Kizacaksiniz ama

Yani canım maalesef kolayca seni yatağa atıp istediğini alacak ama karısından ayrılmayacak, sen de ah ilk kez onunla seviştim şimdi nerelere gidem ben diye el mecbur kendine layık gördüğün ikinci kadın olacaksın. Don lastiği gibi bu olay uzayacak taa ki kopana kadar,
Twmamda o billiyor asla yapmiyacagimi ee ? Bende yapmam kesinlikle evlenmeden once yani anlamadim bunu neden anlamiyoreunuz

Twmamda o billiyor asla yapmiyacagimi ee ? Bende yapmam kesinlikle evlenmeden once yani anlamadim bunu neden anlamiyoreunuz
Tamam ben ikna oldum, ama işte sen her şeye kanıyorsun ya orda bi şüphe duyuyor insan imam nikahı der , zaten evlencez der, bak ne kadar zaman geçti seni unutamadım zalımın kızı bu aşk değil de nedir der. Bir bakmışsın yapmam denilenler olmuş bitmiş. Ateşle barut yanyanayken her şey bir anlık. O yüzden uyarıyoruz sadece adamın niyeti o, çünkü. Sen kendine mukayyet ol , konuşmak görüşmek isterse uzak dur. Daha yolun başındasın daha kaç kişiye aşık olacaksın, ölüp biteceksin tüm hakkını bu kartolozda kullanma.

Tamam ben ikna oldum, ama işte sen her şeye kanıyorsun ya orda bi şüphe duyuyor insan imam nikahı der , zaten evlencez der, bak ne kadar zaman geçti seni unutamadım zalımın kızı bu aşk değil de nedir der. Bir bakmışsın yapmam denilenler olmuş bitmiş. Ateşle barut yanyanayken her şey bir anlık. O yüzden uyarıyoruz sadece adamın niyeti o, çünkü. Sen kendine mukayyet ol , konuşmak görüşmek isterse uzak dur. Daha yolun başındasın daha kaç kişiye aşık olacaksın, ölüp biteceksin tüm hakkını bu kartolozda kullanma.
Hoca vs seyler dediydi ama iste anlamamiwrim o sira

Niye burda yasiyorum die ne anlama getiriyorsun beni?
Ne anlama getireceğim yahu?
Hollanda'da yaşıyorsun ama hala yok kızlık vermek yok vermedim gibi tabirlerin var. Bu tabirler yanlış. Bir kadın alınacak verilecek bir eşya değildir.

Tamam siz benim hikayemi bilmiyordunuz ondan bilip bilmeden yorum yapiyorsunuz . Bilseniz bska bakardiniz konuya
Ablacım ne hikayen var Allah aşkına? Evli adamı unutamamışsın, burada kendi kendine yazıp çiziyorsun. Bi diyorsun ki unutamadığımı yazdım bi diyorsun ki kendimi unutturmamak için sshh falan yazsam mı. Herkes hikayesinin arkasına sığınıyor. Buradaki çoğu kadının hikayesi benzer, hepimiz hayatımızda zorluk gördük. Zorluk görmedim, hiç acı çekmedim diyen bir tane kadın bulamazsın. Bende çok zorluk çektim, mesela baba sevgisi hissetmedim ama gidipte evli erkeği unutamadım diye burda ağlamadım. Herşeyi drama bağlamayın yahu.

Unutup yoluna bakmalısın evli bir erkekten sana hayır gelmez zararın neresinden dönersen kárdır..

Ablacım ne hikayen var Allah aşkına? Evli adamı unutamamışsın, burada kendi kendine yazıp çiziyorsun. Bi diyorsun ki unutamadığımı yazdım bi diyorsun ki kendimi unutturmamak için sshh falan yazsam mı. Herkes hikayesinin arkasına sığınıyor. Buradaki çoğu kadının hikayesi benzer, hepimiz hayatımızda zorluk gördük. Zorluk görmedim, hiç acı çekmedim diyen bir tane kadın bulamazsın. Bende çok zorluk çektim, mesela baba sevgisi hissetmedim ama gidipte evli erkeği unutamadım diye burda ağlamadım.
Tamam da pesimden cok kostu ittigimmhalde sarkilar acti ismimi yazdi herseyi yapti etti binlar bosa mi benim de kalbim var yaniyor

Tamam da pesimden cok kostu ittigimmhalde sarkilar acti ismimi yazdi herseyi yapti etti binlar bosa mi benim de kalbim var yaniyor

Takılmışsın kalmışsın ya. Ee tamam online terapi al, unutmaya çalış. Bu adama kendini unutturmamaya çalışmak yerine kendin için faydalı birşey yap doktora falan git mesela.

Suan guluyorwunuz delan da basiniza gelse ama sevinirsiniz birisi bunu yapsa size
Nereden biliyorsun başımıza gelmediğini?
Biz taş kalpli değiliz, bende sevdiğim insanla ayrıyım ama kalkıp drama bağlanıyorum, doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorum.

Drama gerek yok ona bakarsan teklifini reddettiğim adam bana seranadlar yapmıştı. Mücevherler alıyordu hepsınıde reddettim. İki gün sonra başkasına aynılarını yaptı çokta şey yapma

Seni elde edip kullanmak için.
Cidden hala anlamıyor musun?
Ama ondan sonra da en son boyle olmustu.
telefonlarimi messengerdan gec aramaya basladi 15 dakkaya ariyca deyip ertesi gun 5 de aradi oglen felan sonra ben gormemissim yarim saat aonra yeniden aradim sonra iste goruldu atmis 2 saat sonra yeniden aradim
Belki kizmistir die dusundum sonra iste acti bi degisik soguk gibi konustu bana
Sonra iste biseyle diycekti ama cafedeydi sonra dedi 5 dakkaya aricam ama halbuki hep oyle deyip acmiyor veya taaa gec aciyor neyee dedim
Kapama dedim Bende benim icin musait olsana felan dedim aonra iste dedi pesimi biraksana ya pesimi niue birakmiyon engellicem veya engelle dedi hatirladifima gore oyleydi Sonra iste bende bundan aonra hersey benim icin bitti defoo git hidaha asla ulasma bana bir yerden dedim sonra iste engelledim o sira sonra arkadasin hesabindan aradi 2 kez acmadim sonra 2 gn sonra hesabi kapatti?

Back
X