- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.534
- 898
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Adam kahrından da ölmüş olabilir.KP en iyisini yapmış bence ölmüş kurtulmuş
kızı düşünmeyip evlenmiş madem siz niye her gün gidip onun sorunlarıyla uğraşasınız ki bırakın alışsın. bende evlendim annem yalnız kaldı koca evde ama kimseye gelin gidin ayılıyorum bayılıyorum falan yapmadı ne saçma yaa gerçekten anlayamıyorum bu insanlarıGörümcem evlendi kızlar k validemin kiymetlisi gozbebegi her annenin oldugu gibi o da kizina cok duskun. Hali hazirda bir depresyon panik bozukluk tedavisi goruyor zaten gorumcem evden gidecek diye aylar öncesinden ağlamaya X gidince her gun gelirsiniz kalırsinizin lafini yapmisti zaten.Benim kendisiyle aramda gecenleri bilenler bilir mesafeliydik ama dugun hazirligi derken gorumcemin hatrina her ise kostum cunku uzerimde cok emegi var kendisinin ve kv ye koydugum mesafe biraz bizuldu ne yazik ki hazirliklar icin her gun gidince heh dedi tamam bunlar sonra da her gun gelir.Evi b.. goturuyor tabi benim ama dugun uzeri kim gelecek benim isim orada dedim.Her neyse dugunumuz oldu cok da guzel oldu ama k.validem aglamaktan hasta oldu resmen evden cenaze cıkmıs havasi var.Sürekli gelirsiniz dimi gelirsiniz isini bitir gel tarzi konusuyor.Gidince de mesafenin vermis oldugu bir ciddiyet var somurtup oturuyorum is yapilacaksa yapiyorum oturup muhabbet ettigim bir sey yaptigim yok.herkeste 5 karis surat ama gorumcem olsun ama kv min annesi olsun herkes tembihliyor anneni yalniz birakma torun severken oyalanir her gun git alışana kadar yoksa yine kotulesir vs.Ama kızlar gram icimden gelmiyor bana yasattiklarini anneme yaptiklarini unutamiyorum lohusaligimi mahvedislerini unutamiyorum ve gitmek istemiyorum o oyle aglayip kotu olunca da aklimla vicdanim arasinda kaliyorum salakligima doymayayim kiyamiyorum evde k.validesi ust katinda eltisi eltsinin kizlari var yalniz degil ama illa torunu gorsun ona o iyi gelir diyorlar doğru evet fakat benim kalbim o kadar taşlaşmış ki ona icimden gelmiyor ne yapmaliyim sizce ? Neyin uzulmesi bu anlayamiyorum ben evlenince 1 hafta sonra kardesim atanip baska sehire gitmisti babam da yurtdisina calismaya gitmisti annecim koca evde bir basina kalmisti hic bu triplere girmemisti k.valideminki simariklik tamamen
Altına imzamı atıyorum.Bu bahane ile sizi kullanmaya devam edecek. Ben olsam gitmem. maden bu kadar depresyona giriyor kızı gelsin her gün yanına
Adam kahrından da ölmüş olabilir.
Sonuçta kurtulmuş adamcağız.Şöyle bir kadınla varılacak sonuç erkenden göçmek adamin beynini yemis belli
kayınvalide 44 yaşında mı ben şokkkk?Psikolojisi bozuksa tedavi olabilir. Bu saatten sonra 44 yaşındaki kv yi pışpışlamayın. Çocukları düşünsün siz değil.
İyi bir insan olsa yardım etmelisiniz derdim ama hak edene hakettiği gibi davranın
Evet genç 16 yasinda evlenip anne olmuş coluk cocuk evleniyor.anne oluyor.daha ergenligini yasamadan gelin edilince demek ki ruh ve beyin cocuk kaliyor.kayınvalide 44 yaşında mı ben şokkkk?
Sadece yarım saat uğradım döndüm kalmadım bu gün hiç gitmeyeceğim.Ay noldu gittiniz mi bu akşam, bu kadar lafa nolur gittim demeyin ayıl bayıl kaynanaya
Yarım saat gittim geldim mutfakta ne varsa indirmis camasir suyuna basmis heh dedim kendini odaya kilitleyecegine bunlarla ugras isteGitme. Drama Queen hanımefendi ağlayıp ağlayıp susar nasılsa. Çok üzülüyorsa kızı gitsin pışpışlasın. Gerekirse evi uzağa taşı, covit oldum de bük bir şey gitme. Mabadını kaldırıp işleriyle oyalansın ağlaması boşluktan onun. İki Oya moya iş yapsın. Ay ne gıcık ya odaya kapanıp yaş tutmak falan. Böyle yaparsa başına kötü şeyler çağırır gelir, ayrıca da madem kıyamayacaktı evermeseydi kızını
Yok yok kayinbabam sağ çok şükür ama o 24 çalışıyor arti ek iş yapiyor sürekli yaninda değil ilgilenemiyor adam eve uyumaya zor geliyor kadin pispislayamazSonuçta kurtulmuş adamcağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?