veya argo agresif...
Şu söylediklerin normal ilişkide bile sağlıklı değil sen evli adamla olan ilişkiyi normal karşılayalım istiyorsun.Ben sevdimmi. Hemen cok baglaniyorum cok seviyorum kendimden fok deger veriyorum sadece o o o diyorum sonra iste baglaniyorum . Kendimi sevmiyorum onu ilk siraya koyuyorum ondan da het zmn mutsuz oluyorum arkadaslarim cok diyor yavrum kendini 1 numara da tut ama boyle de olsam gidiyorlar gozu yuksek kiz die felan veya argo agresif...
nerde tutacaksın acaba bu akıllamıGidip oyke yasayim bari. Kendime ev sonra o ara sira .
o zaman bir denge sağlaman lazım.Ben sevdimmi. Hemen cok baglaniyorum cok seviyorum kendimden fok deger veriyorum sadece o o o diyorum sonra iste baglaniyorum . Kendimi sevmiyorum onu ilk siraya koyuyorum ondan da het zmn mutsuz oluyorum arkadaslarim cok diyor yavrum kendini 1 numara da tut ama boyle de olsam gidiyorlar gozu yuksek kiz die felan veya argo agresif...
O demisti ev tutacam alcam die sananerde tutacaksın acaba bu akıllamı
Karısı ile uyuyor şu an. Bu gerçek. Alış.Ama genede onun yakinindayim olurdum ;(
dua et kardeşim degılsın sen kendını nerde bulurdunAma genede onun yakinindayim olurdum ;(
Onun tuttuğu evde mi kalacaksınO demisti ev tutacam alcam die sana
lan sen degmezsın yeminleO demisti ev tutacam alcam die sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?