- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
Anneme eşimden veya ailesinden yakınsam hemen iyi düşün, bak onlar şöyle iyi böyle iyi diye başlar susmaz.
Beni haklı bulduğu çok nadirdir, yada bulsa da bana bir kulp bulur.
Sebebi açık, bize olumsuz yorum yapılsa etkileniriz mutlaka.
Annem olumlu yorum yaptığı zaman kesinlikle etkilerniyorum, bu da belki işlerin daha kötüye gitmesini engelliyor.
Sizinkiler de aynı şeyi düşünüyordur aslında tek fark sert şekilde nasıl yorum yapmak gerektiğini bilmiyorlar bence.
Mantıklı düşün seni hep destekleseler düşüncelerin daha da katılaşmaz mı?
Üzülme bence, tam aksini düşün mesela annenler sen şikayet ettikçe hep eşini kötüleyip ayrıl dese! daha zor olmaz mı işin?Aynen canim.. usluplari ve yaklasimlarindan dolayi elestiriyorum bende zaten..
Nasil yorum yapariz, bu kizi nasil rahatlatiriz `i bilmiyorlar. Bu da beni uzuyor.
Üzülme bence, tam aksini düşün mesela annenler sen şikayet ettikçe hep eşini kötüleyip ayrıl dese! daha zor olmaz mı işin?
Sana tavsiyem fazla bir şey anlatma annenlere. Çok daralırsan arkadaşlarınla paylaş, burada paylaş mesela..
Ortayı bulamıyorlar belli ki, öyle kabul et ve eşinle aranda ki hiç bir şeyi paylaşma.
Eminim amaçları seni kırmak değildir. Sende böyle düşün.
Benim rahmetli anaannem de oda öyleymiş annem teyzelerim hep anlatır . hep damatlar haklı onlar haksız
[valla biz kadınlar çok fenayız bir kez daha bunu görmüş oldum erkekler düz mantıkta kadınların ne istediklerini anlasalar keşke oda yok
Rica ederim. Sen anlatmasan bile konu açılırsa lafı değiştir, uzaklaş yanlarından. Buna sevindimTabiki cok daha zor oldu diger turlusu.
canim yorumun bana morel verdi seninde .
Orta yolu bulamiyorlar evet en guzeli bir daha asla birsey anlatmamak. Devamli anlatan biride degilim ona uzuluyorum encok. Genelde hep dinleyen benimdir. Neyse.
Tsk.ederim canim cok cok sagol..
Rica ederim. Sen anlatmasan bile konu açılırsa lafı değiştir, uzaklaş yanlarından. Buna sevindim
Erkekler duz mantikta ama cok da politikler canim benim.
Sahsen benim esim oyle, inanilmaz politik. Kimse ile arasini kotu etmez. Adam sinir hastasi ama oyle guzel kamufle ediyor ki sakin durusuyla. Nasil beceriyor hayret.
tam tersi olsa daha zor olurdu inankiBen napabilirim ki canım..
Eşim annemi çok sever,annemde eşimi..ikiside birbiri hakkında "Annem çok iyi kaynana" "Damadım en iyi damat" fikrinde..
Ben hep kotu,hain oldum
...
Amin canim, hepimiz asariz insallah. Mutlu olmana sevindim. :)%10 ha :) valla helal canim farki daha da acman dilegimle.
Haksizliga tahammulu olmayan insanlar bagirip,cagirir iste. Ama kimse anlamiyor yav.
Ne yapalim biz bizi biliyoruz ya o yeter. Haksizlik karsisinda caki gibi duran insanlara selam olsun!..............
:)
Bizimkiler de aynısı. Gerçi benim ailem benim çocukluğumdan beri benle ve diğer çocuklarıyla iletişimi sorunlu da. Ben daha bir tartışmadan bahsedecek olsam direkt beni suçlamaya başlarlar: Ama sen de şöylesin ama sen de böylesin. Bu niye böyle oluyor biliyor musun? Muhtemelen sen eşin ve ailen arasındaki ilişkiyi iyi oluşturdun. Kimsenin öteki için söylediği lafı ötekine yetiştirmedin, birbirlerine karşı övdün, nefret ettirmedin. Ama muhtemelen eşin bunu beceremedi. O olanı biteni dann diye gitti söyledi anne babasına. Böyle olunca senin eşin iyi damat ama sen kötü gelin oldun. Ha bir de ailelerin yanında eşine birkaç sert çıkışın olduysa artık senin imajın o: Kocasını ezen, ona kötü davranan, ters insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?