KIZI değil Geliniyim sanki ....

anneniz esinize karsi doldursa daha mi iyi?
"kendince" sizin iyilignizi mutlulugunuzu dusunuyor...

Ayrica siz neden israrla bilerek isteyerek anlatiyorsunuz?
Beklentinizi karsilamiyor ve mantigniz kabul etmiyorsa bosuna anlatip caninizi ikinci kez sıkmayin,
yorgunlugu da cabasi.

Allah allah cok ilginc ya. Telefonuda kapatiyor yuzune ha.sasirdim acikcasi. Annen damada kendini sirin gostermek icin kiziyla arayi bozuyor haberi yok. Annenin bu davranislari esinn yaninda kucuk dusurtür seni de,anneni al karsina konus,bak anne sen boyle davraninca iyi yapmiyorsun,sadece beni onun gözünde vasifsiz duruma sokuyorsun de. Bir yerden sonra da kocanin karisiyla mutlu olmasi lazim,kaynanasiyla degil yani.once ev icindeki karikoca mutlulugudur onemli olan.

hakli olabilirsin kirilmakta ama annen de sen iyice alevlenme, araniz bozulmasin diye yapiyodur bence..

Eşin annene bi gün diş çıkartırsa ben görürüm o zaman damat yancılığını. Belki şu da olabilir çok çabuk gaza geliyorsan annen bunu bastrmaya çalışıyordur.

Kuşlara, ağaçlara anlatıyorum diyorsunuz eşiniz size ağır eziyetler falan mı yapıyor ? Ne bilyim şiddet, aldatma, kumar vs. Gibi taşıyamayacağınız şeyler var da anneniz buna karşılık böyle davranıyorsa durumunuz zor

Ama ne bileyim mesela sabah çayın rengi açıktı diye kavga edip annenize eşinizi şikayet ediyorsanız bu konularda yangına körükle gitmesinden iyidir, sizin iyiliğinizi düşünüyor, kendi kendinizi doldurmanıza izin vermiyor ne güzel.

Hem karı koca arasına girilmez yarın birgün siz eşinizle iyi olursunuz anneniz söylediği bir laf yüzünden kötü olur. İsteğiniz nedir anneniz çata çat eşinizle kavgaya mı tutuşsun araları mı bozulsun ? Çok dinliyorsunuz kendi kendinizi ( ağır travmatik durumlar yaşamadığınızı varsayarak yazıyorum ) ve çok dolduruyorsunuz kendinizi

Son düzenleme:
Çok mu sinirlisiniz ?
Annemle sevgilim birbirlerini bir kez gördüler şimdiye kadar ama annem 23 yıldır bilir beni.Çok sinirliyim,öfke kontrolünde zorluk yaşıyorum bazen.Biz de ne zaman tartışşak ''Yine ne yaptın ?'' der. Biraz kendinizi dinleyin bence,sizde de böyle bir durum olabilir.

Olay büyümesin diye yapiyor olabilir, yada nazi size geciyor napsin, damata kizsa kötü kaynana olcak ve yine siz huzursuz olacaksiniz.... Anlatmayin hirbirseyi, uzakmissinizda zaten, böylece ters cevaplarda almazsiniz...

Eşinizin ilerde kendilerine yapacağı bir yanlış harekete kadar bu böyle devam eder

Benim de annem ayni... ne zaman birine sinirden kudursam "aman kizim, deme öyle kizim, bosver ne var oyle yaptiysa dediyse kizim" ...

Nedeni haksizliga ugradigimda resmen gozum donuyor cok sinirleniyorum o da bu sekilde guya sakinlestrmeye calisiyor ama sonunda ona da "zaten sana anlatanda kabahat",diye bagrinip daha cok kuduruyorum:)))

Siz de anlatmayin en basiti.. Sorarsa da soyleyin zaten esim hakli senin gozunde ne anlatacagim sana derdimi bosver diyin

Ne güzel keşke benim annem de eşimi bu kadar savunsa.
Neden rahatsız oluyorsun ki? Annen denge kurmaya çalışıyor bence.

Ben evlendigimden beri hic bir sorunumu asla Anneme veya ailemden birine anlatmadim.
Anlatmamda asla ..

