Geri dönersin de elalem ne der diye düşünüyor olabilir. Sende derdini ona anlatma yok mu hiç arkadaşın?
Olabilir aynen bunu düşünüyordur belki de.
yok canım gurbette bir başımayım hiç arkadaşım yok etrafımda..Tekim..
Keske en bastan bu kadar samimi olmalarina müsade etmeseydin. Mesafe her zaman en iyisidir.
Ablamin esi ve annemde cok samimilerdi. Aralarindan su sizmazdi ama bi sekilde aralari bozuldu. Haliyle iki tarafta pek görüsmez oldu. Ne bileyim. Cok samimi olmak zararli gibime geliyorBen napabilirim ki canım..
Eşim annemi çok sever,annemde eşimi..ikiside birbiri hakkında "Annem çok iyi kaynana" "Damadım en iyi damat" fikrinde..
Ben hep kotu,hain oldum
...
Kıyamam yaa bana yaz. Ben dinlerim derdini. Bende gurbette tekim. Boşver annene anlatma sorarsa da iyiyiz de geç.
Herkez farkli iste,kimi kiz annesi kizini olur olmadik yere doldurur,ki bosansin gelsin cekmesin o adami diye,kimisi de senin ki gibi damadi goklere cikartir ki kizi geri dursun sorun cikarip,eve donmesin diye..
Olan sana oluyor ama. Peki birsey soracagim. Annen bunu senin yüzüne mi yapiyor sadece,esinin yanindada ayni sekild
Eşimin yanında da aynı..Eşimin yanında beni çok küçük duşurmemeye çalışır ama kaş ve gözleriyle susturmaya çalışır sen sus,ona karşı gelme diye..
ben anlarım o anda..Eşimin yüzüne de yanında da hep böyle şirin şirindir,muhabbet eder asla münakaşa etmemeye çalışır. İyi anlaşıyorlar maşallah ama ben??? Ben sanki işe yaramaz,sorun çıkaran,kavgacı.problemli bir insanım yaftası ile dolanıyorum ortada..
şuanda da annemle tartışmalıyız.
ben derdimi anlatıyorum hemen telefonu kapatıyor suratıma..oysaki fazla da dert yanmam..nadiren yanarım sıkıntımı..
şansım..
.
Selam Arkadaşlar
Annemin her konuda,her sorunda eşimi haklı görmesinden,ona toz kondurmamasından çok sıkıldım. Sanki eşim onun öz oğlu,ben geliniyim..Bazen kendimi annemin evladı,kızı değilse Gelini gibi hissediyorum..Beni el gibi görüyor..
..Eşimle aramda tartışma yaşarız o an canım sıkkındır sorar bana ne oldu diye? Anlatırım kızgınımdır eşime diyelim..Annem hemen ne kızıyorsun? Ne sinirlisin sen böyle? Napsın adam!....vs. Gibi eşimi haklı bulacak onu savunacak bir durum buluyor..Annem benim o konuda haklı olduğumu bildiği halde,eşime karşı hep susmamı,alttan almam gerektiğini söylemeye çalışıyor. Ona göre kadınlar susacakmış,erkek karşısında çok konuşmayacak..Eşimin ailesi zaten beni öz kızı gibi görmez bunu biliyorum,onlar oğullarına çok değer verir ama benim annem babam niye bana değer vermiyor? En ufak sorunda kocan haklıdır sen de sorun diyebiliyorlar..Beni o kadar değersiz hissettiriyorlar..
O tarafta zaten Gelinim,elim onlara göre bari ailem bana, böyle elmişim hissini yaşatmasalardı..
böyle iken,hem yaşadığım sorunlara mı üzüleyim yoksa annemins,babamın bu taraf tutmasına mı üzüleyim şaşırıyorum..İnsan Annesinede anlatamıyorsa derdini daha ne yapayım? Gidip dağlara,taşlara anlatıcam artık...
çok kırılıyorum çok...
sizin Anneleriniz de damatlarını bu kadar yukarda tutup,sizi bir köşeye atıyor mu? Onların eşim haksız olduğu halde ona toz kondurmayıp,bu kadar el üstünde tutmaları beni hep hatalı,suçlu görmeleri eşime karşı bende olumsuz ve negatif duygular oluşmasına sebep oluyor...Eşime karşı iyice doluyorum..Onun ayrıcalık görmesi (çoğu zaman hatalı old.halde) zoruma gidiyor...
umarım anlatabilmişimdir durumumu..
en iyisi aileye hiçbişey anlatmamak
ama işte bazen kendimizi tutamayıp anlatıyoruz
ailene anlatmak yerine yazı yaz bir deftere dök içini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?