Kızı evlendi diye düzenimizi bozmak istiyor

Yavas yavas ara verin 2 gunde 1 gisin. Sonra haftada bir. Size akil verenler de kendileri gitsin. Kizi gitsin her akşam. Gerekirse söyleyin zamaninda guzel davransaydi, kalbimi kazansaydi giderdim diye.

İyilik hakedene yapılır.

Cidden icimdeki kötü tarafı ortaya cıkaracagım bu yorumla ama;Ben hasta bakıcı mıyım?
O kadar kötüyse tutsun bi yardımcı kendine derdim.
Hic isim yok poncik kvdem üzülmesn diye gidip hergün onla oturcam.

Gitmeyin. Vicdan yaptım diye giderseniz iyice alışır. Haftada 1 gün gidin bu kendinize koydugunuz sınır olsun .fazlası hicbir şekilde olmamalı. Laf söylerse isim var , evimde oturmak istedim bir gunde çocuğumla, misafir geldi, temizlik yaptım , basim çatladi diye bahaneler sıralayın. Ama en doğrusu kendi evimde bir düzenim çocuğumu yetiştirme şeklim var haftada 1 gelebilirim ancak ısrar etmeyin demektir .bahane işin gereksiz kısmı bence ama yinede karar sizin .yeterki uygulayın kararınızı ve gitmeyin.

Boşver gitme kim ne diyorsa desin bir ağlar iki ağlar bakar ki kimse pis pispislamiyo sıkılır kalkar herkes kız veriyor cenaze evi gibi ağlayıp duruyosa kendi bilir eşim İstanbul da calisiyodu bekarken aç bilac yemek beceremez zamanida yok yapıp yiyene kadar der aç uyurdu evlendik düzeni var yemeği temizliği dolabında hazır kıyafeti anası oğlunu ben getirmisim gibi ağlıyor bekarken gidip kalıyodum evlenene kadarmış diyo oğlu burda perişan olsa mutlu olucakti demek ben hiç takmıyorum vız gir tirs gider al oğlunu alabilirsin diyorum sende takma herkesin kızı evleniyor zorsa al kızını geri ben her gün gelemem de yap işini al çocuğunu gez isijmi yok bacim

Ahahah amaç belliymiş kardeş. Git evinin isini yap diyorlar sana. İnsanlığını kullanip gündelik çalışan tutuyorlar seni.
Öyle ki zaten, kızım gidiyor ühühühü yalnız kalıyom ühühühü falan hikaye.

Oyuna gelmeyin, bu bahane ile sizi kendine bağımlı kılmaya çalışıyor, arada gidin mesafenizi koyun, hep bir bahane bulun gerekirse sizde ayılıp bayılın ...

Ay ben kiziyorum boyle konulara..neden ses cikarmiyorsunuz arkadasim,neden size hukmetmesine musade ediyorsunuz?Esin kendi ugrasin gorumcen kendi gitsin herkesin anasi kendine kiymetlidir bi zahmet ilgilensinler.Torun bahane..Senin hayatini yonlendirmek amac.Seni sevmeyen toruna mi bayilacak allahaskina.Benim kv de lohusayken neler yapti unuturmuyum asla.Ben de insan evladiydim neler yapti affetmem asla.Esimin hatrina konusuyorum o yeter.Daha fazlasi olmaz.

Ortmus uzerini kitlemis odaya kendini yatiyor agliyor bana ne ya teselli timi miyim ? Zamaninda bu gunleri dusunup bana eziyet etmeseydi belki ben kendim dusunurdum kalmayi
Böyle insanları da hiç anlamıyorum elbet ağlarsın duygulanır üzülürsün.Ama evden ölüsü çıkmışçasına da yapılmaz ya.. siz keşke en baştan o mesafeyi bozmasaydınız .

Git yanında ol diyen insanlar var ya. İşte onlar kendileri ilgilenmek istemiyorlar. Bir tane kurban seçip başlarından atmaya çalışıyorlar. Bence çok da sık gitmeyin. Alışsın. Kızı zaten çalışıyormuş. Annesiyle ne kadar vakit geçiriyordu da yataklara düşecek kadar zor gelmiş ayrılığı?

Zaten normalde de kızı çalışıyordu ve akşamdan akşama eve ugruyordu dimi. Balayı dönüşü her fırsatta gelır kv ye. 1 hafta sabır etsın

Hiç de yapma. Anneninki can değil miydi kadın yapayalnız kalmış onun için de tembih edildiniz mi kesinlikle taviz vermeyin

Kendisi yenidoğan bebeğe mandalina yedirmekle ünlü bir babaanne.
Konu sahibi canını bırasın ama kızını bırakmasın oraya

Gözümde 100 yaşında inatçı ihtiyar bir kadın canlanıyor ama 45 yaşındaymış henüz. Vallahi yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…