Kızı evlendi diye düzenimizi bozmak istiyor

yok ya rahatlıga bak utanmasa benimle yasayacaksınız diyecek kv nin kocası yok mu yoksa gitsin evlensin çökmesin kimsenin basına ay insan da az utanma olur ya

Ay daha neler ya. Sanki kızı öldü evlendi alt tarafı. Tek anne o değil sizin de anneniz var ama anlattığıniza göre saygı görmemiş. Saygı gösteren saygı görür. Gazlamis gibi gorunecegim ama benim düşüncem böyle.

kızı düşünmeyip evlenmiş madem siz niye her gün gidip onun sorunlarıyla uğraşasınız ki bırakın alışsın. bende evlendim annem yalnız kaldı koca evde ama kimseye gelin gidin ayılıyorum bayılıyorum falan yapmadı ne saçma yaa gerçekten anlayamıyorum bu insanları

Kayinvalide sizi yaninda tutmak icin guzel rol yapiyor masallah.istedigine de ulasmis gorunuyor vicdan yaptirarak.

ben de hamileleligimde logusaligimda kayinvalidemle sorun yasadim herseyimi zehir ettiler.o yuzden merhametim yok ona karsi.agaca hayvana insana herkese var ama ona karsi merhamet duyamiyorum pek.

size git diyenlere benim de evim isim gucum var cok dusunuyorsaniz siz gidin deyin gecin.cok biliyor herkes akil vermeyi.hele bana boyle denilecek gidecegim varsa bile gitmezdim.

Şımarık kaynananıza allah gerçek bir dert vermemiş anlaşılan hiç. Çocuğumuzu onlar sevsin gönül eylesin diye de yapmadık ayrıca. Sizin kendinize ait bir hayatınız ve sosyal ortamınız var kaynananız zaten çoktan kredisini doldurmuş hiç de vicdan yapmayın istemiyorsanız gitmeyin size ne canım kadının depresyonundan siz psikolog musunuz gerçi psikolog olsanız bile kendi yakınınızı tedavi etmeniz hiç etik değil

Gitme. Drama Queen hanımefendi ağlayıp ağlayıp susar nasılsa. Çok üzülüyorsa kızı gitsin pışpışlasın. Gerekirse evi uzağa taşı, covit oldum de bük bir şey gitme. Mabadını kaldırıp işleriyle oyalansın ağlaması boşluktan onun. İki Oya moya iş yapsın. Ay ne gıcık ya odaya kapanıp yaş tutmak falan. Böyle yaparsa başına kötü şeyler çağırır gelir, ayrıca da madem kıyamayacaktı evermeseydi kızını

Yarım saat gittim geldim mutfakta ne varsa indirmis camasir suyuna basmis heh dedim kendini odaya kilitleyecegine bunlarla ugras iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…