Kizi istemeye gidiyorlar

Ah kizlar biri bana deseki gelecegimi gosterse kelebek senin icin bir suprizimiz var kaderin kismetin mutlulugun herseyin bu adamda bekle gelecek cok asik olacaksin yuzde yuz varsa biyle biri ben uzilmem gecmis icin otutur beklerim onu.. ama ben korkuyorum bu takinti icimde beni kemirecek hastaliklara yakalanacagim diye..

Seni bu kadar çabuk unutan birisi için bu kadar üzülmene, kendini heba etmene deger mi.
Iyiki de bitmiş, ayrılmışsınız. Farzetki bu mahlukatla evlenseydiniz. Seni heran terkedebilecek bir potansiyele sahipmiş.
Üzme kendini, yıpratma. Senin için belki böyle daha iyi olacaktır.
Gün gelecek iyikide ayrılmışız diye düşüneceksin.

Kelebek mutlu olmak için başka birine ihtiyaç duyma. Ama emin ol vardır yüzünü güldürecek biri.

Ben de nişanlıyken ayrıldım. Sonra eşimle tanıştım evlendim. Kolay değildi unutmak ama eski nişanlım da evlendi ve karısını defalarca aldattı, sonra da 2 bebekle terketti gitti. Kurtulduğuma şükrediyorum.

Sen de şunu düşün, seni bırakıp giden 3-5 ayda yeni birini istemeye giden adamın kanı bozuktur. Bugün yapmasa yarın yapacaktı bunu. Kurtuldun kelebek sen. Kaybetmedin kazandın.

Kaybetmedim dimi kazandim

Karşıma onu unutturacak biri çıkacak da unutacağım diye bekleme, çabala, hayatına devam et. Kendini başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Onu takip ederek, ona mesaj atarak, onu hala hayatından çıkarmayacak buna imkan vermiyorsun. Aklından ve kalbinden çıkarmak kolay değil, kabul ediyorum. Ama çabalamalısın, hele hele neden olmadı, nasıl unuttu diye yıpratma kendini. Olmadığında da bir hayır var de, yoluna devam et.

Böyle takip ederek,ne yapmış diye düşünerek geçmez,şimdiden söyleyeyim.

Mesela bugünden itibaren takip etme artık,hele mesaja falan bir daha sakın bulaşma.Boşver.

Biri sana onunla ilgili bir şey söyleyince aa öyle miymiş,bilmiyorum falan de ilgilenme.İçten içe ilgilensen bile zamanla azalacak.Sen sorup merak ettikçe aklında canlı tutuyorsun.

Yeni bir şeyler yapmaya başla ne bileyim bir hobi olabilir.Kursa gidecek vaktin varsa git biraz,yoksa da evde kendi imkanlarınla bir şeyler yap.Arkadaş çevreni genişletmeye bak,sürekli iletişimde kal birileriyle.

İnsanın dünyası genişledikçe bazı şeyler geride kalıyor.Tamamen silinmiyor belki ama küçülüyor sanki,tatlı bir anı olarak kalacak ileride senin için.

hata üstüne hata takip etmek mesaj yazmak inan hic faydası yok aksine bile.. kendini yipratiyosun dahada kimsenin ettiği yanına kalmaz kalb kirmak Kabe yıkmak gibidir boşverr neler neler geçmiyor ki öyle düşün kışisel psikolojik kitaplar oku gerekirse uzman yardımı al canım.

Bugun yemin ettim birdaha aslantakip etmeyecegime.. bagimlilik gibi.. ama ustesinden gelmem lazim

Bugun yemin ettim birdaha aslantakip etmeyecegime.. bagimlilik gibi.. ama ustesinden gelmem lazim

Evet bir çeşit bağımlılık zaten.
Ve her yaptığını kontrol ettikçe daha da çok artıyor,kontrol etmediğiniz zamanlarda eksik hissediyorsunuz sanki.Ama zamanla azalacak.Bir süre sonra bir şey duysanız,görseniz bile onunla ilgili,pek bir şey hissetmediğinizi fark edeceksiniz.

seninle aynı şeyleri yaşamışız, okurken içim dağlandı gözlerim doldu o günlere döndüm..
bende 3 yıl beraberlik+5 ay nişanlılık sonunda düğünüme 1ay kala sırf ailesi yüzünden ayrıldık. Ev çeyiz salon nikah tarihi balayı herşey tamamlanmıştı. Ama ailesi ya o ya ben dedi ve o secimini yaptı. 1 hafta sonra ona ailesi kız buldu, znişanladı ve ayrılalı 3 ay olmuştu daha evlendi... Yaşadıklarımı anlatsam roman olur ama sen beni cok iyi anlıyorsundur.

Ama şu an o kadar mutlu olacağımı bilsem hayatta takmazdım. Meğerse daha iyi bir hayatı hakediyormuşum. onun evlendiği gün sabaha kadar nasıl ağlamıştım.. Ertesi gününde Allah eşimi karşıma çıkardı, yıldırım aşkı resmen.
28 gün sonra nişanladık ve 4 ay sonra evlendik. Herşeyi unutturdu bana, ailesi mükemmel. ve tüm bunlar 1 yıl içinde oldu, yaşadığım duygu değişimlerini anlatamam.

Ailem akrabalarım hala şoktalar, yaşadıklarıma ve şu anda bulunduğum duruma. Başta herkes nispet için evlendiğimi falan düşündü ama aslaa öyle değil, Allah bir şekilde unutturmak için güzel insanlar çıkarıyo karşına ve vayy be neler varmış diyorsun :)

Tek ben sen değil bu tür olayları yaşayan insanları dinle bak, çoğunlıuğu şu an çok daha güzel hayatlar yaşıyorlar, iyiki bitmiş diyorlar.

İnşallahh İnşallahhh sende çok çok daha iyileriyle karşılaşırsın.

Sen böyle yazınca kırdığım kalpler geldi aklıma... arkamı dönüp baktığım da hiçte pişman değilim çünkü onlarda evli mutlu bende evli mutlu çocukluyum ilkide kırmışım deneme yanılma yöntemi bunlar demek ki kafa dengin değilmiş ... hiç üzülecek konular değil bunlar.

Beni bellide bu zamana kadar en iyi sen anlamisindir.. senin adina o kadar sevindim ki mutluysan ne mutlu san

Unutmak istiyorsanız unutun hanımefendi. Dünyada ilk aşk acısı çeken siz değilsiniz elbet zamanla geçecek ama siz sürekli yarayı kaşıyorsunuz.

Rabbim kalbine onu unutmak için soğukluk versin inşallah canım.. Zamana ihtiyacın var ama her şey unutuluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…