Tavuk Yemekleri Kızarmış yumurtalı ekmek

Şu an o kadar özendim ki Benim daha 2 finalim ve 1 dönem projem daha var, buzdolabım bomboş ve şöyle güzel, yayıla yayıla bi kahvaltı yapmayı özledim. Çay bile içemedim kaç zamandır.
Pijamalarımı çekeyim, sofrayı kurayım kendime, çay koyayım, arkadan tv açayım... Oofff offf

ko
Ben de bir kez yapmıştım, sadece yumurta tuz ve baharattan ama çok yağ çekmişti bi daha da cesaretim yok. Ama bildiğim kadarıyla annem de süt falan koymaz. Yada koyar da ben mi görmedim bunca senedir acaba? Puf :/
süt yogurt konmaz. dışı cıtır içi puf olacak. yumrta bula kızart. yagı cok koyma. tulumba tatlısı gibi yagın içinde kızartma..
ekmege yetecek kadar yag koy.küçük parmagının yarısı kadar mesela tavaya yag koy önlü arkalı ekmegi kızart. sonra yag bitirese ekleyebilirsin. kızartıgınıda havlu kagıdının üzerine koy. fazlasını da kagıt ceksin işlem tamam

yumurta pişirmiyosunki un koyasın.
annelerimizin tabiriyle göz kararı

Annem koyuyodu ama ya

Benim 1 ay sonra finalim var. Senede 1 tane final oluyor bizde. O da tüm sene gordugumuz tüm derslerden sorumlu oldugumuz tek bir sınav oluyor. Su 2 gün kafa tatili yapıp deli gibi ona calismaya baslamam lazım. Benim bu kahvaltı keyfim de zaten 2 günlük. Hiç canın cekmesin yani

Ooh.. tamamdır simdi tüm tarifleri gözden geçirip yapıyorum ortaya bikac farklı yumurtalı ekmek

Kızlar yazmışlar zaten,biz de yumurtayı çırpar tuz baharat koyar ekmeği batırıp kızartırız. Off canım çekti şuan

millet ben de yapacam bi de yanında domates salatalık doğrayacam da içine katılan bi ot vardı kimyon mu nane mi güzel bi tat veriyodu

domates + zeytinyağı++ o otun adı neydi ???

Sade de oluyor ya aslında annem yaptığı zaman hep sade yapar mesela ama ben yaparsam boğazıma çok düşkün olduğum için en sevdiğim şekilde yapıyorum hep

Tarçın mı? Bu arada biraz kötü olmuyor mu tarcin? Pistikten sonra en son mu ekliyorsjnuz tarcini
Yok yumurtayı çırpırken içine ekliyorum onu da, sonra ekmekleri batırıp kızartıyorum. Ölçü olarak çok fazla atılmayacak tabi mesela 2 yumurtaya yarım çay kaşığı kadar olsun diyeyim. Baharatlardan kekikte çok yakışıyor bu arada yumurtalı ekmeğe

Sütsüz bir şeye benzemez =)) tembellik etme gidip sütünü al =)))

ben hiç sütle yapmadım yahuu direkt yumurta baharat öyle yapıyorum
en kısa zamanda sütle deneyeyim bari

Ayy yaptım artık, tarcini bidahaki sefere muhakkak deniycem ama

Sütsüz bir şeye benzemez =)) tembellik etme gidip sütünü al =)))

Sütsuz yaptım valla, anneminki gibi olmadi ama çıtır çıtır oldu yine iyi ya :)

ben hiç sütle yapmadım yahuu direkt yumurta baharat öyle yapıyorum
en kısa zamanda sütle deneyeyim bari

Evet yumurtayla da oluyomus sadec, yaptım oldu

yapmayın etmeyin hamileler var yawf :) Çalışıyorum da şimdi olacak iş mi

Hiiihhh.. hemen kociskoya alo de koşsun alsin getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…