- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bence de çok sinir bi durum.. keşke ağlamasam da karşımdaki kızdıgım kişiye karşı dik durup cevap verebilsem! Ama ben ağlayarak cevap veriyorumm nolcak böyleBen de oyleyim ve nefret ediyorum bu durumdan. Duygusal olan her seyde aglarim ama sinirlenince aglamak daha da sinir bozuyor.
İşte ben cevap verirken başlıyorum ağlamaya..bu aileme karşı da böyle eşime karşı da arkadaslarıma karşı da böyleSinirini bi şekilde çıkarman lazim bu da ağlayarak oluyor demek ki..karşidakine cevap versen desarj olursun o sinir olur senin ağlamana gerek kalmaz..
İşte sinirliyken düşüncelerimi ifade şeklim keşke aglayarak olmasa böyle dimdik durarak sakince söyleyebilsemKimse senden kıymetli değil o an düşüncen neyse söyle çekinme karsıdaki de insan senden bi üstünlüğu yok..
Ben ağlayarak bagırarakkO ben oluyorum bu yüzden çoğu zaman sinirlendiğim kişiyle konuşamıyorum aglıcam diye birde titreme eklenıyor buna ..
Aynen o işte karşıdakine küçük düşürüyo gibi oluyo..karşımdakine cevabını versem de aglayarak ya da sesim titreyerek veriyorum o da beni güçlü görmüyo nasıl düzelceki bubende bu huyumdan nfret ediyorum.kızdığımı ifade edemiyorum kelimeler düğümleniyor.sonra küçük çocuk gibi zırlamış oluyorum
Keşke değiştirebilsekk bu huyumuzuValla sen ayni bensin.
O daha kötüymüşşBen herşeye ağlarım
Filme diziye kitaba
Kızdığımda sevindiğimde üzüldüğümde
Ama işte tutamıyorum kendimi
Hem ağla hem diyeceğini de.
Fırsata çevirmiş olursun.
Ağladığın için karşındakinin dikkati dağılır, merhamete gelir.
Sen de o ara saydırırsın
AynenO daha kötüymüşş
Ya insan aglayınca rahatlıyo ama güçsüz gösteriyo işteAynen
aptal durumuna düşüyorum hep
Rezalet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?