- Emoji Skoru
- 1.546
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Zaten önce gözler doluyo ses tirremeye baslıyoo boğazın düğümleniyo filan kendini sıkıyosun sonra birden süzülüyo yaşlarAy hele o kavga ederkenki ses titremesi falan facia geliyor bana 1 sefer oldu galiba hayatımda
Buna bi nevi katılıyorumZor ağlayan Insanlar aslında çok duygusaldir. Psikoloji kitabında okumuştum bunu..
Evet malesef ben bişeye çok sinirlendiğimde ağlamaya başlıyorum
elimde değil ki bu durum çok rahatsız edici karşındakine güçsüz gibi gözüküyorsun keşke gözlerim hemen dolmasa..
Misal duygusal bir durum oldugunda ya da film izlerken ağlayanlardan değilim ama sinirlenirsem başlıyorum ağlamaya..bu durumum düzelir mi sizce?
hayatımda çok kez sırf bu gerizakalı huyum yüzünden kendimi savunamayıp haksızlığa uğradım.
Varsa ben de merak ediyorum nasıl yenmişlerİnanır mısın ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Sinirlenince ağlamaya başlıyorum, kendimi durduramıyorum. Resmen ezik konumuna düşüyorum. Üstüne bir de ezikliğime sinirlenip daha çok ağlıyorum. Psikolojim bozuldu resmen bu huyum yüzünden. Bunu yenebilen var mı ya?
Varsa ben de merak ediyorum nasıl yenmişler
Olabilir doğru noktaya parmak bastınızzMesela bu ağlama durumu bende genelde haksızlığa uğrama, kaba davranışlara maruz kalma durumlarında oluyor. Bence bunun sebebi ailelerimizin bizi korumacı bir şekilde yetiştirmiş olması olabilir. Mesela bebek düştüğünde tepki verirseniz ağlamaya başlar ya. Siz de böyle misiniz acaba?
Acikcasi aglamam gelince icmden diyorum ki guclu ol visne dik dur bu eilde dizginliyorum kendimiAynen yani aglarken ne kadar güclü olursan ol konusursan konuss yine de karsıdakine gücsüz gözüküyor sesim titriyor filan.. aglamanız gelince nasıl tutabiliyosunuz?
Iste, degisecegini sanmiyorum..Özgüvenim tam mesela tartısırken karsıdakine cevabını verirm susmam ama aglamaya engel olamıyorum
Aglamsam bile gözüm doluyo sesim titriyo