Lekeler, Çiller Kızarıklı ve kılcal damarlar için Ruboril Krem kullanan varmı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hll_legend

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
687
5
296
İstanbul
Ya arkadaşlar benim daha çok yanaklarımın alt kısımlarında kızarıklık oluyo ama her zaman değil daha çok güneşli günlerde belirginleşiyor.kime söylesem 50 faktörlü falan güneş kremi kullan diyorlar.Bir sürü marka var siz ne önerirsinizBu başlıkta yazdığım riboril krem kullandınızmı onu önerdi bi güzellik uzmanı.

canım benim gittiğim cilt doktoru ruboril tavsiye etmişti kullanıyorum iyi geliyo valla ama çok yavaş iyileşiyo bi de güneş koruyucu sormuşsun solecrin 50 verdi çok iyi koruyucu kullandığımdan beri yeni leke çıkmadı yüzümde olanlar da açılıyo yavaştan

Kızlar at kestanesi yagı o kızarıklıkları geciriyomş. bende de var :( aktarda bulamadım ama ya. napıcam netten siparis etsem mi?

Kızlar netten biraz araştırdm. rosaliac kullanan birinin yorumu :

arkadass oncelikle bahsettigin 2.krem posaliac xl deil rosaliac xl yaklasik 1.5 aydir kullaniorumm ve harika sonuclar aldim ..gercekten yuzde buz etkisi yaratio ve kizarmayi onluoo.. yanaklarimm asiri derecede kirmiziydii bu kremi kullanmaya basladigimdan beri arkadaslarimdan gelen tepkiler benim cok hosuma gidioo ornek( bizim al yanakli cocuk gitti baska biri geldi faln gibisindn ) bi bilseniz icimden o kadar cok seviniorm ki kendimi harika hissediorum kesinlikle ROSALIAC XL kullanmanizi tavsiye ederimmm....

denemeye deger gibi?

kızlar benim burnumun çevresindede var yaa kılcal damar çatlamasıı şu kre yarıoosa alim bende

Ya arkadaşlar benim daha çok yanaklarımın alt kısımlarında kızarıklık oluyo ama her zaman değil daha çok güneşli günlerde belirginleşiyor.kime söylesem 50 faktörlü falan güneş kremi kullan diyorlar.Bir sürü marka var siz ne önerirsinizBu başlıkta yazdığım riboril krem kullandınızmı onu önerdi bi güzellik uzmanı.

canım ben kullandım hıc bı ıse yaramadı fıyatıda 70tl hıc gerek yok valla hemde hıc etkısı olmadı :20:bende etkılı bıse arıyorum

canım ben kullandım hıc bı ıse yaramadı fıyatıda 70tl hıc gerek yok valla hemde hıc etkısı olmadı :20:bende etkılı bıse arıyorum

ne kadar süre kullandınız acba 3 ayda etki ediomuş çünkü . bende almayı düşünüodum ama bilmyrm. sizin yüzünüz hangi drmlarda kızarıyo? sıcakta falan kıpkırmızı oluorm ben mesela özellikle de 1 yüzüm:59:

Ben de güzellik uzmanının önerisiyle aldım bu kremden,6 ay kullan dedi bana peki sen ne kadar kullandın cnm bi etkisi olmadı mı kırmızılıklara?aslında baya sabır işi.bir de geçeceğini bilsem tamamıyla.

bendede var bu kılcal damar bende ruboril aldım baya araştırdım öyle hemen etki eden bi krem değil en az 3 ay kullanmak lazım bide nutrıent k plus var onuda iyi diyolar ama hakkında olumsuz yorum da okudum en son bi güzellik merkezine gittim bana 150 liraya bunlardan kurtulabileceğimi söylediler yaptırcam kesinlikle :) ama önce iyice bi araştıracam tabiiii.sonucu yazarım size ;):82:

Açık renk ve hassas bir cilde sahip olan kişiler bir ortama girdiklerinde ya da stres anlarında yüzlerinde oluşan kızarıklıklardan yakınırlar. Bu kızarıklığın oluşma sebebi genellikle kılcal damarların genişlemesi ve buna bağlı olarak kanın o bölgede yoğunlaşmasıdır.
Bu durum ortalama yarım saat kadar süren geçici bir durumdur. Bu kızarıklığın uzun sürmesi durumunda, yani damarlardaki genişleme kalıcı olduğu o zaman Kuperoz adlı cilt probleminden söz edilebilir.
Kuperoz problemine genellikle stres, hormon bozuklukları, dengesiz beslenmeler ve güneşe çok sık maruz kalınması neden olabilmektedir ve ciltte kendini kırmızı lekeler olarak göstermekte ve genelde yanaklarda ve burun kanatlarında rastlanmaktadır.
“Kuperoz probleminde cildime herhangi bir ürün kullanmalı mıyım?”
Kuperoz problemi ciltte bir nevi varis problemi gibi kılcal damar genişlemesi ya da çatlaması olduğu için, haricen ürün kullanılması faydalı olacaktır. Bu anlamda tavşan memesi içeren preparatlar tercih edilebilir.
Tavşan memesi içeriğinde bulunan ruskogenin adlı aktif madde üzerinde yapılan bir takım çalışmalarda, damarların genişliğini ve geçirgenliğini azalttığı saptanmıştır. Bununla birlikte ciltteki kızarıkları hafifletir; o bölgede oluşan ağrı ve hassasiyeti gidermeye yardımcı etkisi de yapılan çalışmalarda belirtilmiştir. Tavşanmemesinin bu etkisi dolayısıyla kuperoz probleminiz için cildinizle uyumlu tavşan memesi ekstresini içeren preparatları cildinize uygulamanız faydalı olabilir. Tavşan memesi ekstresini içeren tamamen doğal içerikli aydınlatıcı kremler kullanabilirsiniz!
Cilt kızarıklığına ve hassasiyete son verin!
“Kuperoz probleminde yediğim yiyeceklere dikkat etmeli miyim?

