Kizacaksiniz ama

ne sahıplenmesı senı 2cı yapacak. anladın mı benı
Nafile çaba, daha 19 yaşında ama hayata vakıf olduğunu sanan, o adamın karısını sevmediğini, karısını sevse benimle birlikte olmazdı diye düşünen bir kıza 228 sayfada yazsanız anlatamayacaksınız.

Nafile çaba, daha 19 yaşında ama hayata vakıf olduğunu sanan, o adamın karısını sevmediğini, karısını sevse benimle birlikte olmazdı diye düşünen bir kıza 228 sayfada yazsanız anlatamayacaksınız.
cok haklısınıx beyın yok zor tutuyorum kendımı benı banlamazsanız icimi doksem olurmu

o evin içinde yapayalnız yaşayacaksın ve her an kapıdan girsin diye bekleyeceksin.
bu mu sahiplenen erkek?
o yokken biri evine girse ne olacak?
hani sahiplenen erkek nerde?
Sahiplenen erkek kumasını sermaye bile yapabilir Allah korusun sonuçta böyle örnekler var.

Ben sevdimmi. Hemen cok baglaniyorum cok seviyorum kendimden fok deger veriyorum sadece o o o diyorum sonra iste baglaniyorum . Kendimi sevmiyorum onu ilk siraya koyuyorum ondan da het zmn mutsuz oluyorum arkadaslarim cok diyor yavrum kendini 1 numara da tut ama boyle de olsam gidiyorlar gozu yuksek kiz die felan veya argo agresif...
Psikolojik destek alman şart, bunlar normal cümleler değil.

sen birinin seni sahiplenmesini istiyorsan -bana göre bu da çok yanlış ama neyse -
sana soyadını verip her gün işten senin evine gelen birini bulman lazım. anladın mı?

Papatya çayı isteyen var mı? Bakın şu an içiyorum hem de bol limonlu pek güzel, kelebek gibi oluyorsunuz, öyle ki gök delinircesine yağan yağmura bile ay romantik diyorsunuz😍
suan yapıyorum yoksa bu kız benı kalpten goturecek

Back
X