Ya zaten bunda bi depresyon baslamisti benimle kimse evlenmeyecekmi simdi demisti..Yaşı kaç acaba? niyeyse bi evleneyim de kimle olursa olsun adamıymış gibi hissettim ben
Yaşı kaç acaba? niyeyse bi evleneyim de kimle olursa olsun adamıymış gibi hissettim ben
Kaybetmedim dimi kazandimKelebek mutlu olmak için başka birine ihtiyaç duyma. Ama emin ol vardır yüzünü güldürecek biri.
Ben de nişanlıyken ayrıldım. Sonra eşimle tanıştım evlendim. Kolay değildi unutmak ama eski nişanlım da evlendi ve karısını defalarca aldattı, sonra da 2 bebekle terketti gitti. Kurtulduğuma şükrediyorum.
Sen de şunu düşün, seni bırakıp giden 3-5 ayda yeni birini istemeye giden adamın kanı bozuktur. Bugün yapmasa yarın yapacaktı bunu. Kurtuldun kelebek sen. Kaybetmedin kazandın.
Yok cok seviyormus kizi oyle dedi herkezedenoyle diyormus cok anlayisli hanfendi diyormusAilemin bulduğu kızla evleneyim işte adamı .
Bugun yemin ettim birdaha aslantakip etmeyecegime.. bagimlilik gibi.. ama ustesinden gelmem lazimBöyle takip ederek,ne yapmış diye düşünerek geçmez,şimdiden söyleyeyim.
Mesela bugünden itibaren takip etme artık,hele mesaja falan bir daha sakın bulaşma.Boşver.
Biri sana onunla ilgili bir şey söyleyince aa öyle miymiş,bilmiyorum falan de ilgilenme.İçten içe ilgilensen bile zamanla azalacak.Sen sorup merak ettikçe aklında canlı tutuyorsun.
Yeni bir şeyler yapmaya başla ne bileyim bir hobi olabilir.Kursa gidecek vaktin varsa git biraz,yoksa da evde kendi imkanlarınla bir şeyler yap.Arkadaş çevreni genişletmeye bak,sürekli iletişimde kal birileriyle.
İnsanın dünyası genişledikçe bazı şeyler geride kalıyor.Tamamen silinmiyor belki ama küçülüyor sanki,tatlı bir anı olarak kalacak ileride senin için.
Bugun yemin ettim birdaha aslantakip etmeyecegime.. bagimlilik gibi.. ama ustesinden gelmem lazim
beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
Beni bellide bu zamana kadar en iyi sen anlamisindir.. senin adina o kadar sevindim ki mutluysan ne mutlu sanseninle aynı şeyleri yaşamışız, okurken içim dağlandı gözlerim doldu o günlere döndüm..
bende 3 yıl beraberlik+5 ay nişanlılık sonunda düğünüme 1ay kala sırf ailesi yüzünden ayrıldık. Ev çeyiz salon nikah tarihi balayı herşey tamamlanmıştı. Ama ailesi ya o ya ben dedi ve o secimini yaptı. 1 hafta sonra ona ailesi kız buldu, znişanladı ve ayrılalı 3 ay olmuştu daha evlendi... Yaşadıklarımı anlatsam roman olur ama sen beni cok iyi anlıyorsundur.
Ama şu an o kadar mutlu olacağımı bilsem hayatta takmazdım. Meğerse daha iyi bir hayatı hakediyormuşum. onun evlendiği gün sabaha kadar nasıl ağlamıştım.. Ertesi gününde Allah eşimi karşıma çıkardı, yıldırım aşkı resmen.
28 gün sonra nişanladık ve 4 ay sonra evlendik. Herşeyi unutturdu bana, ailesi mükemmel. ve tüm bunlar 1 yıl içinde oldu, yaşadığım duygu değişimlerini anlatamam.
Ailem akrabalarım hala şoktalar, yaşadıklarıma ve şu anda bulunduğum duruma. Başta herkes nispet için evlendiğimi falan düşündü ama aslaa öyle değil, Allah bir şekilde unutturmak için güzel insanlar çıkarıyo karşına ve vayy be neler varmış diyorsun :)
Tek ben sen değil bu tür olayları yaşayan insanları dinle bak, çoğunlıuğu şu an çok daha güzel hayatlar yaşıyorlar, iyiki bitmiş diyorlar.
İnşallahh İnşallahhh sende çok çok daha iyileriyle karşılaşırsın.
Tmm hemen unutuyorum kızma abla :)Unutmak istiyorsanız unutun hanımefendi. Dünyada ilk aşk acısı çeken siz değilsiniz elbet zamanla geçecek ama siz sürekli yarayı kaşıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?