- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.478
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #1.921
Ölmeyi bayılmak sanıuorsun sen herhalde.Ama genede onun yakinindayim olurdum ;(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölmeyi bayılmak sanıuorsun sen herhalde.Ama genede onun yakinindayim olurdum ;(
birisi gormustu orda beni aklima getirdiniz simd dedi ki ipsip sapsiz kimdi o arkandaki diebak kapılırsın bır sapsıza senı kotu yola kadar goturur. aklını basına al yasın kucuk kariyer sahıbı ol.
Karısının haberi var mı bundan?O demisti ev tutacam alcam die sana
Evet kuma o.Onun tuttuğu evde mi kalacaksın
Nafile çaba, daha 19 yaşında ama hayata vakıf olduğunu sanan, o adamın karısını sevmediğini, karısını sevse benimle birlikte olmazdı diye düşünen bir kıza 228 sayfada yazsanız anlatamayacaksınız.ne sahıplenmesı senı 2cı yapacak. anladın mı benı
o evin içinde yapayalnız yaşayacaksın ve her an kapıdan girsin diye bekleyeceksin.O demisti ev tutacam alcam die sana
Evet şamanizme dayanıyor bak bu örneğim afhjkOohhoo böyle ne çok şey var yapılan. Bir çok gelenek Şamanizmden kalmış mesela hala yapıyoruz hatta bazı şeyleri dinde var olduğunu sandığımız için yapıyoruz. Ama artık bunları arındırmak zor
Demiycektir gizli yaocaktir yoksa nie desin israrlaKarısının haberi var mı bundan?![]()
cok haklısınıx beyın yok zor tutuyorum kendımı benı banlamazsanız icimi doksem olurmuNafile çaba, daha 19 yaşında ama hayata vakıf olduğunu sanan, o adamın karısını sevmediğini, karısını sevse benimle birlikte olmazdı diye düşünen bir kıza 228 sayfada yazsanız anlatamayacaksınız.
Sahiplenen erkek kumasını sermaye bile yapabilir Allah korusun sonuçta böyle örnekler var.o evin içinde yapayalnız yaşayacaksın ve her an kapıdan girsin diye bekleyeceksin.
bu mu sahiplenen erkek?
o yokken biri evine girse ne olacak?
hani sahiplenen erkek nerde?
Psikolojik destek alman şart, bunlar normal cümleler değil.Ben sevdimmi. Hemen cok baglaniyorum cok seviyorum kendimden fok deger veriyorum sadece o o o diyorum sonra iste baglaniyorum . Kendimi sevmiyorum onu ilk siraya koyuyorum ondan da het zmn mutsuz oluyorum arkadaslarim cok diyor yavrum kendini 1 numara da tut ama boyle de olsam gidiyorlar gozu yuksek kiz die felan veya argo agresif...
Rabbım akıl gonderırken sen nerdeydın.Demiycektir gizli yaocaktir yoksa nie desin israrla
İmam nikahı, ev tutma sen evli olduğunu basbayağı biliyordun yani değil mi?O demisti ev tutacam alcam die sana
Sermaye ne dmkSahiplenen erkek kumasını sermaye bile yapabilir Allah korusun sonuçta böyle örnekler var.
Fake hesaptan aşkısıyla konuşuyorduRabbım akıl gonderırken sen nerdeydın.
Hayirnsonradan dank etti kafama bunlarİmam nikahı, ev tutma sen evli olduğunu basbayağı biliyordun yani değil mi?
suan yapıyorum yoksa bu kız benı kalpten goturecekPapatya çayı isteyen var mı? Bakın şu an içiyorum hem de bol limonlu pek güzel, kelebek gibi oluyorsunuz, öyle ki gök delinircesine yağan yağmura bile ay romantik diyorsunuz![]()
Ne konuşuyorsak burda. Adam karısının kucağında Allah bilir kaçıncı uykuyu uyuyor şu an.Demiycektir gizli yaocaktir yoksa nie desin israrla