Kizacaksiniz ama

bak bu mesajın çok güzel.
bize anlat madem neden böyle mutsuz ve karamsarsın? belki gerçekten anlatsan bir çözüm bulacağız.

Güzellikle de anlattım, lakin iyilikten maraz doğuyormuş, kuma gitmeyi düşünen, burada aldatılan bir kadına '' Kocan o kadını sevmese onunla konuşmazdı. '' iması yapan birine yumuşak bile konuşuyorum.

Hanımlar ce-eeee dini yorumlara girmiyoruz, Arap'lardan bahsetmiyoruz.

Kahve mi içiyorsunuz siz? Uykunuz kaçıyor sonra yaz çiz sabahı buluyorsunuz hepiniz.

Kahve yok, tez elden papatya çayı içiyorsunuz benim gibi
Mune geldiyse dağılabiliriz.

Yaban kaçar

anlatamıyorsun yasın 19 kumalıktan bahsedıyorsun kendıne gel senın yasında kız kardesım var benım.. degıl kumalık oyle bır cumle kursa agzının ortasına yer tokadı

bak bu mesajın çok güzel.
bize anlat madem neden böyle mutsuz ve karamsarsın? belki gerçekten anlatsan bir çözüm bulacağız.
Ben sevdimmi. Hemen cok baglaniyorum cok seviyorum kendimden fok deger veriyorum sadece o o o diyorum sonra iste baglaniyorum . Kendimi sevmiyorum onu ilk siraya koyuyorum ondan da het zmn mutsuz oluyorum arkadaslarim cok diyor yavrum kendini 1 numara da tut ama boyle de olsam gidiyorlar gozu yuksek kiz die felan veya argo agresif...

desınler sen kendıne deger ver. dengınle takıl

Şu söylediklerin normal ilişkide bile sağlıklı değil sen evli adamla olan ilişkiyi normal karşılayalım istiyorsun.

o zaman bir denge sağlaman lazım.
sen sevgi ve ilgi arıyorsun aslında.
yine sev sana sevme demiyoruz hatta birini sevmek için en güzel yaştasın.
ama evli çocuklu birinin kapatması olmak sana sevgi getirmeyecek.
dengini bulman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…