Herhangi bir gıda takviyesi almam faydalı olur mu?”
Kuperoz problemi olan kişilerin alkolün damar genişletici etkisi bulunduğundan dolayı mümkün olduğunca alkolden uzak durmaları gerekir. Ayrıca şekerli gıdalardan ve hayvansal yağlardan da uzak durmaları ve güneşten sakınmaları, güneşten sakınmaları mümkün olmayan durumlarda da yüksek koruma faktörlü güneş kremi kullanmaları faydalı olur.
Bununla birlikte F ve C vitamini yönünden zengin gıdalar ve maden suyu tüketilmesi problemin çözülmesine ekstra katkı sağlamaya yardımcı olacaktır.
-Alıntı-

Burada bahsedilen Tavşan Memesi Otu içeren krem bileniniz varsa deneyelim bence. benim yanağımda toplu iğne başı kadar var kılcal damar ama beni deli ediyor... :52:

Son düzenleme:
bendede var bu kılcal damar bende ruboril aldım baya araştırdım öyle hemen etki eden bi krem değil en az 3 ay kullanmak lazım bide nutrıent k plus var onuda iyi diyolar ama hakkında olumsuz yorum da okudum en son bi güzellik merkezine gittim bana 150 liraya bunlardan kurtulabileceğimi söylediler yaptırcam kesinlikle :) ama önce iyice bi araştıracam tabiiii.sonucu yazarım size ;):82:

ne uygulayacakmış canım 150 tl.Lazermi.valla yaptırırsan ve olumlu sonuç alırsan lütfen yaz lütfen.çünki bnmde sol gözümn altınta önce 1 taeydi şimdi 3 tane oldu sanki yayılıyor gibi.çok eczaneye gittim drye gittim tek çözüm lazer dediler.bende gözümn altı olduğu için lazaerden çok korkuyorum.

ne uygulayacakmış canım 150 tl.Lazermi.valla yaptırırsan ve olumlu sonuç alırsan lütfen yaz lütfen.çünki bnmde sol gözümn altınta önce 1 taeydi şimdi 3 tane oldu sanki yayılıyor gibi.çok eczaneye gittim drye gittim tek çözüm lazer dediler.bende gözümn altı olduğu için lazaerden çok korkuyorum.

lazer korkulacak bisey degilmis ilk once onu soyliyeyim soguk ufluyor ve igne batmasi gibi hissediliyor bende bugun lazer yaptirdim yuzume kilcal damar catlamasi sebebiyle simdi 1 ay beklicem ruboril krem verdi birde gunes koruyucu bunlari hergun kullanicam 1 ay sonra sanirim bi seans daha uygulanacak

lazer korkulacak bisey degilmis ilk once onu soyliyeyim soguk ufluyor ve igne batmasi gibi hissediliyor bende bugun lazer yaptirdim yuzume kilcal damar catlamasi sebebiyle simdi 1 ay beklicem ruboril krem verdi birde gunes koruyucu bunlari hergun kullanicam 1 ay sonra sanirim bi seans daha uygulanacak

nasıl peki geçti mi ? kılcal damarların görünümü ne durumda ? bende yaptırmak istiyorum ama bazı yerlerde iz bıraktığı daha kötü yaptığı yazılmış :/ ciltte incelmeye,kızarıklığa ya da izlere neden oldu mu ?

ruboril kremi 1 aydan fazladır kullanıyorum.ince bir krem ama benim cildim çok kuru ve çok fazla nemlendirmiyor.ilk sürdüğünüzde nemlenmiş gbi geliyor ancak cilt biraz zaman sonra onu emiyor hafif gerginlik oluyor.ben genede memnunum üstüne bida nemlendirici sürüyorum.kızarıklıkları alıyor.2 ay daha kullanıcam gerçekten işe yararsa yazarım.

canım benim gittiğim cilt doktoru ruboril tavsiye etmişti kullanıyorum iyi geliyo valla ama çok yavaş iyileşiyo bi de güneş koruyucu sormuşsun solecrin 50 verdi çok iyi koruyucu kullandığımdan beri yeni leke çıkmadı yüzümde olanlar da açılıyo yavaştan
Iyi geceler canım benimde kılcal damarlarim yanaklarim da yüzeye yakın bundan dolayı cildim pürüzsüz ve tek renk durmuyor :( 2 haftadır ruboil krem kullanıyorum güneş koruyucu olarak da solante pigment aldım sana şunu sormak istiyorum ruboil den ne kadar zamanda etkisini gördün nasıl bir fayda sağladı cevabını merakla bekliyorum iyi geceler :)

Back
X