Annemler esimi cok sever , ama asla esimin yaninda simaracagi veya hakli oldigu konuda bile haklisin demezler arkasindan bana soylerler ..
Senin annen ve baban isi iyice abartmis.
Bundan sonra daha dikkatli davran ve sorunlari annenin yaninda veya ailenin yaninda desifre etme .
Belkide annenler bosanacaksjniz diye herzaman esine hak veriyorlar..

benimki gibi olsa daha mı iyi?

ağzımın içine bakar eşimi bir şikayet edeyim de üzerine beş eklesin beni gazlasın diye. eşime olur olmaz yaptığı tripler tafralar da cabası, ortada hiçbişey yokken. keşke benim ailem de eşime böyle sahip çıkıp beni kenara atsaydı. hiçbir şekilde ne kavgamı ne tartışmamı anlatamam, paylaşamam çünkü sakinleştirmek yerine doldurmayı tercih eder.

bence ortada şikayet edecek birşey yok. siz zaten onların evladısınız bırakın damatla aralarını iyi tutmaya çalışsınlar. çok da rahatsız oluyorsanız anlatmayıverin ailenize her tartışmanızı.

seni tutsa aranız iyice açılıcak diye düşünüyor olabilir,
benim teyzemde geliniyle oğlu ne zaman tartışsa gelininin yanında olurdu oğlunu suçlardı
araları bozulmasın iyice diye
belki senin annende aranız bozulmasın diye yapıyordur
o sizin yanınızda olup damadını karşısına alsa
iyice gerilecek ortam.

Ne güzel keşke benim annem de eşimi bu kadar savunsa.
Neden rahatsız oluyorsun ki? Annen denge kurmaya çalışıyor bence.

BenIpek

Annem denge kurmaya calismiyor. Resmen beni yok sayiyor..
ben hakliyim bildigi halde ben sinirlendim diye "aman sus",konusma" adamin karsisinda dir dir etme diyor..
Bu denge kurmak oyle mi ? Beni anlamasini isterdim.. Ben agzimi acmaya korkar oldum artik.. Esim herzaman hakli, herzaman dogru.. 4/4`luk gibiymis davraniyor.. usandim.

ust paragraftaki gibi ayni soslu makarna..
Aynen boyle oluyor. Esim politik davraniyor.. Aslinda o benden kat kat daha sinirli biri.
Ama oyle bir politik davraniyor ki.. Beni masa gibi one atiyor bu durumda. kullanmis oluyor.
Benim adim sinirliye, gergine cikiyor otomatik.. Beni sirtimdan vuruyor esim resmen..
Ailemin arkasindan veya kendi ailesinin arkasindan ben onlara bunu bunu dicem bak gor deyip, yanlarina gidince kuzu oluyor. Bu da beni sinirlendiriyor .. Haksizliga, iki yuzluluge gelemiyorum..

Artik vazgectim zaten canim..
Beni biR Allahim sevsin,bilsin yeter.. Gerisini istemiyorum zaten.. Bitti..
Yillardir da bu fikirdeyim artik.

Cok Tsk.ederim ..
suan dusunmem gerekeni yazmissiniz.. En iyisi bu evet..
ikinci paragrafta yazmis oldugun cumlelere aynen katiliyorum.. Bundan sonra asla anlatmayacagim..
ne derdimi, ne sikintimi.. kendisine de dedim zaten..

tıpkı beni anlatmışsın tatlım annem hep damatlarını savunur söyler durur kimse çocuğunun eşiyle arasını kötü olmasını istemez biz kadınlar çingenelik vardır annelerimizin yaşı var bu yolu kaç defa geçtiler onun için bizim hatalarımızı söylüyorlar evet bende kabullenemediğim zamanlar var yok demiyorum ama annem dışardan izleyince daha iyi analiz ediyor farkına varıyor böyle düşünme kendini kahretme HİÇ BİR ANNE ÇOCUĞUNUN KÖTÜ OLMASINI KESİNLİKLE İSTEMEZ BENİM ANNEM ACAYİP RAHAT KADINDIR YERİ GELİNCE VETOYUDA YERSİN YANİ SANARSIN Kİ ANNEN SENLE İLGİLENMİYOR AMA ASLINDA ÖYLE DEĞİLDİR SENDEN HABERSİZ SESSİZ SAKİN SENİ İZLER HATALARINI SÖYLER BELKİ EŞİME DE SÖYLÜYORDUR ANNEM EŞİMLE BENDEN İYİ ANLAŞIYOR... BUNLAR ÇOK UFAK ŞEYLER TATLIM HİÇ KAFANA TAKMA DEĞMEZ EGON MU ÖNEMLİ ANNEN Mİ BİR DÜŞÜN BAKALIM

tamam işte bak kontrol edemiyosun kendini
son paragrafından belli
bundan sonra kimsenin yanında sorunlarını sinirini belli etmemeye çalış
bak bakalım sen sakin olunca onlar nasıl olacak
bide öyle dene

Neden böyle peki?
annenle konuştun mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…