Kızdığımda Ağlamam :(

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Evet malesef ben bişeye çok sinirlendiğimde ağlamaya başlıyorum
:( elimde değil ki bu durum çok rahatsız edici karşındakine güçsüz gibi gözüküyorsun keşke gözlerim hemen dolmasa..
Misal duygusal bir durum oldugunda ya da film izlerken ağlayanlardan değilim ama sinirlenirsem başlıyorum ağlamaya..bu durumum düzelir mi sizce?

Ben de oyleyim ve nefret ediyorum bu durumdan. Duygusal olan her seyde aglarim ama sinirlenince aglamak daha da sinir bozuyor.

Ben de oyleyim ve nefret ediyorum bu durumdan. Duygusal olan her seyde aglarim ama sinirlenince aglamak daha da sinir bozuyor.
Bence de çok sinir bi durum.. keşke ağlamasam da karşımdaki kızdıgım kişiye karşı dik durup cevap verebilsem! Ama ben ağlayarak cevap veriyorumm nolcak böyle

Sinirini bi şekilde çıkarman lazim bu da ağlayarak oluyor demek ki..karşidakine cevap versen desarj olursun o sinir olur senin ağlamana gerek kalmaz..

Sinirini bi şekilde çıkarman lazim bu da ağlayarak oluyor demek ki..karşidakine cevap versen desarj olursun o sinir olur senin ağlamana gerek kalmaz..
İşte ben cevap verirken başlıyorum ağlamaya..bu aileme karşı da böyle eşime karşı da arkadaslarıma karşı da böyle

Kimse senden kıymetli değil o an düşüncen neyse söyle çekinme karsıdaki de insan senden bi üstünlüğu yok..

Ben herşeye ağlarım
Filme diziye kitaba
Kızdığımda sevindiğimde üzüldüğümde
Ama işte tutamıyorum kendimi

bende bu huyumdan nfret ediyorum.kızdığımı ifade edemiyorum kelimeler düğümleniyor.sonra küçük çocuk gibi zırlamış oluyorum:sinirli:
Aynen o işte karşıdakine küçük düşürüyo gibi oluyo..karşımdakine cevabını versem de aglayarak ya da sesim titreyerek veriyorum o da beni güçlü görmüyo nasıl düzelceki bu :(

Hem ağla hem diyeceğini de.
Fırsata çevirmiş olursun.
Ağladığın için karşındakinin dikkati dağılır, merhamete gelir.
Sen de o ara saydırırsın :D

Back
X