Kızaran dudak? Anksiyete yardımcı olur musunuz lütfen?

Sirinnn00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
131
156
103
31
merhaba cok zor durumdayım kendimi kötü hissediyorım ben 2015 yılında anksiyete teşhisiyle belirli süre psikoterapi ve ilac kullandım 1 yıl kadar ondan sonra evhamlıydım ama suan cok entresan seyler yaşıyorum bu anksiyeteden mi bilmiyorum 20 gün önce markete gitmiştim cok kalabalıktı acaba corona oldum mu diye cok korkmuştum gece uyandığımda titredim acayip korkuyla 20 dakika sonra gecti üzerinden 20 gün geçtiği için unutmuştum ancak hala evhamlıyım evden biri oksurdugunde korkuyorum ama asıl problemim kızaran dudak yatağa yatınca dudaklarımda yanma ve kızarma oluyor kalkıp dolaşıyorum geciyor cok tuhaf degil mi bu anksiyeteden olabilir mi yaşayanınız var mı yardımcı olun nolursunuz tesekkür ederim hayırlı geceler

Geçmiş olsun Allah şifalar versin ama stresin anksiyetenin yapmıyacağı bişi yok ben o korku kaygıdan hastanelik oldum tomografi covid testi yapıldı herşey temiz sonuç stres anksiyete vücudumdaki ağrılar bana hareket ettirmiyo ağrı mı desen kaşıntı kabarmamı desen , mide bağırsak sorunumu desen ,daha neler o yüzden ben hiç şaşırmıyorum anksiyete herşey yapar Allah ım şifalar versin hepimize

Size de cok geçmiş olsun cok zor gerçekten Rabbim herkesin şifasını versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…