- Konu Sahibi hll_legend
-
arkadass oncelikle bahsettigin 2.krem posaliac xl deil rosaliac xl yaklasik 1.5 aydir kullaniorumm ve harika sonuclar aldim ..gercekten yuzde buz etkisi yaratio ve kizarmayi onluoo.. yanaklarimm asiri derecede kirmiziydii bu kremi kullanmaya basladigimdan beri arkadaslarimdan gelen tepkiler benim cok hosuma gidioo ornek( bizim al yanakli cocuk gitti baska biri geldi faln gibisindn ) bi bilseniz icimden o kadar cok seviniorm ki kendimi harika hissediorum kesinlikle ROSALIAC XL kullanmanizi tavsiye ederimmm....
Ya arkadaşlar benim daha çok yanaklarımın alt kısımlarında kızarıklık oluyo ama her zaman değil daha çok güneşli günlerde belirginleşiyor.kime söylesem 50 faktörlü falan güneş kremi kullan diyorlar.Bir sürü marka var siz ne önerirsinizBu başlıkta yazdığım riboril krem kullandınızmı onu önerdi bi güzellik uzmanı.
canım ben kullandım hıc bı ıse yaramadı fıyatıda 70tl hıc gerek yok valla hemde hıc etkısı olmadıbende etkılı bıse arıyorum
canım ben kullandım hıc bı ıse yaramadı fıyatıda 70tl hıc gerek yok valla hemde hıc etkısı olmadıbende etkılı bıse arıyorum
bendede var bu kılcal damar bende ruboril aldım baya araştırdım öyle hemen etki eden bi krem değil en az 3 ay kullanmak lazım bide nutrıent k plus var onuda iyi diyolar ama hakkında olumsuz yorum da okudum en son bi güzellik merkezine gittim bana 150 liraya bunlardan kurtulabileceğimi söylediler yaptırcam kesinlikle :) ama önce iyice bi araştıracam tabiiii.sonucu yazarım size:82:
ne uygulayacakmış canım 150 tl.Lazermi.valla yaptırırsan ve olumlu sonuç alırsan lütfen yaz lütfen.çünki bnmde sol gözümn altınta önce 1 taeydi şimdi 3 tane oldu sanki yayılıyor gibi.çok eczaneye gittim drye gittim tek çözüm lazer dediler.bende gözümn altı olduğu için lazaerden çok korkuyorum.
lazer korkulacak bisey degilmis ilk once onu soyliyeyim soguk ufluyor ve igne batmasi gibi hissediliyor bende bugun lazer yaptirdim yuzume kilcal damar catlamasi sebebiyle simdi 1 ay beklicem ruboril krem verdi birde gunes koruyucu bunlari hergun kullanicam 1 ay sonra sanirim bi seans daha uygulanacak
Iyi geceler canım benimde kılcal damarlarim yanaklarim da yüzeye yakın bundan dolayı cildim pürüzsüz ve tek renk durmuyorcanım benim gittiğim cilt doktoru ruboril tavsiye etmişti kullanıyorum iyi geliyo valla ama çok yavaş iyileşiyo bi de güneş koruyucu sormuşsun solecrin 50 verdi çok iyi koruyucu kullandığımdan beri yeni leke çıkmadı yüzümde olanlar da açılıyo yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?