bende tam bir bencillik oldugunu dusunuyorumAllah o çocuğun yardımcısı olsun. Çok zor boşanmış bir ailenin çocuğu olmak. Bencillik resmen.
peki ya cocugun psikolojisi ?Anne olmak istemek bambaşka bir içgüdü. Kadını anlayabiliyorum. Çocuğun hakkına girip girmediğini de yargılamamak lazim. Çok iyi bir anne olur ayaklarının üzerinde durur, güçlü bir çocuk yetiştirir.
Belki çok iyi bakar belki çok mutlu eder çocuğunu belki hayatı harika olur ama inan ki sonra bi yerlerde sorun yaşıyor çocuk. Çünkü kimse filmlerdeki gibi olgun olamıyor. Adam evleniyor evlendiği kadın istemiyor, kadin evleniyor evlendiği adam kabullenemiyor. Çocuk evleniyor düğününde "annen gelmeyecek!" "Babanı istemiyorum" deniyor. Yani bi yerde çocuğu yaralayan bir şey mutlaka oluyor. Allah yardımcısı olsun.bende tam bir bencillik oldugunu dusunuyorum
peki ya cocugun psikolojisi ?
zaten kizdigim nokta da tam olarak buP pitpigim
Kadın anne olmak için tüp bebek yaptırır..
Eşinden ayrılır.. Sonuç saygımız sonsuz..
Peki o çocuğun anne babayla bir arada aile ortamında büyümesi en büyük hakkı, değil mi?O çocuğun istekleri ne olacak?
Sorunlar sonradan çıktıysa ve düzeltilemiyorsa lafım yok.. ama sorunlu bir ilişki üzerine sırf anne olmak için ve üstelik tüp bebek yapılıyorsa kimse kusura bakmasın bu bencilliktir..
kuzenim 28 yasinda aslinda ben evliliklerin sonu olmadigini bildigi halde yapmasina kizdimValla cocuk aslında annesız de kalmıyor babasız da eger dengeyı guzel kurabılırlerse o cocuk ıcın guzel bır hayat kurabılırler.
Kuzenınız kac yasında? Belkı cok cocuk sahıbı olmak ıstıyordu ve bu evlılıgı son sansı olarak gordu tam olarak psıkolojısını bılemezsın kı
peki siz anlasamadiginiz evliliginizin yurumedigini gordugunuz halde yapar miydiniz ?çocuk babasız büyümeyecek sadece anne baba ayrılıyor. Yeryüzünde annesi babası vefat etmiş milyonlarca çocuk var. Bu kadar duygusal düsünmeyin.
Bir gün bi hastanede 55 yaşında bir kadın tüp bebekle üçüz doğum yaptı. O zaman aynı duyguları o üç çocuk için düşünmüştüm. Ama anne babanın mutluluğunu görünce düşüncelerim değişti.
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Kötü bir anne olur , çocuk bakimsizdir sevgisizdir anlarım ama sırf boşanıyorlar diye niye doğurdun diye kadını suçlamak haksızlık
kuzenim 28 yasinda aslinda ben evliliklerin sonu olmadigini bildigi halde yapmasina kizdim
Son derece haklısınız yorumunuzu çok begendim sorunlu bir evlilikten bile isteye anne olmak istiyorum deyip çocuk dünyaya getirmek bence de çok büyük bencillik ha kimse ayrılmak için evlenmez ya da çocuk yapılırken herşey süperdir sonradan sıkıntı çıkıp boşanma gerçekleştirilmiştir buna sözüm yok kimse yarin ne yaşanacağını bilemez sözüm temeli olmayan sakat evliliklerde bencilce çocuk sahibi olunmasinaP pitpigim
Kadın anne olmak için tüp bebek yaptırır..
Eşinden ayrılır.. Sonuç saygımız sonsuz..
Peki o çocuğun anne babayla bir arada aile ortamında büyümesi en büyük hakkı, değil mi?O çocuğun istekleri ne olacak?
Sorunlar sonradan çıktıysa ve düzeltilemiyorsa lafım yok.. ama sorunlu bir ilişki üzerine sırf anne olmak için ve üstelik tüp bebek yapılıyorsa kimse kusura bakmasın bu bencilliktir..
peki siz anlasamadiginiz evliliginizin yurumedigini gordugunuz halde yapar miydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?