• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızdan intikam almak istiyorum

Evet ne yaptida bu kadar kin ve nefret dolu intikam konusu actin hele bi anlat bakalım derdin neymiş çözelim :cool:

Gormemezlikten gel
O seni rahat birakmiyorsa sen aldirma don arkani kendi kendine takilsin
İntikam da nedir yahu

Bu Mübarek Cuma Günü (hatta şuan Cuma ezanı vakti) ve Recep Ayında Rabb'imizden tevbe dilemek varken dünyalık bir iş için bir insana haklı da olsan acı çektirme isteğin ve bunun için biz üyelere danışman sana ve sana intikam konusunda fikir veren kişilere günahtan başka ne kazandıracak..
Canını acıtan, yakan bir insan varsa dahi onu Rabb'ime havale et. Er geç yaptığı yanlışın karşılığını bulur zaten. Sen havale etmesen dahi Rabb'imiz hiçbir günahı ve sevabı karşılıksız bırakmaz tasa etme sen..

(Tabi bu söylediklerim inanç meselesi ona göre ya ''sana ne'' diyeceksin bana ya da bu intikam meselesinden vazgeçeceksin)

Hepinize Hayırlı Cumalar.. Allah'a emanet olun!!!

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Hakkında bildiklerini kullanman senin seviyeni o kızdan da aşağı düşürür bi farkın kalmaz bence intikam alacaksan bile kıskançlık haset gibi duygulardan arınıp zekice bi hamle yapmanı öneririm

Ogrendigin seyleri gidip insanlara yayma ondan hic bi farkın olmaz onu insanlıgınla ez ama bak sus otur demıyorum suratına soyle soyle soyle yalan konusuyosun bunu neden yapıyosun kendine de mi saygın yok bu konusmayı senin icin uZuldugum icin yapıyorum vs de gayet rahat bi tavırla

Unutuyorum gormezden geliyorum yok sayiyorum ama o gel benden intikam al dercesine laf cabasinda. Gel beni kasi diyo :-)

sen o kizin kusurlarini ac,ortaliga dok..merak etme senin kusurlarini da ifsa edicek biri elbet bulunur ilerde..ne de olsa etme bulma dunyasi dimi :KK54:
buyuyun de gelin azcik ya,cocuk cocuk seyler..

Back
X