nazar_boncuguu
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 13 Kasım 2016
- 62
- 59
- 3
- 33
Yas tutmayacagim artik yarin ne olcagi kimin ne olacagi hic belli olmaz.. belkide beni guzellikler bekliyo belkide o pisman olacak.. gercekten yarini bilmiyorum.. bildigim tek bisey var dua edip hayirlisini dilemek.. ve kimsenin kalbini kirmadan yasamak..
Bende boyle bisey yasadim ailesi yuzunden ayrildm bi sene ne izdirap cektm ben cekerken tabi o baskasila ailesinin istedigi birile evlendi cocugu olcak heryerdn engellemisti beni butun engellerini acmis yakinda ulasmaya calisacaktr cok seref yoksunu erkekler var. Suan da gorustugum biri var hersey guzel ama be bilim ya guvensizlik oluyor eskiden dolayiKotu anim yokki onunla cok mutluydum.. ailesi ile anlasamadim.. zaten simdi ailesinin buldugu bi kizla evlenioyor
Cok haklisin evet okadar aceleciyik ki bir an once gecsin diye dua ediyotum zaman bi an once gecsin yaslanayayim kocayayim ama bitsinKendine biraz zaman ver. Aceleci davraniyorsun. Biranda kalbindekileri silip atamazsin gecmisi yasanmamis sayamazsin.
Zamanla iyilesir insan. Zamanla hal degistirir acilar.
Senin suan yapacagin en guzel hareket agir aksak bile olsa hayata devam etmek. Maziye ve acina takili kalma.
Ben zaten onun suan ki mutlulugu hakettigini dusunmiyorum evet.. ben olsam vicdan azabi cekerdim ardimda kahrolan birini birakip 4 aynsonra kosa kosa nisanlanmazdim.. yapamazdim.. karakterime sigdiramazdim.. anneme gidipte daha yeni ayrilmisken bana kiz bul evlendir diyemezdim.. (anasinda da is yok insan derki evladim daha yeni bi nisan attin acale etme)geçmiş olsun arkadaşım. hayat insana her zaman doğru insanı çıkarmayabilir. demek ki o senin için yanlışmış ve yol yakınken bitmiş. genelde madur eden taraf, hemenn birini bublur mutluluk gösterileri yapar diğeri üzülüp dağılırken. sonra ise tam tersi olur. ben geleceği bilemem ama gördüklerim bundan ibaret.
bir arkadaşım vardı tam nişan yapacaklardı , ailesi istemedi yok oğlan halledemedi olayları toparlayamadı ayrılıp hemen biriyle evlendi. evliken arkadaşımı aradı çok mutsuzum beni affet kaza geçirdim hakkını helal et diye. arkadaşım cevap bile vermedi evli barklı adama. sonra karşısına çok iyi birisi çıktı. evlendi çoluk çocuğa karıştı, harika bir işi oldu. hergün şükrediyor iyi ki olmamış diye.
bir diğeri okul bitince kızı aldatmaya başlamış ve kız fark edince kızı terk etti. yani arkadaşımı terk etti. arkadaşım diğer kıza da dayanamadı söyledi durumu, oğlan arkadaşımı arayıp rezil etti. özür dile biz evlenicez onla diye. ailene anlatırım herşeyi diye bir de tehdit etti. tabi arkadaşım herşeyi ailesine anlattığı için git naparsan yap dedi. ve şimdi çok mutlu bir evliliği var arkadaşımın bir de çocuğu. tabi o salak oğlan da mesaj atıp hata ettiğini söylemiş.
yine bir tanesi de aynı durumu yaşadığı. uzatmadan söyleyip oğlan boşanmış salak gibi yaşıyor. kız evli mutlu.
bırak o boş mutluluğu yaşasın. Allah var yukarıda. illa ki pişman olur. ama sen yanlış yapma bu süreçte önüne bak. ve asla onla muhatap olma. kendini küçük düşürme.
Ben zaten onun suan ki mutlulugu hakettigini dusunmiyorum evet.. ben olsam vicdan azabi cekerdim ardimda kahrolan birini birakip 4 aynsonra kosa kosa nisanlanmazdim.. yapamazdim.. karakterime sigdiramazdim.. anneme gidipte daha yeni ayrilmisken bana kiz bul evlendir diyemezdim.. (anasinda da is yok insan derki evladim daha yeni bi nisan attin acale etme)
Ama iste yinede kotu olsun yansinlar kavrulsunlar beter olsunlar diyemiyorum cunku ortada baska bi kalp var o kiz !! Hemcinsim benimle ayni seyleri yasasin istemem o kizida mahfetsin istemem.. halbuki kiz benimle alay edercesine seni sevmio beni sevio aileside beni istiyo napalim dedi dalga gecer gibi. Ama cahil o daha onu affederim affettimmde .. ama eks nisanlimi asla affetmicem hakkimida helal etmeyecegim
Yasın kaç?beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
canım benim üzme kendini. Bende buna benzer birşey yaşadım ama inan geçiyor. Zor oluyor ama geçiyor. Geriye dönüp baktığın da kendine şaşırıyorsun ben bunlarımı yaptım, böyle mi davrandim diye,gülüp geçiyorsun. Hem ayrıca beni istemeyen akrabaları demişsin, neden ayrıldın bilmiyorum ama o akrabalar yüzündense senden onlar için ayrılan bir ainsan için üzülmeye değmez bile. Klişe olacak ama doğru inan doğru zamanda karşına hiç ummadığın anda çıkıyorbeni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
28 oldumYasın kaç?
İnsalh canim uzuluyorum elbet ama gececegininde farkindayim sadeve cabuk gecsin istiyorum o yuzden bu serzenisim.. bu arada sadece onun akrabalari degil tabiki benim ailemde istekli degildi onlari begenmdiler ozellikle babam bana cok duskun hic gonullu degildi yapamazsin o aile ile diyordu bana felan filan istecanım benim üzme kendini. Bende buna benzer birşey yaşadım ama inan geçiyor. Zor oluyor ama geçiyor. Geriye dönüp baktığın da kendine şaşırıyorsun ben bunlarımı yaptım, böyle mi davrandim diye,gülüp geçiyorsun. Hem ayrıca beni istemeyen akrabaları demişsin, neden ayrıldın bilmiyorum ama o akrabalar yüzündense senden onlar için ayrılan bir ainsan için üzülmeye değmez bile. Klişe olacak ama doğru inan doğru zamanda karşına hiç ummadığın anda çıkıyor
Babalar, anneler görür canım zaten bir sıkıntı olduğunu. Bize o anda saçma gelir bu ama sonra düşününce hak vereceksin. Hiç üzülmene değmez. Bir daha dünyaya gelmeyeceksin. Gez, dolaş, eğlenİnsalh canim uzuluyorum elbet ama gececegininde farkindayim sadeve cabuk gecsin istiyorum o yuzden bu serzenisim.. bu arada sadece onun akrabalari degil tabiki benim ailemde istekli degildi onlari begenmdiler ozellikle babam bana cok duskun hic gonullu degildi yapamazsin o aile ile diyordu bana felan filan iste
Ins daha ıyısını bulursun canım28 oldum
böyle olsaydı sınavda kopya cekmiş olurdun.sabretmelisin ki kazanasın sınavı hakkıyla vermelisin.Ah kizlar biri bana deseki gelecegimi gosterse kelebek senin icin bir suprizimiz var kaderin kismetin mutlulugun herseyin bu adamda bekle gelecek cok asik olacaksin yuzde yuz varsa biyle biri ben uzilmem gecmis icin otutur beklerim onu.. ama ben korkuyorum bu takinti icimde beni kemirecek hastaliklara yakalanacagim diye..
Unutacaksın sana ılacını soylım.hiç resmıne bakma telını sıl.ne varsa msj sıl.baska seyerle ugrasbeni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
canım bu tur yorumlar canını yaksada seni iyi edecek hatta aç aç oku.hastalandığımızda iğne olmak gibi evet can yanıyor ama iyileşmemizi hızlandırıyor.Rica ediyorum boyle yorumlar yazma
Ya napsaydı pardon ama?Yüzük yok resmiyet yok diyorsun.Çocuğun anası istiyor kızı ,çocuk istiyor sen artık neyin peşindesin ya.Sana acı çektirmiş olabilir ama hala seni bu kadar üzen birinin peşinde olman çok çok yanlış.O kızın ne suçu var?Onun yerinde olsam ben çoktan rezil ederdim seni yani sevgilisi olan adama asılan kızsın onun gözünde şu an.Aklını başına alAh ah en co zoruma giden aklima geldikce uzuldugum arayip mesaj atinca beni tehtit etmesibeni tehtit etti ya
Ne asilmasi sapikmiyim ben bu tarz yorumlariniz hic guzel degil hiç!! Bana geri don diye mi yalvarmisim.. yollarinda seni seviyorum diye naralar mi atmisim.. evet ilk duygugum hafta tabiki deliye döndum cunku aldatilmis hisettim ki bence oylede.. ama artik 4 ay oldu ciddi bi yola girmisler.. onune cikip bozmaya mi calismisim asılmak nedir ya.. sapık asigimiyim ben.. daha 4 ay oncesine kadar baska yerdeydik biz hersey bi anda cok hizli degisti roller degisti bana sapik asik rolü mü dustu ben bu hikayenin kotu karakterimiyim?.. benim zoruma gittigi icin sadece kuru bi mutluluklar diledim cunku benim duygulari ile oynanan senelerce vaatler verilip terkedilen benim anliyormusun . Asılmak bu kelime degil benim duygularimi ozetleyen bu degil !!Ya napsaydı pardon ama?Yüzük yok resmiyet yok diyorsun.Çocuğun anası istiyor kızı ,çocuk istiyor sen artık neyin peşindesin ya.Sana acı çektirmiş olabilir ama hala seni bu kadar üzen birinin peşinde olman çok çok yanlış.O kızın ne suçu var?Onun yerinde olsam ben çoktan rezil ederdim seni yani sevgilisi olan adama asılan kızsın onun gözünde şu an.Aklını başına al
Duygularınla oynayan seni terkeden birine mutluluklar dilenmez.Sen beni sevmemişsin ama mutluluklar diye hiç dilenmez ne desin hayır sevdim mi desin sana.Ne asilmasi sapikmiyim ben bu tarz yorumlariniz hic guzel degil hiç!! Bana geri don diye mi yalvarmisim.. yollarinda seni seviyorum diye naralar mi atmisim.. evet ilk duygugum hafta tabiki deliye döndum cunku aldatilmis hisettim ki bence oylede.. ama artik 4 ay oldu ciddi bi yola girmisler.. onune cikip bozmaya mi calismisim asılmak nedir ya.. sapık asigimiyim ben.. daha 4 ay oncesine kadar baska yerdeydik biz hersey bi anda cok hizli degisti roller degisti bana sapik asik rolü mü dustu ben bu hikayenin kotu karakterimiyim?.. benim zoruma gittigi icin sadece kuru bi mutluluklar diledim cunku benim duygulari ile oynanan senelerce vaatler verilip terkedilen benim anliyormusun . Asılmak bu kelime degil benim duygularimi ozetleyen bu degil !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?